ASUS ZENBOOK
Vil du være sikker på at få kvalitetshardware, funktionalitet og design i absolut verdensklasse, så bør du tage et kig på vores udvalg af ASUS ZenBooks. ASUS ZenBook serien af bærbare computere har ikke sparet på noget, og det kan i høj grad mærkes, når man anvender disse populære laptops. Med en bemærkelsesværdig høj batterilevetid, et tidløst og slankt design og imponerende specifikationer, er ASUS Zenbook et oplagt valg til både underholdning og intensive arbejdsopgaver. Hos Føniks Computer tilbyder vi flere forskellige modeller i varierende prisklasse, så tag et kig på udvalget nedenfor og find den ASUS ZenBook der passer til dit specifikke budget og behov.

Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Stort udvalg af praktiske ASUS Zenbooks til gode priser

Hos Føniks Computer forhandler vi et stort udvalg af de smarte ASUS ZenBooks til rigtig skarpe priser. ASUS har i årevis været kendt for deres bærbar-serier, hvoraf særligt deres ASUS ZenBooks er blevet populære på baggrund af deres smarte design og deres effektive hardware. ASUS ZenBook består af en harmonisk kombination af æstetik og højtydende hardware, og derfor passer de til hvem som helst. Derfor finder du her på siden et bredt udvalg af adskillige modeller fra den anerkendte ASUS ZenBook-serie, så du i sandhed kan finde lige den bærbar, du går og mangler.

Vi tilbyder her bærbare computere med forskellige specifikationer og funktioner, der igen fås i forskellige størrelser, farver og design. Hos os finder du også modeller i mange forskellige prisklasser og i både avancerede og mere simple udgaver, sådan at du nemt kan finde en computer, der passer til dine behov og dit budget. Uanset om du skal bruge en let bærbar til lektier og underholdning på farten, eller du er på udkig efter en dedikeret arbejdsbærbar med en høj ydeevne i et smagfuldt design, så kan du hos Føniks Computer uden tvivl finde en ASUS ZenBook, der passer til dig.

Hos Føniks har vi et bredt sortiment af de forskellige ZenBooks. ZenBook Pro, ZenBook Flip, ZenBook Duo, og ZenBooks med OLED skærm. Dette er også med til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige valg, når du leder efter en ASUS ZenBook. Med en Asus Zenbook Pro får du en bærbar computer, som er i allerhøjeste kvalitet, og kan trække selv de vildeste programmer. Det er en yderst professionel og stilren bærbar, som vi er sikre på, du bliver glad for. Synes du det er fedt med en bærbar med bøjelig og fleksibel skærm, så skal du gå efter en ZenBook flip – som navnet siger, kan skærmen flippes. Du kan derfor bruge den som en tablet, til at se film på, eller til fine grafiske illustrationer. Der er, mildest talt, et utal af muligheder.

Hvad er en OLED skærm?

Du har sikkert hørt om LED før, men nu fås ASUS ZenBooks med det helt fantastiske OLED-skærm. OLED-skærme er altså de ypperste skærme på markedet. Du får 100% DCI-P3 farveskala på din skærm, som sikrer dig den allerbedste skærmoplevelse overhovedet. Du får et skarpt og meget tydeligt billede med OLED-skærmene på ASUS ZenBooks, så du kan nyde dine spil, grafiske illustrationer eller film i denhøjeste kvalitet. Det fås ikke bedre.

Vi forhandler ASUS ZenBooks i højeste kvalitet

Her på siden finder du ASUS ZenBooks i høj kvalitet og i effektive modeller, som du kan bruge til både arbejde, studie og underholdning. Derudover er mange ASUS ZenBooks fremstillet i børstet aluminium, hvilket fuldender det stilsikre, tidløse look, samtidig med at det yder god beskyttelse. Hvis du vil være sikker på kvalitet, komfort og design uden kompromis, så er ASUS ikke til at komme udenom, og er du på udkig efter en bærbar i højeste klasse, så kan du blandt andet finde ASUS ZenBook Pro her på siden. Med denne model får du en computer med 6-cellet batteri, Intel Core i7 processor samt LED-berøringsskærm i ultra HD. Tilsammen sikrer dette dig en robust computer, som både er fremstillet i elegant og smart design, og som har hardware i en kvalitet, som blandt andet sikrer dig en høj hastighed og lang batterilevetid.

