Resultater: 174
Resultater: 174


loader

Curved gamer monitor – et oplagt valg

Vi har mange gode gamer skærme hos Føniks, og det er et meget bevidst valg fra vores side, at en stor del af dem er curved gamer monitors. Vi har nemlig lagt mærke til, at de efterhånden er nogle af de mest populære valg, når det kommer til gaming.

Og helt ærligt, det kan vi godt forstå. Der er bare super mange fede curved gamer monitors på markedet, og alle de bedste producenter er blevet exceptionelt gode til at lave dem. Hos os kan du derfor især finde curved gamer monitors fra:

Der er også andre mærker, der laver curved gamer monitors, men de ovenstående er nogle af vores favoritter, og det er helt klart her, vi foreslår, at man først ser sig omkring.

Især Samsung og deres curved gamer monitors er ekstremt populære, men AOC er ikke langt bag dem. Philips og Dell laver også skærme i ekstremt høj kvalitet, og det er derfor altid værd at overveje en curved gamer monitor fra dem.

Hvorfor vælge curved gamer monitor?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du bør vælge en curved gamer monitor? Hvis det er tilfældet, så skal vi nok hurtigt forklare det, for der er op til flere gode punkter, du kan drage fordel af, når du investerer i en curved gamer monitor:

  • Fornemmelse af dybde
  • Forbedret synsfelt
  • Reduceret billedforvrængning

En investering i en curved gamer monitor er altså ikke bare et forsøg på at være smart i en fart – der er reelle fordele ved dem, og der er altså en god grund til, at mange er begyndt at foretrække dem.

Dybde

Det vigtigste ved en curved gamer monitor er, at den aktiverer dit perifere syn meget bedre, når du bruger den, netop på grund af kurvaturen. Det er dette, der sørger for alle de fordele, du oplever ved dem.

En af de mest oplagte af disse fordele er, at en curved gamer monitor i den grad forbedrer din oplevelse af dybde, når du sidder og gamer, eller ser film og serier.

Dette gør det meget nemmere, at indleve dig i det der foregår, når du sidder foran skærmen – især når du sidder og gamer computerspil, hvor der er fokus på historien, eller hvor grafikken er i centrum.

Synsfelt

En curved gamer skærm giver dig også et bedre synsfelt, hvilket er med til at skabe den mere indlevende oplevelse, men også giver dig en direkte fordel: det gør det meget nemmere at holde overblik over hele skærmen.

Du får et udvidet synsfelt, hvilket i konkurrenceprægede spil, eller i andre spil hvor det ofte går hurtigt, er en stor fordel. Så kan dine øjne bedre og hurtigere følge med i, hvad der sker i hjørner og kanter af skærmbilledet.

Billedforvrængning

En del af det bedre synsfelt er også en reducering i henhold til billedforvrængningen. En curved gamer monitor er, som navnet angiver, ikke flad, hvilket betyder at dens form mere naturligt følger øjet.

Dette sørger for at billedforvrængningen ude i kanterne af skærmen er reduceret betragteligt på en curved gamer monitor. Det er ikke bare rart for dig og gør, at det dit øje opfatter ser bedre ud, det er også en direkte fordel i spil, hvor det går hurtigt for sig.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål når det kommer til curved gamer monitors, eller har du måske et spørgsmål om en bestemt af dem? Uanset hvad det måtte være, så er du velkommen til at spørge vores kundeservice til råds – vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

Du kan blot ringe til os indenfor vores åbningstider, eller skrive en mail eller chatbesked til os. Hvis du leder efter en curved gamer skærm, eller måske ligefrem noget andet, så skal vi nok hjælpe dig i den rigtige retning. Det er Føniks garantien.