pc/bærbar banner


Leder du efter et godt computer tilbud? Uanset om det skal være en bærbar eller en stationær, så har vi lige det, du går og leder efter. Hos Føniks kan du altid finde en billig PC, der passer perfekt til dit behov. Vores store sortiment huser noget for hvem som helst, så uanset om du skal bruge en computer til hverdagen, studiet, gaming eller erhvervslivet, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Er du klar til at finde din nye PC? Så dyk ned i vores vores kæmpe udvalg af computere!

pc/bærbar banner


Leder du efter et godt computer tilbud? Uanset om det skal være en bærbar eller en stationær, så har vi lige det, du går og leder efter. Hos Føniks kan du altid finde en billig PC, der passer perfekt til dit behov. Vores store sortiment huser noget for hvem som helst, så uanset om du skal bruge en computer til hverdagen, studiet, gaming eller erhvervslivet, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Er du klar til at finde din nye PC? Så dyk ned i vores vores kæmpe udvalg af computere!

Computer – FAQ

Det er helt normalt at have en masse spørgsmål, når man er på udkig efter en ny computer. Det er vi godt klar over her hos Føniks, og derfor kan du her i vores FAQ finde svar på ofte stillede spørgsmål, når det kommer til PC'er.

Hvis du gerne vil vide noget andet, end det vi herunder svarer på, så kan du med fordel læse mere længere nede på siden. Eventuelt kan du også altid spørge vores kundeservice til råds. Én ting er sikker, og det er, at vi har den perfekte PC til dig.

Hvad betyder PC?

PC er en forkortelse for Personal Computer. Termet bliver brugt både om stationære PC'er og om bærbare PC'er, og du skal derfor have dette i mente, når du er ude efter en ny computer.

Hvor er det bedst at købe PC?

Det bedste sted at købe en PC er hos Føniks. Vi har et enormt udvalg af både stationære og bærbare computere til utroligt gode priser. Desuden er vi eksperter indenfor området, og kan derfor nemt guide dig til det helt rigtige valg af PC.

Hvor gammel bliver en computer?

En bærbar computer forventes at holde i 3 til 5 år, og en stationær computer forventes at holde i 3-6 år. Holdbarheden afhænger selvfølgelig af, om man behandler sin PC godt, og hvorvidt softwaren på computeren ender med at blive forældet.

Bliv inspireret af vores PC guides

brugte computere

Gode computer tilbud hos Føniks

Leder du efter en billig computer? Så er du kommet til det rette sted, for hos Føniks har vi altid en helt masse gode computer tilbud! Uanset om det er en billig PC til arbejdet, studiet eller gaming, så har vi uden tvivl det helt rigtige valg til dit behov.

I vores sortiment af PC tilbud finder du både stationære, bærbare og også tablets – og der er en bred vifte af valgmuligheder, ligegyldigt hvad det er, du leder efter. Så slå dig løs i vores computer tilbud og find din næste maskine til en god pris.

Bærbar – PC'en med mobilitet

Hvis du gerne vil have en computer, du kan have med dig over alt, så bør du se på vores udvalg af bærbare. En laptop er det oplagte valg til dig, der skal have PC'en med i bil eller offentlig transport. Det er den nemme og handy løsning til hverdagen.

Bærbare PC'er bliver brugt til mangt og meget, og derfor har vi sørget for, at vi har computere til ethvert behov. Hos os kan du derfor sagtens finde PC'er til følgende formål:

  • Studiet
  • Arbejdet
  • Gaming

Hvis du leder efter en god laptop til studiet, så foreslår vi dig at se på vores Chromebooks eller på en Lenovo IdeaPad 3. Det giver dig adgang til en billig computer, der kan alt det, du som studerende har behov for.

Skal du i stedet bruge en billig PC til dagens gerninger i hjemmet? Det behøver ikke at være dyrt, hvis du mest skal surfe på nettet, betale regninger og browse sociale medier. En Lenovo IdeaPad eller en Medion Akoya klarer nemt sagen.

