Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Stort udvalg af Lenovo gaming skærme hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi en enorm passion for skærme, og især virkelig gode skærme. Hver en monitor i vores sortiment fortjener god behandling og kærlighed, for ingen af dem er dårlige, de er blot lavet til forskellige formål. Det handler derfor altid om, at du skal finde den helt rigtige til dig og dine behov. Skal du bruge en monitor til hjemmet, til arbejdet eller til gaming? Du kan selvfølgelig ikke regne med, at de kan det samme, for det er jo tre meget forskellige funktioner, de skal udfylde.

Hvis du har brug for en lækker monitor til gaming, så kan vi hos Føniks Computer ikke andet end at foreslå en Lenovo gamer skærm. Lenovo gamer skærme er, som navnet antyder, speciallavede til gaming, og du kan derfor regne med intet mindre end en fantastisk oplevelse. Med minimum 144Hz opdateringshastighed, en ekstremt lav responstid og alt fra fuld HD til 4k opløsning bliver du på ingen tid klar til at takle hvert et eventyr og overvinde hver en modstander. En god monitor er vejen til god gaming. Derfor bør du vælge en Lenovo gamer skærm – det er dit sikre valg, hvis du gerne vil have en fordel i kamp, samtidig med at du får ekstremt flotte skærmbilleder.

Med det sagt, så har vi alligevel en speciel kærlighed til vores sortiment af gaming skærme. Det kan være en Lenovo gaming skærm, det kan være de lækre monitors fra AOC, eller det kan være en god tur med Samsung Odyssey. Monitoren er spejlet imellem din og computerens sjæl, hvor du kommer i kontakt med teknologien og virkelig kan føle den. Det er på mange måder et specielt stykke udstyr, og selv den stærkeste gamer computer med det bedste udstyr er intet værd, hvis du ikke sidder med en god gaming skærm tilsluttet.

Derfor har vi hos Føniks Computer altid et kæmpe udvalg af forskellige monitors til gaming, og du kan godt regne med, at de er i mange forskellige prisklasser, i et hav af forskellige størrelser, og er speciallavede til lige så mange forskellige formål, som der er computerspil på internettet. Dette er også grunden til, at vi har et stærkt udvalg af Lenovo gaming skærme. Lenovo har nemlig udmærket sig som en af de bedste producenter af hardware i verden, og de laver i den grad også ekstremt gode produkter til gamere. Lenovo gaming skærme har derfor en værdig plads i vores udvalg, som vi på ingen måde har lyst til at fjerne dem fra. For du skal have adgang til det bedste af det bedste.

Gaming kræver det rigtige udstyr

Gaming er blevet ekstremt populært med årene, og det er vi ved Føniks Computer godt klar over. Der er rigtig mange, der nyder timevis hver eneste dag foran computeren derhjemme, og der er også en hel masse, der bare smider noget tid her og der efter en omgang gaming. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på – så længe du hygger dig med at game, så gamer du rigtigt, så længe du ikke aktivt ødelægger oplevelsen for andre.

Det kræver dog det rigtige udstyr, hvis du virkelig skal nyde at game. Uden en god gamer computer kommer du selvfølgelig ikke langt. Det er også i den grad nødvendigt med et tastatur, medmindre du bruger en gamer bærbar, og langt de fleste vil under alle omstændigheder gerne have en god mus. Den stationære gaming PC har dog et sidste stykke udstyr, den ikke kan klare sig uden. Det er nødvendigt for dig med mindst én gamer skærm – og for nogen er det efterhånden en nødvendighed med to eller flere!

Din monitor skal selvfølgelig også være i topkvalitet, og hvis du virkelig vil have noget, der sparker røv, så forslår vi hos Føniks Computer en Lenovo gamer skærm. Her har du at gøre med en producent, der er kendt for at producere ikke så lidt, og alt de laver er i en kvalitet, det ikke er til at tage fejl af – og det giver god mening, for ellers kan en spiller som Lenovo jo ikke holde sig på toppen af markedet. Det er især gældende for deres Lenovo Legion computere, men Lenovo gamer skærme kan uden problemer mænge sig med de bedste, og det gør de også.

