Resultater: 59
Resultater: 59


loader

Gigabyte skærm – højdepunktet af kvalitet

Hvis du går og overvejer en ny PC skærm, og du gerne vil have en i virkelig høj kvalitet, så bør du i den grad overveje en Gigabyte skærm. For Gigabyte skærme er i den grad skabt til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten af din hardware.

Det er høje specs og avanceret teknologi, der tilsammen giver dig enormt god billedkvalitet. Uanset om du vil game, have en lækker monitor til at se film på eller skal bruge det til grafisk arbejde i professionel sammenhæng, så er en Gigabyte skærm et fantastisk valg.

Derudover er der en Gigabyte skærm til ethvert behov. Det er intet problem at finde en god men billig model, og samtidig kan du også finde utroligt avancerede Gigabyte skærme i enorme størrelser. De har, kort sagt, lidt af det hele.

Utroligt høje specifikationer

Uanset om underholdningen er indenfor gaming, film eller begge dele, så får du de bedste resultater med tårnhøje specifikationer. Det samme gør sig også gældende, hvis der skal professionelt grafisk arbejde fra hånden. Du kan derfor se frem til:

  • Høj opløsning
  • Flotte farver
  • Høj opdateringshastighed
  • Lav responstid

Opløsning og farver

Hvis du vil have et flot skærmbillede, så er det nødvendigt med en høj opløsning og et bredt farvespektrum. Den dybe farvekontrast på Gigabyte skærme er her helt perfekt, og du får derfor altid levende og flotte farver på disse monitors.

Du kan godt finde en Gigabyte skærm i full HD, hvis du ikke behøver mere end det. Heldigvis er der rigeligt med modeller, der er i quad HD, wide quad HD og endda 4k. Sammen med farvepaletten får du altså et perfekt skærmbillede.

Opdateringshastighed og responstid

Hvis du gamer, så er opdateringshastigheden og responstiden ekstremt vigtig, og derfor er der masser af Gigabyte skærme, hvor disse er optimerede til gamingens hede.

Det er derfor intet problem at finde en Gigabyte skærm på 144Hz, og mange af dem har endnu mere end det – helt op til 360Hz! Samtidig har Gigabyte skærme også ekstremt lave responstider, helt ned til 0,03 millisekunder! Det er perfekte monitors til gaming.

Teknologi der ændrer dit liv

Gigabyte skærme kommer med avanceret teknologi, der både er med til at give dem en ekstremt høj ydeevne, samtidig med at det også giver dig en masse fordele – både i hverdagen, på arbejdet og når du gamer. Her er blot et lille udsnit af, hvad du kan se frem til:

  • OLED care
  • Dashboard
  • Black Equalizer

Hvis du har fået fat i en af de super lækre Gigabyte skærme med et OLED display, så kan du godt gøre dig klar til et skærmbillede ud over det sædvanlige. Her bruger Gigabyte skærme OLED Care teknologi, der minimerer risikoen for for skader på skærmen.

Du kan også slå Dashboardet til på din Gigabyte skærm, hvor du kan se information om hardwaren i og tilsluttet til din PC. Det er for eksempel din mus' DPI, hvor varm GPU'en er, osv. Det giver dig direkte indblik i, hvis du tænker, at der er noget galt med PC'en.

Hvis du er helt vild med skydespil, så er Black Equalizer teknologien på Gigabyte skærme helt perfekt til dig. Den gør de mørke områder i dine spil lysere, men uden at resten af skærmen bliver alt for lys. Pludselig kan ingen gemme sig for dig!

Der er utrolig meget avanceret teknologi at finde på alle Gigabyte skærmene, vi fører her på siden. Det er dog vigtigt at du holder øje med, om den Gigabyte skærm du gerne vil have, faktisk har den teknologi, du skal bruge – de er trods alt ikke alle helt ens.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om Gigabyte skærme? Eller er der en bestemt Gigabyte skærm, du gerne vil vide mere om? Så skal du endelig ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige skærm.