Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en computer og en ChromeBook?

Helet overordnet er der ikke den store forskel på en almindelig computer og en ChromeBook. Den største forskel er operativsystemet, som altid vil være Chrome OS på en ChromeBook, hvilket selvfølgelig kører lidt anderledes end Windows.

Hvad er fordelen ved en ChromeBook?

En ChromeBook er smart, fordi at den ikke behøver at installere andre programmer – alt du behøver er allerede på den. Det er dog en ekstra fordel, at din ChromeBook godt kan køre Andriod-apps, hvis du virkelig mangler nogen. Sidst men ikke mindst er det altid værd at huske på, at det er en virkelig billig bærbar!

Kan man bruge Office pakken på ChromeBook?

Ja, det kan du godt. Alle de apps du gerne vil bruge, burde du kunne finde online. Dette gør ChromeBooks til et overordnetligt godt valg.

Køb en Asus ChromeBook hos Føniks

Er du på udkig efter en perfekt bærbar til skolebrug eller som en helt almindelig computer til at surfe rundt på internettet, svare på emails eller til at gøre brug af Office pakken? Hos Føniks får du altid de bedste computere til de bedste priser. Vi har et kæmpe udvalg fra mange de bedste producenter på markedet, så hos as kan du for eksempel finde bærbare computere fra:

Og hvis du kigger perifert nok omkring på vores side, kan du også finde fra mange andre mindre kendte producenter! Der er altså et vel af gode produkter her på vores side, og hvis du i stedet leder efter en gamer bærbar, så har vi også en masse stærke af disse liggende! Især ASUS ROG og ASUS TUF, samt Lenovo Legion, er værd at tage et kig på. Er det dog en kvalitetsbærbar til billige priser, som du går og mangler, så er det en ASUS ChromeBook, du skal gå efter. 

Hvad er en ASUS ChromeBook?

En Asus ChromeBook er en bærbar, der er udviklet specielt til det formål at være en god og stabil studie PC, eller en bærbar der passer helt perfekt til hjemmebrug. En ASUS ChromeBook kan ikke anvendes til grafisk tunge spil eller arbejdsopgaver. Her bliver du nødt til at kigge på nogle andre bærbare, eller måske endda gamer computere i stationært format. Det betyder dog ikke, at en ASUS ChromeBook er en dårlig computer. Tværtimod.

De er bare lavet til et meget specifikt formål – som hjemmecomputere og studiecomputere – og dette gør de helt ualmindeligt godt, samtidig med at de er virkelig billige. Med det smarte operativsystem er de super brugervenlige, en ASUS ChromeBook har en rigtig lang batterilevetid og som sagt er de så budgetvenlige, at nærmest hvem som helst uden problemer kan finde pengene til en. En ASUS ChromeBook er altså perfekt til dig, der går i gymnasiet, på universitet, eller godt kan lide at kigge lidt rundt på internettet derhjemme. Du får alt det, du har brug for til en meget overkommelig pris, og det er på et tidspunkt i livet, hvor vi godt ved, at du foretrækker, at alting ikke lige koster alt for meget. Du burde virkelig overveje en ASUS ChromeBook.

Derfor skal du købe en ASUS ChromeBook som skolecomputer

De sidste par år har ASUS ChromeBooks vundet mere og mere frem som de studerenes foretrukne arbejds computer, og det er der flere årsager til. Du får en rigtig billig skolecomputer, men samtidig overholder den absolut alle de krav, du måtte have til en rigtig god bærbar. En ASUS ChromeBook er bare på mange måder det oplagte valg. Googles eget styresystem, som er virkelig nemt at bruge og navigere rundt i, er desuden forudinstalleret herpå, hvilket gør det til en nem computer at bruge, som allerede har alt det, man normalt har brug for.

Alting bliver også gemt i skyen, når du bruger en ASUS ChromeBook, hvilket er super handy, for så slipper du for, at det ligepludselig ikke er gemt. Som studerende skal du derfor ikke være nervøs for at miste dine vigtige opgaver lige inden deadline. Der er styr på det, så længe du sidder foran en ASUS ChromeBook og tager noter fra alle undervisningsgangene, som leder imod dine vigtige eksamener.

Få de bedste bærbare fra ASUS til billige penge

Når du som studerende skal ud og investere i en ny bærbar, så er det ikke altid pengene lige rækker til de helt dyre computere. Derfor er en ASUS ChromeBook det perfekte valg, fordi du får en yderst hurtig og stabil bærbar, som opfylder alle dine behov. ASUS er et super anerkendt brand, der specialiserer sig i computere, og derfor kan du være helt sikker på, at du får en af de bedste ChromeBooks på markedet, når du køber en af deres modeller. Der er ingen grund til at nøjes, når du alligevel skal af med så lidt penge for din nye bærbar. Vælg kvalitet, vælg en ASUS ChromeBook.

Skal du bruge andet ud over din ASUS ChromeBook?

Helt konkret behøver du jo ikke andet end din ASUS ChromeBook og så den medfølgende oplader. Det betyder dog ikke, at du ikke vil have noget som helst andet hardware eller udstyr. Selvfølgelig følger skærm og tastatur upåklageligt med, og det giver heller ikke rigtigt mening at købe disse, bare for at slæbe dem med – det fjerner lidt hele ideen bag en bærbar computer. Der er dog andre ting, som du nok stadig gerne vil have med dig.

Det er næsten helt sikkert, at du gerne vil have dig et headset. For selvom der selvfølgelig er højtalere i en ASUS ChromeBook, så er det bare ikke helt samme kvalitet, hvis du gerne vil høre noget lækker musik eller se en video. Det er både rart for dig med bedre kvalitet, men det er også rart for andre omkring dig, når de ikke er tvunget til at høre med. Selvom det selvfølgelig ikke er nødvendigt med en moderne bærbar som en ASUS ChromeBook, så kan det også sagtens være, at du gerne vil have en lille billig mus, som du kan tage med dig. Nogle opgaver går bare lidt hurtigere med sådan en, og du kan få dem til rigtig gode priser.

Har du spørgsmål til Føniks?

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål angående Asus ChromeBooks, eller måske du er i tvivl om, hvilken computer der bedst dækker dine behov? Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, så kontakt os gerne. Vores kundeservice personale sidder altid klar på tasterne på mail eller chat, og ved telefonerne på: 70 60 60 64