Resultater: 15
Resultater: 15


loader

AOC AGON – ultimative gaming skærme

Hvis du har brug for en ny gaming skærm til at udspille dine legendariske bedrifter i computerspil på, så er der én serie af gaming monitors, der bare overgår alle de andre. AOC har altid lavet gode gamer skærme, men med AOC AGON har de overgået både sig selv og konkurrenterne. AOC AGON er de ultimative gaming skærme, der har så vilde specifikationer, at de kan bruges af professionelle gamere. Med en høj opdateringshastighed, ekstremt lav responstid og fantastisk billedkvalitet igennem en høj opløsning finder du kun meget få monitors med en højere ydeevne.

Er det tid til at du dominerer de virtuelle slagmarker? Så gør det på bedste vis. Gør det med AOC AGON.

Der er mange gode gaming skærme på markedet, og hos Føniks Computer sørger vi altid for at have et kæmpe udvalg af de hotteste og nyeste produkter fra alle de kender mærker. Om du vil have gaming skærme fra AOC, fra BenQ, fra Lenovo eller fra Samsung, så kan du være sikker på, at vi har de bedste af deres produkter at byde på – og ud over dem, så har vi selvfølgelig også et utal af skærme fra andre producenter!

Der er dog noget betagende ved virkelig stærke gaming skærme, hvor ydeevnen går ud over alle grænser, og du får lov at sidde med det bedste af det bedste indenfor produkter på dit skrivebord. Det er en oplevelse i sig selv, og det gør dine gamingoplevelser endnu bedre, end de allerede er. Derfor præsenterer vi med stolthed vores udvalg af skærme fra serien AOC AGON.

AOC AGON er en unik serie af gaming skærme, der er designet til professionelle spillere og gamere. Det er skærme, der giver dig mulighed for at opleve en helt ny verden af spil med detaljer, der er skarpere, end du nogensinde har set før. AOC AGON er udstyret med avancerede funktioner, der er designet til at give spillere ekstra komfort, så de kan spille i længere tid uden at få ømme øjne eller andre ubehagelige symptomer.

Desuden er AOC AGON også nogle ekstremt lækre skærme. De har et fedt design, hvor selve skærmen kommer i fokus på grund af de smalle paneler, samtidig med at stativet der holder AOC AGON skærme er solidt plantet på skrivebordet. Du får derfor ikke bare ydeevne ud over det sædvanlige, når du køber AOC AGON, du får også et produkt, der kommer til at ekstremt fedt ud på dit skrivebord. Hvis du er League of Legends fan, så er der endda en bestemt Hextech-designet AOC AGON skærm, der er blevet skabt i samarbejde med Riot Games!

AOC AGON har de bedste specifikationer – de bedste gaming skærme på markedet

Du kan godt regne med, at specifikationerne på AOC AGON går ud over alle forventninger. Ydeevnen hænger sammen med specs, og derfor bliver specs nødt til at være tårnhøje, hvis denne ydeevne skal opnås. Det må vi sige, at AOC har med deres AOC AGON skærme, og det er meget tydeligt. Størstedelen af disse skærme er imellem 24 og 27 tommer, hvilket er de gængse størrelsesforhold for gaming skærme. Du kan dog sagtens få nogle kæmpestore modeller på over 30 tommer og med kurvatur på skærmen, hvis det er dette du er ude efter!

Når du får fingre i et AOC AGON produkt, så kan du godt gøre dig klar til en opdateringshastighed, der virkelig vil noget – minimum 144Hz, men ofte over 200Hz! Samtidig er responstiden ekstremt lav, så du hurtigt kan reagere på, hvad der sker i spillet. Her snakker vi omkring 5 millisekunder, men ofte kan det være helt ned til 1 millisekunds responstid, når du har med AOC AGON at gøre. Opløsningen er selvfølgelig utroligt vigtig, og derfor er der intet mindre end fuld HD på AOC AGON skærme. Du kan dog godt regne med, at mange af modellerne har quad HD opløsning, og helt op til dual quad HD kan også sagtens findes frem, og 4k er endda også en mulighed på nogle af dem!

Der er også mange fede ekstra funktioner på skærme fra AOC AGON serien. Skærmene leveres med AOC’s eksklusive Shadow Control-teknologi, som giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken på skærmen ved hjælp af en enkelt knap. Dette giver mulighed for at justere skærmen, så den har den mest optimale lysstyrke til enhver situation. Dette er især nyttigt, når du spiller i et mørkt miljø, da det hjælper med at reducere øjenbelastningen.

AOC AGON er også udstyret med AOC’s Flicker Free-teknologi, som hjælper med at reducere øjenbelastningen ved at eliminere flimmer fra skærmen. Dette er især nyttigt for dem, der bruger skærmen i længere perioder, da det kan hjælpe med at reducere træthed og øjenbelastning.

Yderligere har AOC AGON skærme også en række avancerede funktioner, der er designet til at hjælpe spillere med at få den bedste performance. Skærmene er udstyret med AMD FreeSync-teknologi, som giver spillere en jævn billedhastighed og eliminerer screen tearing – du skal bare sørge for, at du har et kompatibelt AMD grafikkort, for at FreeSync fungerer og kan hjælpe dig. Derudover har skærmene også mulighed for at justere farvetemperaturen, så du får den bedst mulige billedkvalitet, uanset om du spiller et action- eller strategispil, og nogle af dem har fed RGB beysning!

Alt i alt er AOC AGON skærme det perfekte valg til gamere, der ønsker den bedste gaming-oplevelse. Skærmene er udstyret med avancerede funktioner, som hjælper med at reducere øjenbelastning og give den bedste billedkvalitet. Samtidig er skærmene også designet til at give spillere en jævn billedhastighed, så de får den mest optimale gaming-oplevelse. AOC AGON er bare de ultimative gaming skærme, om du så er professionel eller bare går meget op i din hobby.

Komplimenter din skærm med det rigtige udstyr

AOC AGON kan helt utroligt meget. Alligevel er det ikke en enmandshær. Der skal mere udstyr til, før at den virkelig kan noget. Først og fremmest skal du jo sørge for, at den er tilsluttet en stærk gamer computer, der har et fedt grafikkort og en god CPU. Derefter er det nødvendigt, med den helt rigtige gamer mus og det rigtige gamer tastatur, så kan du komme virkelig langt. Her foreslår vi især at se på Logitech gamer mus og Corsair mus, samt Logitech gamer tastaturer og Corsair tastaturer.

Der er selvfølgelig andet, som du godt kan overveje, såsom en gamer stol og et gamer bord, men disse er nemmere at klare sig uden, så længe du har noget andet at sidde på og ved. Der er dog intet galt med at kæle godt for sit gaming setup. Med alt det ovennævnte udstyr, samt AOC AGON, så kommer alle dine venner til at vride sig af misundelse, for det er helt sikkert, at de også ville ønske, at de kunne have et gaming setup, der var lige så fedt som dit!