Er du derimod på udkig efter en af de billigere modeller? Så er det heller ikke her nødvendigt at gå på kompromis med hverken hardware eller design. Vi tilbyder blandt andet billigere ASUS ZenBooks med 12 timers batterilevetid, innovativ fingeraftrykslæser samt et stilet, baggrundsbelyst tastatur og den seneste generations Intel Core processor. Vi forhandler mange flere modeller her på siden, som du kan læse meget mere om ved at klikke dig ind på de forskellige ASUS ZenBooks. Du kan med fornøjelse se dig om her på siden, og tjekke de forskellige ASUS ZenBooks ud.

ASUS ZenBook åbner et væld af muligheder

Det er dog i høj grad modellernes individuelle design, der bestemmer, hvad du kan bruge din nye ASUS ZenBook til. De mere avancerede modeller understøtter nemlig hver især unikke egenskaber i tillæg til de grundlæggende funktioner, som alle computerne har tilfælles. Nogle modeller har f.eks. touchskærm, der kan foldes rundt, så computeren også kan bruges som tegneplade alla en tablet. Andre har en ekstra skærm med vippedesign, der udvider skærmfladen ned på tastaturniveau. Begge design giver gode muligheder for at bruge din ASUS ZenBook til grafisk eller kreativt arbejde, hvad end projektet er privat eller arbejdsrelateret.

På samme måde fås de forskellige ASUS ZenBooks også med forskellige tastaturer, der spænder lige fra almindelige tastaturer til store numeriske tastaturer. Nogle modeller har tilmed udviklet på denne idé og inkluderet det numeriske tastatur i TouchPad’en, og andre igen har indbygget ScreenPad, der lader dig tilgå apps og andre funktioner fra den praktiske ekstra-skærm. Inden du tager en beslutning, bør du derfor tage et kig på de mange smarte designs og læse mere om de funktioner, de hver især understøtter. En ASUS ZenBooks specifikationer rækker nemlig langt videre end skærmkvalitet, størrelse og vægt, men dette er altid et oplagt sted at starte.

Køb en brugt ASUS bærbar

Jar du ikke lyst til at bruge mange penge på en ny bærbar, men vil du alligevel gerne have et kvalitetsprodukt? Så skal du holde godt øje med vores refurbished kategori. Der vil du til tider finde et udvalg af brugte ASUS ZenBooks, så du kan få en fantastisk computer til en fantastisk pris. Vores brugte computere kommer altid i god stand, og du kan vælge mellem forskellige grades, A, B eller C. De brugte computere er gennemtjekket for fejl og mangler af vores eksperter, og du vil derfor opleve at få en fantastisk computer. Måske har den lidt ridser hist og her, eller batteritiden er formindsket en smule, men det vil stadig være en god ASUS ZenBook præcis som du kender den. 

Få hjælp til at finde den rigtige ASUS ZenBook

Med vores filterfunktion, som du finder til højre på siden, kan du ved at angive dine ønskede specifikationer lettere finde den ASUS ZenBook, der bedst opfylder dine behov. Du kan for eksempel vælge ud fra processor type, harddisk type, touchskærm, opløsning, GPU og meget mere.

Er du i tvivl om, hvilken ASUS ZenBook du skal vælge, eller har du andre spørgsmål eller brug for rådgivning? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Føniks Computer på telefonnummer 70 60 60 64. Hvis du ikke vil ringe, så kan du altid skrive en besked i vores chat i eller mail – her sidder vores eksperter klar til at rådgive dig. Vi glæder os til at hjælpe dig!