På siden her finder du udvalget af vores mange bærbare computere fra ASUS. ASUS har længe været en af de helt store aktører på computermarkedet, og vi er derfor glade for at kunne byde på adskillige serier af deres bedste bærbare. Vi kan blandt andet tilbyde deres populære gamerserie, ROG, samt Zenbooks, Ultrabooks og Vivobooks. Hvad end du skal bruge en bærbar til gaming, til arbejdet eller til studiet, kan du få alle dine computerbehov dækket med ASUS’ mange modeller. Tag et kig på hele udvalget lige her nedenfor.

På siden her finder du udvalget af vores mange bærbare computere fra ASUS. ASUS har længe været en af de helt store aktører på computermarkedet, og vi er derfor glade for at kunne byde på adskillige serier af deres bedste bærbare. Vi kan blandt andet tilbyde deres populære gamerserie, ROG, samt Zenbooks, Ultrabooks og Vivobooks. Hvad end du skal bruge en bærbar til gaming, til arbejdet eller til studiet, kan du få alle dine computerbehov dækket med ASUS’ mange modeller. Tag et kig på hele udvalget lige her nedenfor.

Resultater: 146Visning:

En ASUS bærbar til ethvert behov

ASUS er vokset enormt i det seneste årti, og er nu en af de mest dominerende computerproducenter på det globale marked. Den populære producent har længe været på forkant med markedets tendenser med deres innovative bærbare computere.  Den taiwanesiske virksomhed startede livet som en ydmyg bundkortproducent med blot en håndfuld medarbejdere, men er nu en førende computerproducent med over 12.000 medarbejdere verden over. Denne vækst kan i høj grad også mærkes på kvaliteten af deres bærbare. Skal du for eksempel bruge en bærbar fra ASUS, der kan klare selv de mest komplicerede arbejdsopgaver, bør du tage et kig på Zenbooks.

Disse lette, elegante og kraftfulde bærbare er et oplagt valg til dig, der gerne vil have ordnet noget arbejde på farten eller på caféen. Derudover af Expertbooks også et oplagt valg til kontoret, da det simple, afdæmpede design signalerer professionalisme og sans for kvalitet. Er du til high-end gaming, og vil du være sikker på at kunne trække de nyeste spiltitler, så er ASUS ROG lige noget for dig. Med ASUS’ Republic of Gamers bærbare kan du blandt andet få grafikkort med høj ydeevne, lynhurtige processorer og RAM med imponerende kapacitet.

Vi fører selvfølgelig også mere simple, prisvenlige bærbartyper såsom Chromebooks og Vivobooks. Er du på udkig efter en budgetvenlig laptop med de basale funktioner, kan ASUS derfor også hjælpe dig på rette vej. Deres stræben efter at være på toppen af markedet har resulteret i mange prisvindende bærbare, og vi er sikre på, at du kan finde en ASUS bærbar, der lever op til dine krav.

Bærbar gaming på topniveau

ROG eller Republic of Gamers blev introduceret tilbage i 2006, og har siden da vokset sig til at være en af de førende serier, når det kommer til kraftige bærbare computere specielt rettet mod gaming. Med en ASUS bærbar af mærket Republic of Gamers, får du alt det, som en moderne gamer behøver. De seneste spil kører med høj ydelse takket være en flerkerne-CPU og et yderst slagkraftigt grafikkort, hvad enten det er fra AMD eller NVIDIA. Oplevelsen løftes yderligere med en LED-skærm med naturlig farvegengivelse og lynhurtig responstid.

En bærbar fra ASUS til gaming har den klare fordel, at du ikke behøver at investere i dyrt ekstra udstyr. En mus er nok ikke til at komme udenom, men ellers får du det meste i maskinen. Tastaturets design er udformet med tanke på gaming og kan derfor holde til hastige og intense tryk, ligesom det selvfølgelig er udstyret med RGB-lys. Skærmen er som nævnt i topklasse, og selvom de fleste nok vil investere i et headset, kommer computeren også med andet end knurrende lyde – de indbyggede højtalere understøtter således ofte Dolby Atmos og Surround Sound.

