PHILIPS GAMER SKÆRME


Philips gamer skærme er helt perfekte, hvis du leder efter en kvalitetsmonitor til gaming. Når du køber en Philips gamer skærm, så får du altid et stærkt produkt, med en ydeevne der virkelig siger sparto. Udvalget her på siden har en opdateringshastighed på minimum 144Hz, du kan godt regne med, at responstiden er ekstremt lav – helt sikkert under 5 millisekunder – og at du får en opløsning, der giver dig de bedst mulige skærmbilleder. Med Philips E-line til gaming får du en Philips gamer skærm, der ofte ligger på 24 til 27 tommer, og hvis du skal have noget kæmpe stort, eller ligefrem noget til din konsol, så kan du overveje at se på modellerne fra Philips Momentum. Se dig om i udvalget her på siden, der er masser af kvalitetsvare til gode priser.

Resultater: 31
Resultater: 31


loader

Stærkt udvalg af Philips gamer skærme hos Føniks Computer

Der er måske ikke et hav af Philips gamer skærme, men dem de har sparker så meget røv, at du alligevel ikke har brug for et enormt udvalg. Alle Philips gamer skærme er toptunede og klar til at føre dig ind på de virtuelle slagmarker i fuld virkelighedstro indlevelse. Det er monitors i ekstremt høj kvalitet, lige fra materialerne de er lavet af, til selv kvaliteten af skærmens ydeevne. Du kan derfor regne med at blive utroligt glad for dit valg, hvis du køber en af Philips gamer skærmene her på siden. Vi har sørget for, at de Philips gamer skærme, du støder på, har de bedste specifikationer, så du behøver slet ikke bekymre dig om, om de har det, der skal til, for at du kan bruge dem. Du kan være sikker på, at de alle har:

  • 144Hz eller højere opdateringshastighed
  • En ekstremt lav responstid
  • Ekstremt god opløsning
  • Diverse ekstra funktioner

Med den høje opdateringshastighed på 144Hz eller mere, så kan du være sikker på, at skærmbilledet fremstår flot og stabilt. Det sørger for, at selve skærmen ikke lagger og giver problemer, når du sidder og gamer på livet løs. Den lave responstid hjælper også med dette, da det selvfølgelig er vigtigt for dig, at alt på skærmen sker så hurtigt som muligt. En responstid på 5 millisekunder eller lavere er derfor at foretrække, og hvis du kan komme ned på 1 millisekund eller endnu lavere, så er det helt perfekt. Et flot skærmbillede er dog ikke perfekt, hvis opløsningen ikke er god nok. Derfor får du Philips gamer skærme imellem fuld HD og 4k opløsning, så skærmbilledet sammen med de andre specifikationer bliver flottere, end du overhovedet kan forestille dig. Hertil kan du smide brugbare ekstra funktioner som Flicker Free teknologi eller lignende oven i baduljen, og så bliver det ikke meget bedre.

Os hos Føniks Computer er også rigtig glade for Philips gamer skærme, og det er vi fordi, at de er så gode, som de er. For hvis der er én ting, vi i den grad synes, at alle gamere fortjener, så er det en gaming skærm i høj kvalitet. Det er på denne måde, at du får den bedste gaming oplevelse – med et krystalklart skærmbillede hvor farverne er i perfekt kontrast med hinanden, og scenerne skifter gnidningsfrit og helt uden lag. Det er en næsten ubeskrivelig oplevelse, men heldigvis er det en, du sagtens kan få lov selv at opleve med egen krop. Du skal bare have en god gamer computer og en god skærm, og her er en Philips gamer skærm oplagt og helt perfekt.

Fordele ved Philips gaming skærme

Philips gaming skærme er kendt for deres høje billedkvalitet og imponerende funktioner, der er designet specifikt til gamere, der gerne vil have en computerskærm i topklasse. Hvis du går og undrer dig over, helt præcist hvorfor Philips gaming skærme er så fede, så behøver du ikke længere undre dig – vi kan nemlig hurtigt og nemt forklare dig, hvad du har at se frem til:

  • Hurtig responstid
  • Højere opdateringshastigheder
  • Adaptive synkroniseringsteknologier
  • HDR-understøttelse
  • Eye Care teknologi

Du kan læse mere om de forskellige fordele forneden.

