Er du en up-and-coming gamer og leder du efter det helt perfekte gaming udstyr, som virkelig slår kegler, så kan en ASUS TUF Gaming computer være det perfekte valg for dig. Her får du en budgetvenlig gamer computer der har det helt rette hardware, så du kan spille alle dine favorit spil, inklusiv de nyeste, til langt ud på natten. Du finder nemlig hardware fra velkendte mærker som AMD og NVIDIA, så du kan være sikker på at der er kvalitet for pengene. Du finder et større udvalg af ASUS TUF Gaming bærbare lige her, hvor du kan vælge skærmstørrelser i 15.6” og 17.3”, hvilket giver dig rigelig med udsyn når du gamer så du virkelig kan se alt der sker på skærmen. Leder du efter din første gamer bærbar, eller bare en helt ny bærbar til gaming, så kan du tjekke vores udvalg forneden.

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Gaming på budget med ASUS TUF Gaming 

Er du interesseret i de nyeste spil og vil du gerne have en ordentligt monster af en gaming computer at spille på? Så kan du finde det med ASUS TUF Gaming! Her får du en gamer bærbar der er utrolig holdbar med, i ASUS egne ord, dens “Military Grade Toughness”. Det er altså en gamer bærbar der kan holde til lidt af hvert, så du ikke behøver at bekymre dig om at være lidt hårdhændet når du er i en hårrejsende kamp mod fjenden. Med dens kraftfulde GPU og skærm med en høj opdateringshastighed får du også en bærbar der er værd at game på med ASUS TUF Gaming. 

Ikke nok med at du får en bærbar af kvalitet som man kender det fra ASUS, der virkelig kan spille nogle af de nyeste spil, så er den også budgetvenlig. Den er nemlig billigere end blandt andet de mere avancerede bærbar i ASUS ROG-serien. Selvom prisen er i den lave ende, så får du stadig en gamer bærbar der er det hele værd. En ASUS TUF Gaming bærbar er derfor en oplagt gamer bærbar for dig der er ny i gamet eller som bare gerne vil spare uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad er fordelene ved at vælge en gaming computer frem for en almindelig bærbar?

Hvis du gerne vil have en bærbar primært for at spille computerspil, så kan vi kun varmt anbefale en gaming bærbar. Her får du nemlig en bærbar der har alt det nyeste i hardware og som gør det muligt at spille de helt kraftfulde spil. De er selvfølgelig også lidt højere i pris, så det handler også om at overveje hvilke spil du gerne vil spille og hvilke hardware det kræver. Men med ASUS TUF Gaming får du en gamer bærbar der giver dig muligheden for at spille nogle af de helt nyeste spil, alt efter model, så du også kan spille sammen med alle dine venner. 

En almindelig bærbar kan, nogle gange, også fungere helt fint hvis du gerne vil spille nogle mindre krævende spil om for eksempel Minecraft. Her behøver du ikke nødvendigvis en gamer bærbar, især ikke hvis du regner med primært at bruge din bærbar til skolearbejde eller streaming. Vil du til gengæld, som nævnt tidligere, bruge din bærbar til gaming, så skal du vælge en gamer bærbar. Den har simpelthen bare bedre hardware til at kunne spille de fleste spil. Du kan derfor med fordel kigge på de forskellige modeller af ASUS TUF Gaming for at finde en gamer bærbar der passer til dig. 

Hvordan ved jeg om ASUS TUF Gaming kan spille de spil jeg har? 

Du kan nemt tjekke specifikationerne på den bærbar du er interesseret i, så kan du se hvilke hardware den har, og så kan du sammenligne det med de krav spillet stiller. 

Spiller du på Steam kan du f.eks. finde minimumskrav og anbefalede krav under hvert af dine spil, som du kan sammenligne med den gaming bærbar du kigger på. 

Du kan derfor også let se om de spil du gerne vil spille, kræver en ordentligt gamer bærbar eller om du bare kan nøjes med en almindelig bærbar. Men vi vil dog stadig slå et slag for en ordentlig gamer bærbar som ASUS TUF Gaming hvis du vil have game for vildt uden lag.

ASUS TUF Gaming eller ASUS ROG?

Du får en kraftfuld gamer bærbar med både TUF og ROG serierne fra ASUS da de er spækfyldt med fantastisk hardware fra de største hardware producenter på markedet. Der er dog forskel på serierne, og modellerne, hvor du kan forvente lidt mere kraftfulde gamer computere i ROG-serien. Du kan dog også forvente en pris der er noget mere avanceret. 

Men uanset om du vælger ASUS TUF Gaming eller ASUS ROG kan du forvente en kvalitets bærbar til gaming.

Har du spørgsmål til vores udvalg af ASUS TUF Gaming? 

Er du interesseret i en af vores mange gaming computere fra ASUS TUF Gaming serien så er det bare med at lægge den i kurven! Men hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til hardware, specifikationer eller andet, så er du også mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice før dit køb. De sidder parate til at rådgive dig med dit køb, så du får det helt rette produkt der passer til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice i hverdagene mellem 11-17 telefon eller over chatten her på siden. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på mail hvis dette er at foretrække!