En ASUS bærbar fra Vivobook eller Zenbook-serien kan selvfølgelig også anvendes til gaming, så længe skærmkvalitet, tastatur m.m. lever op til dine krav. Men kun med Republic of Gamers får du en ASUS bærbar med:

  • Den mest effektive nedkøling
  • Farvestrålende og skarpt design
  • Hardware udvalgt specifikt til gaming

På farten med en ASUS bærbar

ASUS dominerende markedsposition skyldes i høj grad deres evne til at producere prisvenlige bærbare computere i god kvalitet. En ASUS bærbar i Vivobook-serien appellerer til et bredt og stilbevidst publikum, der både værdsætter god ydelse og et smart design. Med en Vivobook ASUS bærbar får du alle de funktioner, man skal bruge på skolebænken, på cafeen eller på hjemmekontoret.

Denne type bærbar fra ASUS er designet til at være så alsidig som muligt. En Vivobook ASUS bærbar kommer derfor med integreret trådløst netværk, understøttelse af Bluetooth, HDMI og indtil flere USB-indgange, så du kan forbinde computeren til de nødvendige enheder som printere og trådløse headsets. Samtidig er CPU, RAM og grafikkort tilstrækkelige til at udføre normale arbejdsopgaver, streame film eller blot surfe på internettet uden forsinkelser.

Den største fordel ved en prisvenlig ASUS bærbar ligger dog i formfaktoren. Uanset om du vælger en Vivobook eller en af de endnu mere kompakte Chromebooks, er der tale om en elegant letvægts laptop, der nemt kan tages med på farten. Vægten ligger ofte på lige omkring eller under 1,5 kilo, men det betyder ikke, uden at man bliver snydt, hverken når det kommer til ydelse eller funktionalitet. En ASUS bærbar i serien Vivobook eller Chromebook er kort sagt for dig, der værdsætter:

  • Lækkert design og en lav vægt
  • God ydelse til en rimelig pris
  • Alle de vigtigste funktioner lige ved hånden

Specialiserede bærbare fra ASUS

Bare fordi man anvender en ASUS bærbar fremfor en stationær PC, behøver man ikke sænke sine krav. Det er serien Zenbook et klart bevis på. Disse tynde ASUS bærbare er produceret af de bedste materialer og har en ekstrem smal formfaktor. Den lille skærmstørrelse på typisk 14” kombineret med det smarte LED eller OLED-display, skaber et uovertruffet billede, og SDD-hukommelsen sørger for masser af lagerplads og minimal ventetid. En Zenbook ASUS bærbar er derfor velegnet til dig, der ønsker en kraftfuld og effektiv PC både hjemme og ude.

ASUS er som nævnt et rutineret og markedsdominerede firma. Deres ingeniører og systemudviklere sidder inde med en enorm viden om kundernes behov og ønsker, hvilket betyder, at der findes en ASUS bærbar til stort set ethvert behov. Til forretningsdrivende eller selvstændige er ExpertBook-serien med sin høje pålidelighed og gode pris et oplagt valg. En ASUS bærbar i denne serie er designet specifikt til at understøtte professionelle behov. Du får derfor høj ydelse og stabilitet, samtidig med at de nyeste programmer og tilslutningsmuligheder understøttes fuldt ud. En ASUS bærbar i Expertbook-serien egner sig også glimrende til grafisk arbejde, om end ASUS også producerer serien ProArt rettet specifikt herimod. Til billede- og videoredigering kan også en ASUS gamer laptop fra serien Republic of Gamers være relevant takket være seriens kraftige specifikationer og gode skærme.

Uanset hvilken ASUS bærbar, der fanger din interesse, kan du få den her hos Føniks Computer til en god pris. Vi bestræber os altid på at have et bredt og opdateret udvalg af laptops til forskellige behov. Desuden har vi en udvidet returret, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du skulle have spørgsmål om vores produktsortiment eller handelsbetingelser.