Resultater: 36
Resultater: 36






loader

Ofte stillede spørgsmål

ASUS ROG skærme, og alle andre slags gamer skærme, er ofte noget avanceret udstyr, og derfor er der et hav af spørgsmål om dem. For at gøre det så nemt som 

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer skærm?

Du skal sørge for, at din gamer skærm har en høj opdateringshastighed på mindst 144Hz, en lav responstid på 5 millisekunder eller mindre og er mindst full HD.

Hvor stor skal en gaming skærm være?

Vi foreslår, at du ser på gaming skærme imellem 24 og 27 tommer, da disse er optimale til gaming. Du kan selvfølgelig altid vælge noget større eller mindre, alt efter hvad du foretrækker.

Hvad koster en gamer skærm?

De fleste kan finde en rigtig god gamer skærm, der passer til deres behov, for imellem 1.000 til 2.000 kroner. Du kan selvfølgelig sagtens finde utroligt avancerede modeller, der koster endnu mere end dette.

Få gaming udstyret i orden, så du har styr på dine gaming sessioner!

Gaming bliver mere og mere populært. Det er både singleplayerspil og co-op games, hvor man hygger for sig selv eller med vennerne, og det er også hæsblæsende e-sport, hvor det er konkurrencen og det at nå sejrrigt i mål, der er det vigtigste – gaming i alle former tager verden med storm, og det er der selvfølgelig en god grund til. Der er bare så meget underholdning og fede stunder at hente i gamingens verden, at det nærmest er synd ikke at tage del i den.

Det kræver dog det rigtige gamer udstyr, inden du virkelig kan komme i gang som gamer. Der er nogen ting, som du nok godt kan klare dig uden, men som alligevel er fedt at have. Behøver du strengt set en gamer stol og et gamer bord? Nej, du kan jo sidde i en hvilken som helst stol og ved hvert et bord. Alligevel er der et valg her, som er mere optimalt og meget rarere end det andet. Der er dog andet udstyr, som det er svært at kimse om. Det er bare ikke fedt at game uden en god gamer mus, og det er også 100% nødvendigt med et lækkert gamer tastatur. Det kan være rigtig fedt at sidde med gamer højtalere sat til, men samtidig kommer du også helt sikkert til at savne et gamer headset, hvis du ikke har et.

Her vil vi hos Føniks Computer især gernne sætte fokus på, at hvis e-sport er din store passion, så kan det godt være en god ide at kigge på Logitech G pro serien. Med et Logitech G pro headset, et Logitech G pro keyboard og en Logitech G pro X superlight sidder du lige så klar som selveste Astralis! Herefter er der to ting, du virkelig mangler. Du skal have en stærk gamer computer, og dertil vil du gerne have en lækker gaming skærm eller to. Her er en af de bedste gaming skærme en ASUS ROG skærm. Derfor har vi også et stort valg af ASUS ROG skærme, for når nu en ASUS ROG skærm er en af de bedste gaming monitors på markedet, så har vi jo ingen undskyldning for ikke at føre et godt sortiment af dem.

Har du brug for en virkelig fed gaming skærm? En der har de helt rigtige specs, og som du kan leve dig helt ind i den virtuelle verden med? Der er mange gode valg på markedet, men der er ikke mange, der er helt lige så gode som en ASUS ROG skærm. ROG står for Republic of Gamers, og det er ASUS's svar på high-end gamer udstyr. Det betyder derfor, at en ASUS ROG skærm er ekstremt god, og du kan godt regne med, at den har lige de specs, du går og drømmer om. Samtidig har disse monitors også en masse ekstra funktioner, hvilket er med til at gøre dem til nogen af de bedste, du kan få. Har vi fanget din interesse? Så se dig om her på siden i vores store udvalg af ASUS ROG skærme.

ASUS ROG skærme – avancerede gamer skærme

ASUS ROG skærme er skabt til gaming og er designet til at give en optimal gamingoplevelse. De er udstyret med den nyeste teknologi til gaming skærme, der giver dig mulighed for at få størst udbytte af dine computerspil. ASUS ROG skærme er derudover bygget med kraftfulde komponenter, som gør det muligt at gengive skarpe og realistiske billeder, samt levere en gnidningsfri gamingoplevelse. De er oplagte til gamere, der nægter at gå ned i kvalitet og som ikke vil gå på kompromis med noget som helst.

ASUS ROG skærme er designet til at give dig de bedst mulige gamingoplevelser, og de er udstyret med et bredt udvalg af funktioner, som du kan bruge til at forbedre din gamingoplevelse. De kommer med et højt kontrastforhold og naturlige farver, som giver et livagtigt billede, der gør det muligt for dig at se alle detaljerne på skærmen. ASUS ROG skærme har også et højt lysstyrke niveau, som gør det muligt for dig at se selv de mindste detaljer i et mørkt rum, og samtidig kan du selvfølgelig justere denne styrke, så den passer til de lokale, du sidder og gamer i.

De vildeste specifikationer og funktioner!