De helt rigtige specs – se hvad du kan se frem til

Når du køber en Lenovo gaming skærm, så får du i den grad kvalitet for pengene. Det er selvfølgelig nemt at sige. Heldigvis, når det kommer til Lenovo gaming skærme, så kan vi også nemt vise dig det. For når du ser på deres specifikationer, så er du på ingen måde i tvivl om, at en Lenovo gaming skærm er et stærkt valg til enhver gamers hovedkvarter. Bare se på nogle af standarderne, du kan regne med:

  • 144Hz eller højere opdateringshastighed
  • Ofte helt ned til 1 millisekunds responstid
  • Fuld HD eller højere opløsning
  • Imellem 24 og 34 tommer skærm
  • Ekstra funktioner

Ved at sørge for en opdateringshastighed på 144Hz eller mere, samt en responstid der er så lav som overhovedet mulig – ofte helt ned til 1 millisekund – har Lenovo sørget for, at en Lenovo gaming skærm i den grad er et produkt, der er en gamer værdig. Du kan med disse egenskaber være sikker på, at du har et lækkert skærmbillede, hvor de eneste problemer med lag der kan forekomme, er, hvis internettet giver ud.

Samtidig får du med en Lenovo gaming skærm et ekstremt flot skærmbillede, takket være deres altid full HD eller højere opløsning – hvis du leder efter et livagtigt skærmbillede, som du kan leve dig fuldt ud ind i, så har du altså lige fundet det her i vores sortiment af Lenovo gaming skærme. Med en bred farvepalet og gode kontrastforhold, så bliver oplevelsen desuden kun endnu bedre. Alt efter hvad du leder efter, så kan du også få Lenovo gaming skærme, der har næsten ingen kant, og som kan justeres i højden. Lidt kortere sagt, så kan vi også bare sige det, som det er. Med en Lenovo gaming skærm får du absolut lige det, du går og leder efter, hvis der skal games hjemme ved dig.

Er du nervøs for, at din nye Lenovo gaming skærm ikke har et stabilt billede, så bør du overveje at anskaffe dig en model med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Disse er synkroniseringsteknologier, og de kan i den grad hjælpe med at gøre skærmbilledet mere stabilt. Det kræver bare, at du har den korrekte type af grafikkort.

NVIDIA G-SYNC

Hvis din Lenovo gaming skærm har G-SYNC, så er det nødvendigt med et NVIDIA grafikkort. Det er kravet for, at denne smarte synkroniseringsteknologi kan hjælpe dig med at få utroligt stabile skærmbilleder. Når du har en Lenovo gaming skærm med G-SYNC og et NVIDIA grafikkort, så kan monitor og GPU bedre kommunikere, og det betyder, at de matcher hinandens refresh rate. På denne måde sørger G-SYNC i din Lenovo gaming skærm altså for, at dit skærmbillede er helt perfekt.

AMD FreeSync

Sidder du og kigger på en Lenovo gaming skærm med FreeSync, så er det til gengæld nødvendigt med et AMD grafikkort. Det er nemlig nødvendigheden for, at denne synkroniseringsteknologi fungerer. Ellers er det meget på samme som G-SYNC – det tillader dit grafikkort og din Lenovo gaming skærm at synkroniserer deres refresh rate, hvilket sørger for at skærmbilledet bliver mere stabilt. Det handler mest af alt bare altid om at sørge for, at du har den rigtige type af grafikkort, til den type synkroniseringsteknologi din monitor understøtter.

Lenovo gamer skærme – ekstremt gode specifikationer

Noget af det som er med til at gøre Lenovo gamer skærme så gode, er præcis det samme som ved andre gaming monitors. Det handler om deres specifikationer. Nogle specs skal bare være optimerede, hvis der skal spilles computer, og derfor får du med en Lenovo gamer skærm altid et toptunet produkt, hvor specifikationerne er sat til de højeste standarder. For Hvis der er nogen, der godt ved, hvad en gamer har brug for, så er det Lenovo. Når du kigger på en Lenovo gamer skærm, så foreslår vi hos Føniks Computer, at du især holder øje med følgende punkter:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Ekstra funktioner

Skærmstørrelse

Først og fremmest skal du have fat i en Lenovo gamer skærm, der har den rigtige størrelse og den rigtige opløsning til dig. For hvis du er vant til at spille på en monitor af en vis størrelse, så bliver det noget rod, hvis du pludselig skal have noget mindre. Vi har især Lenovo gamer skærme der er 24.5 tommer og 27 tommer, men det er også muligt at finde nogen på over 30 tommer, hvis du vil have en virkelig stor Lenovo gamer skærm.

Opløsning

Baseret på størrelsen af den Lenovo gamer skærm, som du har kig på, samt hvilke spil du spiller, så skal opløsningen også være i orden. Fuld HD kan gøre det for de fleste, men i vores udvalg finder du også Lenovo gamer skærme der er quad HD og ultra HD, så du kan få en ekstremt høj opløsning, hvis det er det, du skal bruge. Jo bedre en opløsning, jo bedre kommer skærmbilledet helt generelt til at se ud, så længe din hardware kan følge med

Opdateringshastighed

Du kan dog ikke nøjes med en stor monitor med høj opløsning, hvis du vil have pæne skærmbilleder i dine gaming sessioner. Opdateringshastigheden skal også være i orden, mindste 144Hz men gerne højere, og derfor har Lenovo gamer skærme altid en rigtig høj opdateringshastighed. Dette sørger for, at der vises nok billeder i sekundet på monitoren, så skærmbilledet forbliver gnidningsfrit og lækkert, selv når det går hurtigt i dit computerspil.

