DELL GAMER SKÆRME
Hvis du skal bruge en af de bedste gamer skærme på markedet, så kan vi hos Føniks Computer foreslå at se dig om på denne side. Dell gamer monitors og Alienware monitors har en ekstremt høj ydeevne, og du kan derfor regne med, at du kan tage dit gaming til det næste niveau. Med en Dell gamer monitor får du ekstremt god opdateringshastighed, en responstid på næsten ingenting og en ekstremt god opløsning. Sammensætningen har ét formål – at give dig et krystalklart skærmbillede, så du kan leve dig bedst muligt ind i øjeblikket, når du gamer. Hvis du er interesseret, kan du tjekke vores udvalg af Dell gamer monitors og Alienware monitors herunder.

Resultater: 22
Resultater: 22


loader

Dell gamer monitor – få den rigtige skærm til gaming

Der er meget, der er vigtigt, når du skal game. Spillet skal være patchet og parat, vennerne skal sidde klar og alt gamer udstyret skal være i orden. Det meste klarer rimeligvis sig selv, men udstyret gør ikke – det bliver du nødt til at få anskaffet. Du skal have en stærk gaming PC, for uden den kommer du ingen vegne. Tastatur og mus er også vigtige, og ikke mindst skal du også have en god gamer skærm. For hvis du ikke har en god gamer skærm, hvor skal du så se al actionen udspille sig? Det er alfa og omega, og det er langt hen af vejen den, der afgør, om du får en fed spiloplevelse.

Vi foreslår her især at se på Logitech G produkter, da disse er specielt gode. Både Logitech G mus, Logitech G keyboards og Logitech G headsets lader dig opleve et helt nyt niveau af gaming, og de passer perfekt sammen med en Dell gamer monitor. Hvis Logitech G ikke lige er din stil, så er Corsair et andet virkelig godt bud. Corsair mus, tastaturer og headsets er alle lavet til gaming, og de er i høj kvalitet og med vildt gode specifikationer!

Der er mangt og meget at vælge imellem, og her hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af gaming skærme. Vælger du nogle af standarderne fra AOC, Samsung eller BenQ, så er du under alle omstændigheder godt på vej. Men der er også mange andre gode valgmuligheder, og en Dell gamer monitor skal på ingen måde undervurderes.

Med en Dell gamer monitor får du perfekt indlevelse i de forskellige spilverdener, som du elsker at tage del i. Rend hen over slagmarken i den bedst mulige grafik, imens du regner død og ødelæggelse ned over dine fjender, eller udforsk eventyrlige verdener, der fremstår som ren virkelighed på din Dell gamer monitor. Immersionen er for mange det, der afgør, hvor fedt det er at spille. Køb en Dell gamer monitor fra vores brede sortiment, så kan vi godt love dig, at immersionen når et helt nyt niveau.

Sørg for at din Alienware monitor har de rigtige specs

Det er vigtigt at huske på, at når du ser på Dell gamer monitors, så ser du ofte også på Alienware monitors. Det er trods alt Dell der producerer Alienware monitors, og selvom disse ofte er mere avancerede end andre Dell gamer monitors, så er de også helt vilde high-end skærme designet til gameren, der nægter at gå ned i kvalitet på nogen som helst måde.

Både Alienware monitors og Dell gamer monitors er dog rigtig gode, og du kan regne med høj kvalitet og stærk ydeevne fra begge. Der er dog nogle specs, som der bare skal være på plads, når du skal have en Dell gamer monitor, og derfor har vi kun samlet de bedste af slagsen her på siden. Alligevel er det en god ide at overveje præcis, hvad det er, som du hvert falde skal have. Det du bør overveje, når du kigger på gamer skærme, er:

  • Ekstra funktioner
  • Opløsning
  • Responstid
  • Opdateringshastighed

Ekstra funktioner

Der er mange ekstra funktioner, det kan være værd at overveje, når du ser på en Dell gamer monitor eller en Alienware monitor. NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync er oplagte funktioner at overveje, da du med en af disse funktioner og et kompatibelt grafikkort kan synkroniserer skærm og grafikkort, så du får et helt ekstremt stabilt skærmbillede. Du skal bare lede efter helholdsvist et NVIDIA grafikkort eller et AMD grafikkort. Derudover kan du få Alienware Monitors med Anti-reflektering og mange andre fede funktioner, der gør dit liv som gamer bedre.

Opløsning

Opløsningen på din skærm er virkelig vigtig. For hvis opløsningen ikke er god, eller hvis den ikke passer til de spil, du spiller, så får du ikke et særlig kønt skærmbillede. Det handler om, hvor mange pixels din Dell gamer monitor viser, og jo flere der er tale om, givet at din hardware kan følge med, jo bedre et skærmbillede får du. De fleste kan godt nøjes med fuld HD, og det fungerer rigtig godt til gaming. Quad HD og helt op til 4k bliver dog mere og mere normalt, og mindst Quad HD er faktisk foreslået til nogen af de tungeste nye spiltitler. Vælg derfor en Alienware monitor med den rigtige opløsning, så får du den bedste oplevelse.

Responstid

Responstiden på din Dell gamer monitor er også virkelig vigtig. Har du haft problemer, hvor du føler at du udfører en kommando – et klik på musen eller tastaturet for eksempel – og det sker bare ikke hurtigt nok på skærmen? Det kan være et problem med det andet hardware selvfølgelig, men hvis responstiden på skærmen ikke er omkring 5 millisekund eller mindre, så kan dette også være problemet. Sørg derfor for at vælge en Alienware monitor med en hurtig responstid – hvis du kan ramme 1 millisekund eller mindre, så er det helt fantastisk.

Opdateringshsatighed

For at du kan få et lækkert og flot skærmbillede, så er det nødvendigt med en høj opdateringshastighed på din skærm. Derfor har vi sørget for, at alle Dell gamer monitors og Alienware monitors her på siden kører på minimum 144Hz. Det er for de fleste gamere det gyldne antal hertz, som gør, at man overhovedet kan snakke om, hvorvidt det er en gamer skærm, der er med at gøre. Skal du dog spille shooters, så foreslår vi hos Føniks Computer at få fat i en Dell gamer monitor med 240Hz eller mere. En høj opdateringshastighed er lig med et lækkert og gnidningsfrit skærmbillede.

Dell gamer monitors og Alienware monitors

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med gamer skærme i høj kvalitet, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde dig et stærkt udvalg af Dell gamer monitors og Alienware monitors. Vi kan godt lide at sørge for, at der er noget for hvem som helst, og derfor kan du finde både avancerede og budgetvenlige modeller her på siden.

Uanset om du skal bruge den vildeste Alienware monitor, du kan købe for penge, eller om en lækker og budgetvenlig Dell gamer monitor mere er din stil, så har vi sørget for at have et sortiment, som du bliver glad for at se igennem. Alle vores Dell gamer monitors er stærke og solide, og du kan altid regne med høj kvalitet, når du køber en af dem.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af Dell gamer monitors, eller er det måske vores Alienware monitors, du har lidt tvivl om? Du kan altid tage fat i vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne guide dig frem til din næste gamer skærm, om det så skal være en Dell gamer monitor eller en skærm fra et helt andet mærke.