På denne side kan du finde en topkvalitets Føniks færdigbygget PC, der opfylder alle dine behov. Hvis du er ude efter en komplet computer til en god pris, så er du kommet til det rette sted. Vores nørder i værkstedet har bygget PC'erne, så de har de mest populære konfigurationer på markedet, og derfor er både fulde af kraft, samt har en stærk ydeevne. Det brede sortiment af færdigbyggede PC'er fra Føniks Computer giver dig muligheden for, at finde en computer der passer lige til dit budget, samt har præcis den hardware, der hænger bedst sammen med dit forbrug. Hvis det er en gaming PC, du går og savner, skal du glæde dig til at kigge på vores færdigbyggede gaming PC'er. De kommer direkte fra vores computersmedje, hvor de med flammende passion er blevet sammensat, så du kan udnytte deres rå kræfter på de virtuelle slagmarker. Tjek vores udvalg igennem og find det du leder efter. Vi har det sikkert her ved Føniks Computer.

Resultater: 34
Resultater: 34Find en færdigbygget PC i topkvalitet

Det er ikke alle, der har tid, overskud og ekspertise til at sammensætte deres egen computer. Det kræver, at du har styr på al den relevante hardware, og at du ved, hvordan den skal skrues sammen. Det er ikke ligefrem raketvidenskab, men hvis du har ingen eller meget lidt erfaring med at samle en PC, så er det et teknologisk Mount Everest, der tårner sig op foran dig. Alligevel burde det ikke være ud over grænserne, at gå og drømme om en færdigsamlet PC. Det er det heldigvis heller ikke. For her kommer Føniks Computer ind i dit drømmebillede.

Som fra asken i en vulkan er vores eksperter sprunget frem i ild og lava med ekstremt hotte produkter til dig. De har hamret og banket som en tordenstorm for at tilbyde dig et stort sortiment af færdiglavede PC’er. Vores vision er enkel: vildt gode og højtflyvende PC’er serveret for dig på et sølvfad. Med vores færdigsamlede PC’er er det gjort ekstra nemt for dig, der gerne vil have en speciallavet computer, men ikke gider igennem besværet med selv at lave en komplet PC til privat eller professionel brug. Med en færdigbygget PC fra Føniks Computer, får du lige præcis den løsning, du har brug for – og det uden at skulle betale for udstyr og hardware, der ikke er relevant for dig. Du vælger bare den Føniks PC, der passer perfekt til dig.

Vores færdigsamlede PC’er består blandt andet af komponenter fra producenter såsom Acer, ASUS, Dell, Lenovo og et utal af andre producenter, der alle er kendt for deres høje produktkvalitet. Er du lidt usikker på, præcis hvad det er for en slags computer, du har brug for, for at opfylde dine behov? Du kan altid træffe en erfaren medarbejder til en rådgivende snak på e-mail kontakt@fcomputer.dk, tlf. 70 60 60 64 eller direkte via supporten på vores hjemmeside. Det er vores fornemste opgave at lede dig godt på vej i vores sortiment af færdigbyggede PC’er. Hvis der er nogen form for ventetid, så slå dig løs og se på sortimentet – måske er der noget, der falder dig i øjnene.

Stort udvalg af færdigbyggede PC’er til fritid og gaming

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de PC’er, vores team af nørdede eksperter har skruet sammen, er gaming PC’er. Alt man behøver at gøre for at vide dette, er at scrolle vores udvalg igennem og se på produkterne. Bevares, vi har et produkt som vores Føniks Intel Office Mini PC, der er lavet til arbejde på kontor og lignende. Den lille, lækre sag klarer elegant og hurtigt de opgaver man måtte have, og er en fryd at bruge sammen med Office-pakken, eller når du browser internettet. Alligevel er de fleste af vores færdigsamlede PC’er til gaming. For det er gamere, der oftest er interesseret i en computer, der er bygget op fra bunden, så den passer lynende skarpt til deres specifikke behov.

