Chromebook banner

En Chromebook er en moderne type af bærbar computer, der er baseret på Chrome OS operativsystemet, der bruger browseren Chrome som den primære brugergrænseflade. Det betyder, at næsten alt du foretager dig på en Chromebook foregår online i Chrome eller via skyen. Dette betyder også at med en Chromebook, så får du en bærbar, der er betydeligt hurtigere og mere effektiv. En Chromebook er også relativt slank og kommer i et stilet design. De fylder utroligt lidt i din taske, hvilket gør dem ideelle til studie eller livet som pendler. Hos Føniks Computer ved vi, hvor effektiv en Chromebook kan være at arbejde på, og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af Chromebooks. En Chromebook er designet til at give dig den samme brugeroplevelse som en traditionel laptop, men til en lavere pris, og i et lille og enkelt design, der er rigtig nemt at bruge.

Resultater: 95
Resultater: 95


loader

FAQ

Hvad er en Chromebook?

En Chromebook er en bærbar computer, der kører på Googles Chrome OS-operativsystem. Det er designet til at give en hurtig, sikker og let måde at surfe på internettet, samt til at udføre enkle opgaver som at skrive dokumenter, se videoer og organisere billeder.

Hvordan fungerer en Chromebook?

Chromebooks kører på Chrome OS-operativsystemet, som er baseret på det åbne kildekode-projekt Linux. Det er designet til at give en hurtig og sikker brugeroplevelse.

Hvad er de vigtigste funktioner i en Chromebook?

Chromebooks har et bredt udvalg af funktioner, der inkluderer hurtig opstart, adgang til webapps, batterilevetid på op til 12 timer, lyd og video-afspilning og en brugervenlig brugergrænseflade

Kan man bruge programmer på en Chromebook?

Ja, Chromebooks understøtter mange webbaserede programmer, som f.eks. Google Docs, Sheets og Slides, Dropbox, Skype og andre. Der er også mange andre webapps, der kan downloades fra Google Play Store.

Hvordan tager man screenshot på chromebook?

Du skal gå til kvikmenuen og vælge Screenshot. Herefter bruger du Screenshotværktøjet til at vælge, om du vil optage, tage et billede, osv. hvorefter du kan redigere billedet.

Kæmpe udvalg af Chromebooks hos Føniks Computer

Det kan være du tænker: hvad er en Chromebook? Bare rolig, det er ikke så avanceret, og vi skal nok forklare, hvad de smarte bærbare computere er for en type. Det er en nyere type af bærbare computere, der tager udgangspunkt i Googles Linux-baserede Chrome OS-operativsystem. Disse bærbare er primært designet til at skulle bruges, mens de er koblet til internettet, hvilket giver dem mulighed for at være ekstra simple og strømlinede.

Chromebooks er ofte mindre i skærmstørrelsen og kan gå fra 15.6’ tommer helt ned til 11’ tommer. Selvom de er små i størrelsen, så formår de at være behagelige at arbejde med, takket være det funktionelle design og slanke størrelse, og så fås de også til nogle exceptionelle priser.

Kunne du tænke dig en elegant og ukompliceret bærbar til hverdagsopgaverne og underholdningen, så er en Chromebook et sikkert valg. Med sådan en kan du se frem til:

  • Hurtig adgang til Googles smarte apps og kontorprogrammer
  • En simpel og elegant bærbar til at have med på farten
  • Budgetvenlige priser

Chromebooks fås fra en lang række af markedets bedste producenter, heriblandt Lenovo, Dell, HP, Acer og ASUS, der alle er kendte for deres sans for kvalitet og design. Du er derfor i trygge hænder, også når du har at gøre med en ekstra prisvenlig model. Vil du spare penge uden at gå på kompromis med din bærbar, er dette stedet for dig. Har du spørgsmål i forhold til vores sortiment eller vedrørende valg af produkt, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

Det oplagte valg for studerende

Som studerende sidder du nok med nogle specifikke krav til din computer. Den skal kunne køre skrive- og kontorprogrammer uden problemer, den skal være nem og praktisk at have med på farten, og så skal den helst heller ikke koste for meget. En Chromebook scorer højt på alle disse parametre og kommer tilmed ofte også med ekstra funktioner oven i købet.

En Chromebook adskiller sig fra andre bærbare computere ved at anvende Googles styresystem Chrome OS. Hermed får du adgang til en lang række hurtige og sikre apps, heriblandt Googles egne kontorprogrammer som Sheets, Docs og Slides, der fungerer både med og uden internet. De egner sig glimrende til gruppearbejde takket være Google-værktøjernes kompatibilitet med stort set alle slags styresystemer og filformater, og det er nemt at samarbejde om dokumenter online. Med indbygget webcam og mikrofon kan du endda holde møder og arbejde online på prisvenlig vis uden tilkøb af ekstra udstyr.