Hurtig responstid

Philips gaming skærme har en hurtig responstid, og den er utroligt meget bedre, end hvad du finder på en standard computerskærm. Responstiden afgør, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra en farve til en anden, og i hæsblæsende computerspil er det ofte nødvendigt, at dette kan ske i et vis tempo. Især i konkurrenceprægede computerspil kan dette give dig en enorm fordel, for hvis alting opdaterer for langsomt, så er du på dybt vand.

Højere opdateringshastigheder

Philips gaming skærme understøtter utroligt høje opdateringshastigheder. Det betyder også, at alle monitors her på siden har mindst 144Hz, men du kan også sagtens finde modeller, der har mere end det – helt op til 240Hz er intet problem for nogle af disse stærke produkter! 144Hz bliver dog af de fleste set som det gyndle minimum for, hvad en gamer skærm skal have, men til shooters som CS:GO og lignende, så er der også mange der vil sige, at du bør få en skærm på 200Hz eller mere. Alting kommer til at foregå i et lynende tempo, så snart du har en Philips gamign skærm!

Adaptive synkroniseringsteknologier

Philips gaming skærme understøtter adaptive synkroniseringsteknologier, såsom AMD FreeSync og NVIDIA G-SYNC, der synkroniserer skærmens opdateringshastighed med grafikkortet for at reducere lag og trælse fænomener som screen tearing. Du skal bare have henholdsvist et AMD Grafikkort eller et NVIDIA grafikkort, alt efter hvilken synkroniseringsteknologi der er i den Philips gaming skærm, som du vælger. Du skal vælge AMD til FreeSync og NVIDIA til G-SYNC.

HDR-understøttelse

Philips gaming skærme understøtter HDR, hvilket betyder, at de kan vise et bredere spektrum af farver og kontraster. Dette forbedrer billedkvaliteten og giver en mere realistisk oplevelse, når du sidder og gamer eller ser film og serier. Det er især fedt, hvis du elsker at dykke ned i RPG'er eller triple A titler, så du virkelig kan nyde alt, hvad computerspillet har at byde på i storslået grafik.

Eye Care-teknologi

Philips gaming skærme er udstyret med Eye Care-teknologi, der reducerer øjenbelastning og træthed, selv efter mange lange timers gaming. Både dem der laver skærme, samt os der sælger dem, er udmærket godt klar over, at mange gamere gerne vil bruge lang tid i streg foran deres monitor, og derfor skal en Philips skærm selvfølgelig skåne dine øjne, så det ikke giver dig gener. Det handler om ergonomisk design, og det er hvad du får, når du køber en monitor her fra siden.

Philips Momentum – Perfekte Philips gamer skærme til konsoller

En Philips gamer skærm er ikke bare en Philips gamer skærm. Oftest tænker man nok på en skærm til gaming, som en skærm der skal tilsluttes en gamer computer. Det er der heller ikke nogen fejl i, for det er jo oftest det, som der sker. Der er dog et andet sted, hvor de også høre hjemme, og det er til konsoller – disse skal trods alt også tilsluttes en skærm af den ene eller den anden art. Det kan være dit fjernsyn, det kan være en anden monitor, du har i huset eller også kan det være til en Philips Momentum.

Alle Philips Momentum skærme er gode til konsoller, og en del af dem er endda lavet specifikt med henblik på dette formål. Du kan derfor få nogle virkelig store skærme her, ofte på over 30 tommer, men også helt op til over 50 tommer, hvor de ikke en gang er egnede til en PC længere, men nærmest skal bruges med en konsol. Og selvom nogle Philips Momentum monitors kan være ekstremt store, så betyder det ikke, at du er gået på kompromis med ydeevnen for at få en imponerende skærm. Du kan stadig regne med at de er helt vildt gode, så du uden tvivl bliver glad for deres ydeevne.

