software banner

Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af software. Du kan blandt andet få antivirus programmer, erhverv og produktivitetssoftware samt software til navigation, netværk og grafik, lyd og animation og desuden de velkendte programmer og styresystemer såsom Microsoft Office og Windows samt Mac OS og andet Mac software. Alt det og meget andet kan du finde blandt vores udvalg af software. Så står du og mangler nyt software, så kan du med sikkerhed finde det rette her på fcomputer.dk. Se nærmere på udvalget af det mest populære software nedenfor eller brug menuen i venstre side til at finde netop den software, du skal bruge.

software banner

Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af software. Du kan blandt andet få antivirus programmer, erhverv og produktivitetssoftware samt software til navigation, netværk og grafik, lyd og animation og desuden de velkendte programmer og styresystemer såsom Microsoft Office og Windows samt Mac OS og andet Mac software. Alt det og meget andet kan du finde blandt vores udvalg af software. Så står du og mangler nyt software, så kan du med sikkerhed finde det rette her på fcomputer.dk. Se nærmere på udvalget af det mest populære software nedenfor eller brug menuen i venstre side til at finde netop den software, du skal bruge.

Føniks Computer byder på alt inden for software og programmer

Hos Føniks Computer finder du alt inden for IT og elektronik, hvilket selvfølgelig også indebærer diverse softwareprogrammer til både private og virksomheder. Vi har et kæmpe udvalg af software og programmer på vores online shop, hvor du kan være sikker på at finde lige præcis det du står og leder efter. Er du på udkig efter et operativsystem til din nye computer? Måske er det et antivirus program du er på udkig efter? Eller er det Office programmer til dine studieopgaver der er målet? Uanset hvad du er på udkig efter når det kommer til software, så kan du være sikker på at Føniks Computer har det. 

Er du interesseret i noget bestemt software eller er du bare på udkig gennem vores sortiment, så kan du kigge gennem vores forskellige underkategorier eller læse videre forneden, for at se hvad vi kan tilbyde dig inden for software. 

Operativsystemer

Som en computervirksomhed ved vi især hvor vigtig det rette operativsystem er, især når det kommer til hvilke præferencer man har som computerbruger, og derfor har vi også et større udvalg af forskellige operativsystemer. Det er ikke kun Microsoft Windows, men også Linux/Unix som vi har i vores sortiment. Du finder de nyeste OS, så du også nemt kan opgradere din computer til det nyeste software når som helst. 

Software til virksomheder / Office til studerende

Er du en virksomhed på udkig efter software til kontorbrug eller er du måske studerende der er på udkig efter Office programmerne og gerne vil have det nyeste og bedste software inden for skriveprogrammer med mere? Så finder du her Office/kontorsoftware der inkluderer Office programmerne, mailprogrammer og meget mere.

Antivirus og beskyttelse af din computer

Det helt rette antivirus og sikkerhedsprogram er noget af det vigtigste du kan investere i, når du investerer i en ny computer, og derfor finder du også et stort udvalg af sikkerhedsprogrammer til computere i vores sortiment. Vi fører nogle af de bedste producenter på markedet inden for antivirus og sikkerhed, så du kan have pålidelig software som du kan stole på. Med vores software inden for sikkerhed finder du ikke kun antivirus programmer, men også anti-spyware, firewall, sikkerhedssuiter og meget mere. Vi har sikkerhedsprogrammer til både private, virksomheder og institutioner, så det er bare med at kigge udvalget igennem. 

Kreative redigeringsprogrammer inden for video, lyd og billeder

Hvis du er på udkig efter software inden for videoredigering eller lydredigering, inklusiv optagelsesprogrammer, så kan du finde dette i vores audio -og videosoftware udvalg. Du finder højkvalitetssoftware inden for redigering som Adobe Creative,  Adobe Photoshop Elements, og TDM Player – og flere. Der alle byder på højtydende softwareprogrammer for alle pengene når det kommer til audio og video muligheder. Er du på udkig efter andet kreativt software animation eller grafik? Så finder du flere professionelle programmer i vores grafik, lyd og animationssoftware udvalg, der giver dig mulighed for at arbejde endnu mere kreativt ift. 3D design, animation, billedredigering og webdesign. 

Software til virksomheder

Vi har forskelligt forretnings- og produktivitetssoftware til både små og store virksomheder der indebærer programmer der kan hjælpe med regnskab, dataanalyse og generel administration hvor du kan købe licens fra 1 år og op alt efter hvilket program du kigger på. 

Hjælpeprogrammer 

Hvis det er hjælpeprogrammer du er på udkig efter, så finder du hjælpeprogrammer til et hav af forskellige områder når det kommer til din færden online eller på computeren. Vi byder på software der kan understøtte dig i din daglige brug af din computer i form af PC vedligeholdelse og software til genoprettelse/backup af din PC, så du kan bruge din computer mens du føler du helt sikker i din færden online. Er du interesseret i nogle af vores hjælpeprogrammer kan du se nærmere på underkategorien, for at se hvilke former for software vi har der kan hjælpe dig. 

Mac programmer 

Er du den stolte ejer af en MacBook, så skal du selvfølgelig heller ikke snydes fra et attraktivt udvalg af software og programmer. Det er nemlig ikke alle programmer der kan bruges til alle OS systemer, men du finder et stort udvalg af programmer der også kan bruges til Mac i vores udvalg af Mac programmer her på siden. Her finder du programmer inden for antivirus, redigeringsprogrammer, Office og meget mere – næsten alt du kan forestille dig til din Mac!

Netværkssoftware og mere

Vi har også et større udvalg af netværkssoftware der kan hjælpe med at undersøtte dit arbejde og kommunikationen med andre gennem smarte programmer og software inden for email, fax, virksomhedsadministration og mere. Er du på udkig efter webkonferencesoftware eller software til øjeblikkelige kommunikation med kollegaer? Så finder du det på denne side. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af software? 

Hvis du har spørgsmål til vores online udvalg af software og programmer, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail, telefon eller chat. Du finder, som altid, vores kontaktinformationer øverst på siden – vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.