Er du interesseret i digital kunst eller vil du gerne kunne skrive digitale noter på din tablet, telefon eller din bærbar med touchskærm, så er en stylus løsningen for dig. Med en stylus kan du skrive eller tegne på overflader der har en touchskærm og som understøtter stylus teknologien. Du kan skrive detaljerede noter, tegne grafer og highlighte vigtige sætninger i de tekster du læser, hvorfor en stylus er næsten essentielt for dig der studerer eller arbejder. Det er også muligt at bruge en stylus til at lave grafiske værker med, hvor du kan bruge tegne apps der lader dig kreere digitale kunstværker med din stylus præcision. Er du interesseret i en stylus til kunst, notetagning eller andet, så skal du endelig kigge vores udvalg igennem. Vi har et stort udvalg af forskellige kendte mærker som Wacom, Apple, Lenovo og Samsung.

Resultater: 155
Resultater: 155


loader

Slip kreativiteten løs med en stylus

Vil du afprøve dine kreative evner i et sikkert og tryg miljø, hvor du kan lave fejl der nemt kan viskes ud igen og hvor du ikke behøver at bekymre dig om hvis nu du laver en tegnefejl? Så er en stylus et godt valg for dig. Her får du en digital tegnepen der kan hjælpe dig med at tegne præcise og detaljerede digitale tegninger på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi har et stort udvalg af forskellige kendte mærker der fører deres egne stylus penne, hvor du derfor nemt kan finde en stylus der passer til den enhed du allerede ejer. 

Er du interesseret i at afprøve digital kunst, men uden at skulle bruge for mange penge på en stylus pen, så kan du altid finde budgetvenlige alternativer til de mere avancerede stylus penne på markedet. Disse budgetvenlige stylus penne er ofte brugt sammen med din mobiltelefon, hvor du med lethed kan tegne eller skrive noter. Hvis du er interesseret i nogle af de mere avancerede stylus der er på markedet, så fører Føniks Computer et stort udvalg af disse til blandt andet bærbare, iPads og grafiske tablets fra de førende producenter på markedet.

Uanset om du vælger en stylus far den billige eller avancerede ende af prisskalaen, så får du muligheden for at udfolde dine kreative evner med en stylus fra Føniks Computer.

Professionel tegneudstyr med Wacom 

Vil du kunne tegne som de professionelle kunstnere som du følger på Instagram eller Twitter, så er det nok en Wacom du skal investere i. Her får du en grafisk tablet der virkelig har power når det kommer til hvad du kan gøre med den. Med denne får du, naturligvis, også en Wacom pen som du kan bruge lige så tosset som du vil. Du vil dog mærke at efter en periode så vil du skulle skifte tippen af din Wacom pen ud.

Føniks Computer har derfor sørget for at have et udvalg af både Wacom penne og Wacom pen nibs, så du nemt kan udskifte dine nibs når de er ved at være brugte. Det er nemlig vigtigt at have skarpe pen nibs når man tegner, for at få de mest detaljerede og præcise streger i ens kunstværk. Derfor kan du også finde flere pen nibs til de forskellige Wacom penne vi har på lager. 

Er din Wacom pen gået i stykker eller har du mistet den? Så kan du selvfølgelig også finde flere forskellige modeller af vores Wacom pen udvalg. Så hvis du har brug for en ny stylus til din Wacom grafisk tablet, så finder du dem lige her.

Skriv noter med Microsoft Surface

Er du studerende eller arbejder du med et større projekt hvor du er afhængig af detaljerede noter, grafiske tegninger såsom grafer, og hvor du kan highlighte vigtige højdepunkter i en tekst - og har du en af de fantastiske Microsoft Surface? Så er en Microsoft Surface pen næsten imperativ som en tro følgesvend for dig. Du kan skrive detaljerede noter, i timevis, uden større besvær tak at være det ergonomiske greb som stylus pennen giver dig. Den er komfortabel og bekvem at skrive med og du kan derfor bruge den lige så let, måske endnu mere, som med en almindelig blyant eller kuglepen. 

Med en stylus fra Microsoft har du også muligheden for at tegne grafer og lignende på din bærbar eller tablet, hvor du derfor kan gå i endnu større detaljer med dine projekter uden at skulle ty til fysisk papir og blyant - det gør også dit arbejde nemmere, når det hele er digitalt, da du let kan sende dine noter til din egen mail eller gemme dem i skyen. 

Med en stylus pen til din Microsoft Surface bærbar eller tablet har du uendelige muligheder for hvordan du læser og skriver noter.

Apple pencil til dig der vil afprøve digital kunst

Er du en rigtig Apple elsker og har du alle deres fantastiske produkter, så har du sikkert også en af deres fantastiske Apple iPads. Hvis du er interesseret i digital kunst af enhver art, om det er digitale oliemalerier, digitale blyants sketches, eller hvis du gerne vil give lidt ekstra bling til dine selfies, så kan en Apple Pencil give det dét ekstra. 

Med en Apple Pencil får du en smart stylus der virker sammen med din iPad og som giver dig uendelige kreative muligheder. Du kan vælge mellem forskellige stylus penne alt efter hvilken iPad du har, men de giver dig hver og en muligheden for at tegne og skitsere præcise og detaljerede kunstværker. Med dens specialdesignede tryk funktioner, har du muligheden for, ligesom med en blyant, let at skifte mellem tynde og tykke streger. 

En stylus til din iPad giver dig et ocean af muligheder når det kommer til kunst og du kan derfor trygt investere i en Apple Pencil hvis du vil udvide din kreative horisont.

Skriv noter med en stylus på din bærbar computer

Hvis du gerne vil skrive smarte noter på din 2-i-1 bærbar og tablet computer, så kan du selvfølgelig også finde flere stylus penne til dette formål. Vi fører flere modeller af stylus til flere af de helt store mærker på computer markedet. Er du den stolte ejer af en Lenovo ThinkPad? Så kan du finde flere stylus penne til denne computer lige her. Hvis du har en Dell, så har vi flere modeller af Dell Active Pen

Du kan finde lidt af hvert når det kommer til udvalget af stylus her hos Føniks Computer. Om det er til en bærbar, tablet eller mobiltelefon, så har vi dem lige her. Se endelig vores unikke udvalg igennem for at finde den rette stylus til dig.

Har du spørgsmål til vores udvalg af stylus?

Er du interesseret i alle de digitale muligheder en stylus kan give dig, men er i tvivl om hvilken der passer til din enhed, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks Computers fantastiske kundeserviceafdeling. Her sidder vores dygtige medarbejdere parate til at rådgive dig med dit køb af en stylus pen. 

Du kan kontakte Føniks Computers kundesupport i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på mail, telefon eller gennem chatten her på siden. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.