Noget af det der gør ASUS ROG skærme så gode, er, at de har nogle helt vilde specifikationer. Du kan derfor altid regne med, at du med en ASUS ROG skærm får et produkt, der har en høj opdateringshastighed, en lynhurtig responstid og hvor opløsningen altid er rigtig god. Samtidig er der også en masse fede funktioner i ASUS ROG skærme, der gør at de virkelig passer hver en gamer. Du kan især se frem til:

  • Høj opdateringshastighed
  • Lav responstid
  • Utrolig opløsning
  • Avanceret synkroniseringsteknologi

Opdateringshastighed

For virkelig at kunne få noget ud af din ASUS ROG skærm, så skal den have en høj opdateringshastighed. Det er nemlig denne, der afgør hvor mange gange i sekundet skærmen kan generere nye billeder, og hvis den ikke er høj nok, så kommer der hurtigt knas i skærmbillederne. 144Hz er generelt den gyldne opdateringshastighed til gaming, som minimum, men spiller du shooters er foreslår vi helt klart at se på en skærm med 200Hz eller mere. Heldigvis er ASUS ROG skærme utroligt avancerede, og du kan derfor godt regne med, at udvalget her på siden alle har en virkelig høj opdateringshastighed.

Responstid

ASUS ROG skærme er udstyret med en hurtig responstid, som giver dig mulighed for at spille computerspil uden at bekymre dig om at miste kontrollen over det, du ser på skærmen. De har også lavt inputlag, som giver dig mulighed for at reagere hurtigere og mere præcist på det, der sker på skærmen. Alt på skærmen skal trods alt ske lynende hurtigt, så den kan følge med i de hæsblæsende computerspil, der dominerer markedet nu om dage. Du skal blot være klar over, at hvis du har en stærk ASUS ROG skærm og spiller tunge computerspil, så er det også nødvendigt med et stærkt grafikkort.

Opløsning

Det er efterhånden svært at finde en skærm, der ikke har full HD opløsning som minimum, især når vi snakker i gamingregi. Det er heldigt, for det garanterer dig, at opløsningen på din ASUS ROG skærm er rigeligt med god til alle de populære computerspilstitler på markedet. Har du dog fat i nogle af de virkelig tunge computerspil, så vil du måske gerne have en bedre opløsning, som quad HD eller 4k. Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre, når du kigger på ASUS ROG skærme, da mange af disse findes i quad HD, eller ligefrem 4k, opløsning.

Derudover finder du også ASUS ROG skærme i mange forskellige størrelser. Der er selvfølgelig en masse i de standard 24 og 27 tommer, som du med fordel kan kigge på, især hvis du går rigtig meget op i e-sport. Der er dog også bitte små ASUS ROG skærme på omkring 15 tommer, og nogle utroligt store krabater på over 40 tommer! Der er altså rigeligt at vælge imellem her hos Føniks Computer.

Synkroniseringsteknologi

Nogle gange kan der være problemer med at få din skærms refresh rate til at matche grafikkortet. Det kan forringe skærmbilledet, og i værste tilfælde skaber trælse problemer som screen tearing og lignende. Der er dog en nem måde at fikse dette på, og det er ved at købe en skærm med synkroniseringsteknologi, så skærm og grafikkort kan synkroniseres og snakke rigtig godt sammen, hvilket hjælper med at undgå disse problemer.

Her vil man for det meste snakke om NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync. For at du kan få disse synkroniseringsteknologier til at fungerer, så skal du dog have et matchende grafikkort. Hvis du har et NVIDIA grafikkort, så skal du selvfølgelig have en ASUS ROG skærm med G-SYNC, og har du et AMD grafikkort, så er det nødvendigt med en ASUS ROG skærm der har FreeSync. Eventuelt er der også mulighed for, at du kan købe et grafikkort med, som passer til den skærm, du gerne vil have. Det er dog værd at huske på, at et stærkt grafikkort har brug for en stærk processor, og du skal ligeledes have en PSU, der kan få begge dele til at køre optimalt.

For at gøre det nemt for dig, kan du altid bruge vores søgemuligheder til højre på siden. Her kan du justere, hvilken opdateringshastighed, synkroniseringsteknologi og meget andet, du gerne vil have din ASUS ROG skærm med. Der er trods alt ingen grund til, at det ikke skal være så nemt som muligt for dig.

Har du nogen spørgsmål?

ASUS ROG skærme er et godt valg, hvis du ønsker at få det meste ud af din gamingoplevelser. De leverer skarpe og realistiske billeder, der gør det muligt for dig at se hver en detalje, samt hurtige responstider, der giver dig mulighed for at game uden at bekymre dig om, hvorvidt skærmbillede forbliver stabilt. Hvis du skal have en ny monitor, så foreslår vi derfor i den grad at se på vores udvalg af ASUS ROG skærme.

Er du i tvivl om noget angående ASUS ROG skærme, eller måske nogle af de andre gaming skærme på vores hjemmeside? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Om det er på mail, via chatten her på siden eller med et telefonopkald, så står vi klar til at hjælpe dig og svare på de spørgsmål, du måtte have.