Resultater: 41
Resultater: 41


loader

FAQ

Chromebooks ligger altid op til en masse spørgsmål, og det gør sig også gældende for HP Chromebooks. Derfor vil vi gøre vores bedste for her at svare på de spørgsmål, der oftest bliver stillet.

Hvad er forskellen på en computer og en Chromebook?

På mange måder er en Computer og en HP Chromebook det samme. Den væsentlige forskel er dog styresystemet, hvor en Chromebook kører på Chrome OS. Dette gør en Chromebook en smule anderledes, men det giver den også en mængde fordele.

Hvad kan man ikke på en Chromebook?

Helt generelt skal du købe en HP Chromebook, hvis du har brug for en bærbar til hverdagens lette gøremål. En Chromebook er et oplagt og billigt valg til at browse nettet, betale regninger, tage noter til studierne og så videre i den stil. Skal du bruge Photoshop eller game, så skal du have en stærkere bærbar.

Kan man få Office pakken på en Chromebook?

Du kan bruge Office pakken gennem browseren på din HP Chromebook, hvor du kan se, redigere og dele dine filer med andre. Det er dog ikke muligt at installere Office på selve computeren. Du har dog større fordel ved at bruge Google Docs og andre ChromeOS baserede programmer der minder utroligt meget om Microsoft Office.

HP Chromebook – en pålidelig og kompakt bærbar computer

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og kompakt bærbar computer, så vil en Chromebook fra HP være et oplagt valg. Med dens lette design og pålidelige ydeevne er den perfekt til studerende og dig der foretrækker en hverdags computer over noget alt for avanceret. 

HP Chromebook kommer i en kompakt størrelse, der gør den til et exceptionelt valg, for dig der ofte rejser meget og har brug for mindre computer, der ikke fylder eller vejer for meget. Derfor er den også perfekt til studerende og rejsende, der har brug for en mindre computer der samtidig stadig opfylder alle de krav du måtte have.

Den kommer med en række funktioner, der gør den ideel til både arbejde og underholdning. Du har muligheden for at vælge mellem forskellige prisklasser, hvor du kan vælge mellem Intel Celeron eller Intel Core processorer, op til 8GB RAM og en HD-skærmopløsning. Så har du rigelig med mulighed for at se de mindre detaljer når du arbejder eller ser film.

Med en Chromebook fra HP har du en computer med et slankt og let design. Den vejer oftest kun omkring de 1,5 kg og du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige skærmstørrelser. Det vil sige, du kan bl.a. finde en HP Chromebook helt ned til 11.5" men også helt op til 15", så du nemt kan finde den størrelse der passer dine behov bedst. 

Med dens lange batterilevetid på op til 13 timer, alt efter model og brug, så kan du også arbejde dagen lang uden at bekymre dig om at være nær en stikkontakt. Dette er en af grundende til en HP Chromebook er en pålidelig computer for både studerende og rejsende, da du har rimelig stor frihed med hvor og hvor længe du arbejder.

Nyd fordelene med en HP Chromebook når du arbejder eller studerer

Hvis du er interesseret i en HP Chromebook, så vil du helt sikkert være glad for at høre, at der er mange gode fordele at gøre nytte af når du bruger en Chromebook til at arbejde på. Du får nemlig ikke kun den velkendte kvalitet som du kender fra HP, men også pålideligheden som du kender det fra Google Chrome, samt en hel del andre fordele:

  • Intuitiv og nem brugerflade
  • Kompakt, let og bærbart design
  • Pålidelig og smidig ydeevne
  • Lang batterilevetid
  • Budgetvenlige alternativer

HP Chromebook er en utrolig pålidelig bærbar computer, der oftest også kommer i et let og kompakt design, der passer perfekt ned i de fleste tasker og rygsækker. Den er derfor også især velegnet til folk der arbejder på farten og gerne vil have adgang til skriveprogrammer, mails og andet vigtigt. 

Den er også god til studerende der har brug for en billig og budgetvenlig computer, der er brugervenlig og hvor batteriet kan holde i mange timer under forelæsningerne. Dette er en af fordelene ved HP Chromebooks, eftersom batterilevetiden er rimelig god, så skal du sjældent bekymre dig om at oplade din computer i løbet af dagen. 

Det er dog ikke kun arbejde eller studiet en HP Chromebook er effektiv. Det er også en god hverdagscomputer, da du nemt kan besvare mails, tjekke sociale medier og streame TV-serier på den. Hvis du er på udkig efter en prisvenlig PC der kan klare de mindre opgaver, så er en Chromebook en utrolig effektiv bærbar computer til dine behov.

ChromeOS – hvad betyder det for dig?

Men hvad er en Chromebook så og hvilken betydning har det at den har ChromeOS som styresystem? Det er nok oftest det, folk gerne vil vide, når det kommer til en Chromebook. 

En HP Chromebook bruger nemlig ikke samme operativsystem, som du kender det fra andre HP bærbare. Den kommmer i stedet med ChromeOS, hvilket er en OS baseret på Chromebrowseren fra Google og den giver dig dermed nogle helt andre grundlag for brug af programmer end f.eks. Windows eller MacOS.

ChromeOS giver dig helt essentielt, hvad du allerede har adgang til gennem Chromebroweseren og Google Play Store. Det vil sige, du kan tilgå de hjemmesider du kender, men du kan kun installere og bruge apps gennem Play Store. Dette betyder selvfølgelig at der er nogle programmer som du ikke har adgang til, hvis de ikke er på Play Store.

Du har dog til gengæld en utrolig brugervenlig grænseflade, der er nem at navigere rundt i, og hvor alt det du reelt har brug for er samlet et sted. Du kan stadig bruge en HP Chromebook som en helt almindelig computer. Dens system er bare fokuseret rundt om Google og deres apps og programmer. 

HP Chromebook er derfor specielt designet til at være intuitiv og brugervenlig i samarbejde med Google Chrome og Google Apps. Du kan hurtigere og nemmere tilgå apps gennem ChromeOS og eftersom Google Docs oftest bliver brugt i skolerne og på studiet, gør det den også til en eftertragtet skolecomputer.

Har du spørgsmål til vores HP Chromebooks? 

Er du interesseret i en HP Chromebook, men sidder tilbage med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Du kan ringe til os i vores åbningstider og ellers kan du altid skrive en mail, så får du et svar tilbage så hurtigt som muligt. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden, så hjælper vi dig gerne på vejen mod din nye HP Chromebook.