Føniks Computer har et stort udvalg af forskellige softwarepakker der giver dig større fleksibilitet og sikkerhed når du bruger din computer derhjemme eller på arbejdet. Du kan finde forskellige softwarepakker inden for kategorier som hjælpeprogrammer, OS pakker, sikkerhedspakker og så har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af de forskellige Office programmer. Du kan derfor finde alt hvad du skal bruge af software hos os. Leder du blandt andet efter antivirusprogrammer så kan du finde det i vores sikkerhedspakker kategori. Vi følger med udviklingen af IT markedet, så du altid kan være sikker på at få de nyeste og bedste softwarepakker så du altid er på forkant med den teknologiske verden. Se vores udvalg af software muligheder forneden.

Resultater: 104
Resultater: 104


loader

Softwarepakker inden for alt du har brug for

Hos Føniks Computer finder du softwarepakker inden for et hav af forskellige områder, der hjælper dig med en endnu mere effektiv og sikker hverdag når du bruger din computer derhjemme eller på arbejdet. Vores udvalg af software er fra anerkendte producenter inden for IT og elektronik, så du altid kan være sikker på at dine dokumenter og færden på nettet er sikkert.

Vi har forskellige sikkerhedspakker fra producenter som bl.a. Norton der sørger for at din computer er topsikret når du svarer på mails, scroller gennem sociale medier og meget mere.