Da den typiske skærmstørrelse er på 14 tommer eller mindre, byder en Chromebook på tilstrækkeligt med displayplads til at tage noter, skrive opgaver og lave udregninger, samtidig med at selve computeren ikke fylder for meget, og så er denne selvfølgelig også god at have ved hånden, når man vil slappe af med sin yndlingsserie eller blot tjekke de sociale medier. Størrelsen på de enkelte modeller varierer, men det hører til sjældenhederne, at den vejer mere end 1 eller 2 kg. Kombineret med den smarte formfaktor, er der tale om en letvægtscomputer, der passer perfekt til den studerendes travle hverdag.

Vi sælger Chromebooks med høj batterilevetid

En af de store fordele ved Chromebooks er deres lille formfaktor, der gør dem ideelle til arbejde på farten. Bruger du din bærbar computer uden for hjemmets fire vægge, løber du altid risikoen for ikke at have adgang til en stikkontakt. Derfor er de designet til at bruge så lidt strøm som muligt. Næsten alle modeller har en batterilevetid på op til 10 timer. Det skyldes ikke mindst, at operativsystemet Chrome OS eliminerer mange af de unødvendige baggrundsprocesser, der på bærbare computere med Windows er med til at dræne batteriet. Med en Chromebook har du altså en bærbar, der primært bruger Chrome browseren og som lagrer næsten alt i skyen. 

Med filterfunktionen til højre på siden kan du filtrere modellerne efter batterilevetiden. Hvis det er et element, du prioriterer særligt højt, kan du endda finde modeller med en batterilevetid på op til 15 timer eller mere. Når du vælger en Chromebook, kan du også tage følgende op til overvejelse:

  • Skærmstørrelse
  • RAM og lagringskapacitet
  • Ekstra funktioner som touchskærm

En Chromebook er altid smart, uanset specifikationer, men det er en en god idé at overveje, om der er nogle specifikationer, der virkelig gør det til en perfekt bærbar for dig. 

Chromebooks leverer skarp ydelse til en god pris

Maskinerne er ikke designet til tung gaming eller krævende grafisk arbejde. Til gengæld egner de sig glimrende til studie, visse former for kontorarbejde og underholdning. Næsten al hardware i en Chromebook er valgt med henblik på at skabe en hurtig og effektiv oplevelse, der ikke dræner for meget på batteriet. Det vil sige, at de fleste modeller indeholder en effektiv processor og rigeligt med RAM, mens der er installeret en energivenlig grafikchip.

Der går sjældent mange øjeblikke fra, at man åbner skærmen, til at ens Chromebook er i fulde omdrejninger. Det skyldes blandt andet en hurtigt startende BIOS, men den vigtigste faktor er den smarte SSD. Denne form for digital lagring leverer langt hurtigere indlæsningstider end en traditionel harddisk, der begrænses af sine mekaniske operationer. Ulempen er selvfølgelig, at diskpladsen er en smule mindre for prisen, men dette opvejes af den fuldt integrerede cloud teknologi, der er omdrejningspunktet for mange Chromebooks.

Ønsker man at bruge sin Chromebook til lettere arbejde og underholdning, kan man med fordel finde en model med touchskærm. På den måde kombineres den store funktionalitet fra en bærbar computer med letheden og elegancen ved en tablet. Så bliver det ikke meget nemmere at surfe på nettet, ordne netbank eller markere den rette celle i Google Sheets. Og takket være support af en lang række Android apps, kan børnene for eksempel spille populære og brugervenlige mobil spil eller se film på ferien.

Alle de smarte funktioner lige ved hånden

Chromebooks er til dig, der ikke gider døje unødigt med computeren, og som gerne vil have alle de vigtigste funktioner inden for rækkevidde uden nogen former dikkedarer. Installation af programmer og opdateringer fungerer lige så nemt som på en smartphone eller en tablet. Computerens specifikationer er ofte også ganske rimelige, prisen taget i betragtning.

Selvom en Chromebook ikke understøtter lige så meget software som en traditionel computer, så kan du få adgang til strømlinede og brugervenlige versioner af de mest populære programmer på Googles omfattende Play Store. Programmer som Microsoft Office 365 og Photoshop kan ligeledes tilgås gennem browseren. Selvom Chromebooks er små, kommer de typisk med alle de forventede indgange og funktioner til eksempelvis USB-enheder, hovedtelefoner og Bluetooth. Visse modeller har også HDMI-indgang, så du for eksempel kan slutte computeren til et fjernsyn eller en ekstern skærm. Mulighederne er, kort sagt, mange med en Chromebook, og her hos Føniks Computer finder du et bredt udvalg af de populære bærbare computere.

Kontakt Føniks Computer hvis du har spørgsmål til vores Chromebooks

Har du spørgsmål til købet af en Chromebook, dens specifikationer eller noget tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Du kan tage kontakt til os gennem mail, telefon, eller chatten her på siden.