Erhvervslivet kan ofte kræve en del af en computer, især når der er tale om en bærbar. Derfor foreslår vi altid at se på de stærke Lenovo ThinkPads eller en avanceret Dell bærbar. Så kan I være sikre på, at arbejdet ikke går i stå.

En god computer til gaming er velset af mange, især hvis den er bærbar. Her er det bedste valg af PC en Lenovo Legion, der gnidningsfrit kører alle dine spil. Vil du hellere have en billig PC til gaming? Så er Lenovo LOQ din nye ven.

Stationær – Computer med styrke

Hvis der er én ting, vi hos Føniks virkelig ved noget om, så er det stationære PC'er. Vi bygger dem selv fra bunden, så vi kan sikre os, at du får en ekstremt god computer til Danmarks billigste pris. Intet mindre kan gøre det for os, når vi skal i værkstedet.

Her giver vi dig to forskellige typer af PC'er at vælge imellem: en færdigsamlet eller en konfigurerbar. Det er en computer under alle omstændigheder, men der er stadig lidt forskel på dem, som vi lige hurtigt gennemgår.

Færdigsamlet

Hvis du skal bruge en ny computer, og du bare vil have en velfungerende maskine tilsendt nemt og bekvemt, så handler det om at se på vores færdigsamlede PC'er. Det er vores helt egne computere, vi har samlet fra bunden af.

Konfigurerbar

Hvis du gerne helt selv vil bestemme hardwaren i din PC, så skal du derimod vælge en konfigurerbar PC, ofte kaldet et byg selv PC. Her kan du selv vælge, hvad for noget hardware, du vil have i din nye PC. Når du har valgt det hele og bestilt, så samler vi maskinen for dig.

Der er altså rigeligt med muligheder hos os, når du er ude og se dig om efter en computer. Vi specialiserer selvfølgelig også vores PC'er, så de er gode til forskellige formål – der skal trods alt være noget til alle og enhver.

Hvis det er en helt standard og pålidelig computer til kontoret eller hjemmet, så er det for eksempel oplagt at se på vores Office PC'er og mini PC'er. De kan nemt og bekvemt klare dagens ærinder, samt alt standard kontorarbejde.

Skal I derimod bruge en kraftfuld computer til krævende arbejde i erhvervslivet, så vil vi helt klart foreslå jer at se på vores workstations. Vi har trods alt skabt disse kraftfulde computere specifikt til erhvervslivets behov.

Invester i en gaming PC

Hvis du er gamer, så vil du helt sikkert gerne have en kraftfuld computer, der er smedet sammen med gaming i tankerne. Hvis det er tilfældet, så bør du i den grad se på vores udvalg af gaming PC'er.

Vi har et enormt udvalg, når det kommer til gamer computere, og vi sørger altid for at have noget til alle og enhver. Du kan derfor sagtens finde en billig computer ved os, og selv på de helt avancerede er der ofte rigtig gode PC tilbud.

Refurbished er det grønne valg

Hvis du gerne vil have en rigtig billig PC, og du godt kan lide at tage bæredygtige valg, så er en refurbished computer lige noget for dig. Disse brugte computere har fået nyt liv, og du kan derfor få en rigtig fin maskine til en virkelig god pris. Det er altså under vores refurbished sektion, du skal holde øje, hvis du gerne vil have et enormt godt computer tilbud. 

Lille, nemt – tablet

Er det lidt for meget med en computer, men har du brug for mere end bare en telefon? Så kan du med fordel overveje at se på en tablet. En tablet kan udføre langt de fleste opgaver, du forventer af en standard computer, men alt sammen fra én smart touchscreen.

Er der noget, du vil vide mere om?

Har du noget spørgsmål til vores udvalg af computere? Så er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice. Med blot et opkald, en besked i chatten eller en mail skal vi nok få afklaret, hvad end du gerne vil vide.