Responstid

Især hvis du spiller konkurrenceprægede online spil, er det nødvendigt med en lav responstid. Det er nemlig responstiden, der afgør, hvor hurtigt data fremvises på din monitor. Synes du det går langsomt, fra at du trykker på mus eller tastatur til at der sker noget på din monitor, så er det nok fordi, at den har en for høj responstid. Lenovo gamer skærme har 5 millisekunder eller mindre responstid, og ofte er der tale om helt ned til 1 enkelt millisekund.

Ekstra funktioner

Ekstra funktioner på din Lenovo gamer skærm kan være utroligt vigtigt for, hvorvidt din gaming oplevelse bliver god eller ej. AMD FreeSync og NVIDIA G-SYNC, der synkroniserer skærm og grafikkort, hvis du har et AMD eller NVIDIA grafikkort, er for eksempel en funktion, der hjælper med at få et mere stabilt skærmbillede. Vi er egentlig ikke bange for at sige det. En Lenovo gamer skærm er bare ekstremt god, og den har helt sikkert det, du har brug for.

Lenovo Legion – så meget mere end bare skærme og hardware

En Lenovo gaming skærm er et lækkert stykke udstyr, det er der ingen tvivl om. De fleste Lenovo gaming skærme tilhører deres serie Lenovo Legion, som er Lenovos serie af speciallavede gamer produkter. Du kan finde mangt og meget her, for som producenten selv siger, så er de kæmpe gamingfans, og de har altid et fokus på fremtiden, og hvad det er, som gamere har brug for. Det er også derfor, at Lenovo gaming skærme er så dælens gode. Og på grund af denne passion for gaming, så kan du også få rigtig mange andre fede produkter en lige Lenovo gaming skærme.

Hvis du har, eller vil have, en bærbar gamer PC, så er det ikke sikkert, at du har brug for en monitor. Skal du derimod have fat i en stationær gamer PC, så er en Lenovo gaming skærm – eller en anden monitor – nok en nødvendighed. Her er det heldigt for dig, at Lenovo Legion især består af gaming PC’er – både bærbare og stationære. Der er altså meget andet at tilbyde dig end bare Lenovo gaming skærme. Hvis du gerne vil se nærmere på PC’erne fra Lenovo Legion serien, så er det bare at tjekke vores sortiment ud.

Ud over det, så har Lenovo gaming også en masse andre gode tilbud at byde på. Hvis du er kæmpe gaming entusiast, og godt kan lide Lenovos produkter, så har de deres helt eget community. Hos Legion Gaming Community kan du møde andre, der har de samme interesser som dig. Find venner at spille med iblandt et kæmpe antal medlemmer, og udforsk sammen med dem online verdener igennem din Lenovo gaming skærm. Du sidder måske derhjemme i din egen hule, men derfor kan du godt være social – ingen siger, at det ikke kan ske online.

Er du i tvivl om noget angående vores udvalg af Lenovo gaming skærme, eller om Legion Gaming? Hos Føniks Computer er vores kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os igennem et telefonopkald, via chatten her på siden eller hvis du skriver os en mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du ender op med det helt rigtige gamer udstyr – om det så er en monitor, en ny computer eller noget helt andet.

Stærkt udvalg af Lenovo gamer skærme – se vores sortiment

Hos Føniks Computer kan vi godt lide at have et stærkt og alsidigt udvalg af monitors, så hvem som helst kan få lige det, de går og leder efter. Derfor har vi også en del forskellige Lenovo gamer skærme, så du kan få lige den, der passer bedst til dig. Hvis du skal bruge en rimelig billig version, så kan du være helt sikker på, at du kan finde det i vores sortiment. Samtidig er der også mulighed for, at du kan finde en ret avanceret Lenovo gamer skærm her på siden, hvis du kigger dig om efter den.

Vi har mange forskellige monitors fra mange forskellige producenter her hos Føniks Computer, og alligevel skænker vi ofte en ekstra kærlig tanke til vores Lenovo gamer skærme. De er vildt gode, og det er aldrig et mærke, man bliver træt af. Har du nogen spørgsmål angående vores Lenovo gamer skærme, eller nogle af alle de andre monitors i vores sortiment? Så kan du altid tage fat på vores kundeservice via mail, telefon eller i chatten her på siden. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at få fat i den perfekte skærm. Om det så skal være en fra Lenovo eller en anden producent.