For når du rejser dig på gamerslagmarken som en flammende kriger, så er det nødvendigt med en effektiv gaming PC, der uden problemer kan hjælpe dig med hver en forhindring du måtte stå ansigt til ansigt med, når du sætter dig ned for at game. Samtidig er det også gamerens lod at holde hovedet koldt og tænke sig om. Det er trods alt de færreste computerspil, hvor man kommer over mållinjen udelukkende med rå styrke. Der skal ofte snilde til, nogle snu tanker der lader dig spille udenom dine modstandere. Derfor bør man overveje, hvilken Føniks færdigbygget PC man køber.

Hvis du virkelig bare skal bruge det største monster, vi har at tilbyde, så er det selvfølgelig sådan det er. Det er intet problem for os at diske op med en Intel core i7 processor, DDR4 RAM, et vildt NVIDIA grafikkort fra GTX 10XX serien, samt mangt og mere andet high-end hardware end du kan drømme om. Hvis din færdigsamlede PC fra Føniks virkelig ikke skal have en eneste mangel, så er det jo bare at se på vores Føniks Warrior II. Det er i den grad ikke budgetvalget, men du får nok ikke en PC, der er meget kraftigere. Heldigvis for dig har vi en del andre tilbud på færdigbyggede PC’er, du kan nyde godt af, selvom du ikke har lyst til at aflive din pung.

For hvis du ikke svømmer i penge, så vil du nok gerne tilbage til at tænke det lidt igennem, inden du køber en færdigsamlet PC for Føniks. Vi nyder at sørge for, at der intet overflødigt er på maskinerne, så du slipper for at betale for mere, end præcis det du har brug for. Du ved trods alt bedst selv, hvilke spil og hvilke genrer du foretrækker at fortabe dig selv i. Så handler det bare om at finde en gaming PC fra Føniks, der er skruet sammen, så den passer perfekt til dine behov. Hvis du er rimelig hård i din viden om hardware, så er du mere end velkommen til selv at se vores udvalg igennem – så kan du vælge den Føniks færdigbygget PC, du synes, er optimal til dig. Har du den mindste mængde tvivl om, hvad det rigtige valg er for dig, så skal du endelig bare tage fat i os! Vi vil med glæde høre om, hvad du skal bruge din nye gaming PC til, så vi kan hjælpe dig med at tage et kvalificeret valg, der fremefter vil bringe dig megen glæde, hver eneste gang du sætter dig ned for at game.

Gaming bundle – den komplette pakkeløsning til dig

Det er en nem, men også fornuftig, løsning af købe en færdigbygget gaming PC. Så slipper du for alt bøvlet med selv at udvælge hardware og sammensætte det i et kabinet. Der er dog en endnu nemmere og, alt efter dit behov, mindst lige så fornuftig løsning. Trænger du til et helt nyt gaming setup? Eller er du en ny gamer på vej ind i det virtuelle univers? Så har vi ved Føniks Computer en komplet pakkeløsning til dig – et gaming bundle.

Vores pakkeløsninger giver dig den nemmest mulige adgang til et lækkert gaming setup. Det er helt perfekt til dig, hvis du gerne vil have skiftet alt, eller nærmest alt, af dit nuværende gamer setup ud, eller hvis du bare ikke rigtigt har et gaming setup til at starte med. Vores bundles inkluderer en stærk færdigbygget PC fra Føniks, et keyboard designet til gaming, mus og musemåtte til optimal præcision og hastighed, et headset med uovertruffen lydkvalitet og en skærm med det klareste billede på markedet. Alt det hardware og tilbehør du kunne tænke dig til et fuldendt gaming setup er at finde i vores gaming bundles. Prisen er absolut fantastisk i forhold til alt det, du får, samtidig med at det er den klart nemmeste og mest fuldendte løsning, du kan få på én gang.

Så er du interesseret i en Føniks færdigsamlet PC? Det kan vi selvfølgelig godt forstå. Slå dig endelig løs i vores sortiment af færdigbyggede gaming PC’er og gaming bundles. Det er den perfekte mulighed for at opgradere dit gaming setup, så du er klar til med flammens magt at brænde alle dine modstandere til grunds. Tag en snak med vores medarbejdere hvis du er i tvivl og mangler vejledning, eller bestil det du gerne vil have uden yderlige omsvøb. Vi sender det til dig med fri fragt, eller også kan du komme forbi en af vores butikker og selv hente din nye computer, hvis du ikke kan vente med at få den hjem.