Hvis du ikke spiller på konsol, men udelukkende, eller oven i købet, gamer på din computer, så skal du selvfølgelig have en passende skærm hertil. Philips Momentum kan også fås i de gængse mål på 24 og 27 tommer, hvormed du da får en toptunet Philips gamer skærm, der uden problemer kan være foran dig, når du sidder ved din gamer PC. Med Philips Momentum er der dermed gode muligheder for de bedste gaming oplevelser. Du kan altid se vores sortiment af Philips gamer skærme her på siden igennem, og så kan du vælge en passende Philips Momentum, hvis der er en, som du godt kan lide.

Philips E-line – Vilde Philips gamer skærme

Philips E-line er egentlig mest kendt for storformats skærme til især læring på skoler og lignende. Dette gør de virkelig godt, og Philips skal have ros for, at de har udviklet noget så spektakulært. Philips E-line stoppede dog ikke her. Der er også produceret en række Philips gamer skærme med Philips E-line mærket på sig, og de er helt ekstremt gode.

Med en Philips E-line skærm til gaming, så får du en all-round virkelig god monitor, som der helt upåklageligt kører hvad som helst, du gerne vil have. De findes mest af alt i 24 tommer eller 27 tommer, så hvis du skal bruge en gængs skærm til gaming, så er det intet problem at finde en, der passer i størrelsen. Opdateringshastighed, responstid og opløsning er selvfølgelig også helt i tops, så du med Philips E-line får en Philips gamer skærm, der er hurtig som lynet, pålidelig ud over alle grænser og har et hamrende godt skærmbillede. Det er ofte disse Philips gamer skærme, der er de oplagte, hvis du gamer fra en gaming computer.

Philips saming skærme - Den ultimative oplevelse for gamere

Vil du have de bedste gamingoplevelser, når du sidder derhjemme og hygger dig med at game? Så skal du bruge en god monitor, og her er en Philips gaming skærm oplagt. Disse skærme byder hver og én på fantastisk billedkvalitet og imponerende funktioner, der i sandhed er en gamer værdig. Så hvis du er en gamer med stort G, så er der virkelig meget at komme efter her. Det er højkvalitet til overkommelige priser, samtidig med at der er mulighed for at få fingrene i yderst avanceredet Philips gaming skærme, hvis det er det, du er ude efter. Der er noget til hvem som helst her på siden!

Philips gaming skærme er blevet et populært og godt valg for gamere, der søger de ultimative spiloplevelser. Du kan i sandhed tage dit gaming til et højere niveau med en af disse monitors, for de er blevet fyldt med al den saft og kraft, man som gamer har brug for, når det går vildt for sig i den virtuelle verden. Hvis du har nogen interesse for fede gaming skærme, så foreslår vi altså i den grad at læse videre her, så du kan lære noget om, hvad Philips har at byde på.

Find din nye Philips gaming skærm hos Føniks Computer

Philips gaming skærme er en fantastisk mulighed for gamere, der ønsker en højkvalitets skærm med imponerende funktioner, der er designet specifikt til gaming. Med høj opdateringshastighed, lave responstider, adaptive synkroniseringsteknologier og Eye Care-teknologi kan du godt gøre dig klar til de bedst mulige oplevelser, når du sidder og gamer.

Har du snust lidt omkring i teksten her på siden, så er du godt klædt på til, at du kan vælge en Philips gaming skærm, der passer helt perfekt til dine behov. Så det er bare at sætte i gang, hvis der er noget, du godt kan lide! Du kan også se på serierne Philips Momentum og Philips Evnia, som du ligeledes finder her på siden. Disse er de to hovedsagelige serier af Philips gaming skærme, og hvis du foretrækker den ene frem for den anden, så ved du jo allerede, hvor du skal se dig om.

Har du nogen spørgsmål om vores udvalg af Philips gamer skærme, om det så er Philips E-line eller Philips Momentum? Så er du velkommen til at spørge vores kundeservice. Hos Føniks Computer kan du komme i kontakt med os på mail, via chatboksen her på siden eller ved at ringe til os på telefon. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den helt rigtige Philips gamer skærm – og når den er fundet, så kan vi sende den fragtfrit til dig.