ASUS SKÆRME


Køb en ASUS skærm hos Føniks Computer, hvis du gerne vil have lige den monitor, du altid har gået og drømt om. En ASUS skærm sikrer dig et krystalklart skærmbillede, hvor kvaliteten altid holder. Vi har et stort udvalg af ASUS skærme, og vi er helt sikre på, at der er en, som passer til dig. Der er gode ASUS skærme til gaming, ProArt til de kreative sjæle, ZenBook til dig der altid er på farten og ellers et langt udvalg af helt standard monitors til kontor og hjem. Leder du efter din nye skærm? Så find den her på siden.

Resultater: 320
Resultater: 320


loader

Få en ASUS skærm hos Føniks Computer

Hvis du går og mangler en ny monitor, så er det altid en god ide at se, om der ikke er en ASUS skærm, som passer lige til dig – for helt ærligt, det er der nok. ASUS laver et bredt udvalg af skærme til forskellige slags folk, og derfor har vi hos Føniks Computer altid et stort udvalg af ASUS skærme på lager. På den måde sørger vi for, at der altid er den ASUS skærm, som du går og mangler, samtidig med at vi kan have det godt med, at vi har solgt dig intet mindre end et fantastisk produkt.

For ved Føniks Computer kan vi godt lide kvalitetsskærme, og vi kan især godt lide, når der er stor alsidighed i dem, så alle og enhver kan få en skærm indenfor deres budget og med passende specifikationer. Her er ASUS skærme oplagte, da de i den grad er alsidige, og de rækker langt ud og kan bruges af hvem som helst. Om det er en monitor til gaming, kontor og hjem eller til dig som er kreativ, så kan du være sikker på, at der er en ASUS skærm, der opfylder dine behov.

Til hjemmebrug og kontoret

Der er en god mængde LED ASUS skærme, der egner sig rigtig godt til brug i hjemmet eller på kontoret. Det er rimelig standard LED monitors, der har et knivskarpt skærmbillede, og som kan alt det, du forventer af en skærm – alt sammen til en meget overkommelig pris. Det er det gængse valg, du aldrig går galt i byen med, og som du altid kan være sikker på, at du bliver glad for.

ASUS Eye Care

De fleste af disse monitors, og de fleste andre ASUS skærme, har indbygget ASUS Eye Care teknologi. Det handler om at beskytte dine øjne mest muligt, når du bruger mange timer om dagen foran din computer. For mennesket er ikke ligefrem født med øjne, der skal kunne holde til at se på en skærm hele dagen. Derfor har ASUS udviklet Flicker-free teknologi og Low Blue Light teknologi, så du bedre kan sidde foran din ASUS skærm hele dagen lang, uden at det giver dine øjne varige gener eller irriterer dem løbende. Så er du bekymret for dine øjne, eller for irritation pga. du bruger den meget, bør du tjekke om din nye monitor har Eye Care.

ASUS skærme til gaming

Hvis du elsker at game, så ved du også godt, at der skal en ordentlig gaming skærm til – og en ASUS gaming skærm er her helt perfekt. Der er nogle krav, der bare skal opfyldes, for ellers bliver gaming sessionerne simpelthen ikke gode nok. Det handler om optimering, og om at have lige det udstyr du har behov for. Her er det også nødvendigt med en god gamer computer, så du har et stærkt kompliment til din ASUS skærm.

Hvis du skal bruge en ASUS skærm til gaming, så foreslår vi især at se på produktlinjerne TUF og ROG. Disse produktlinjer er lavet specifikt til gamere, og du kan derfor være sikker på, at specifikationerne er helt i top. For når en ASUS skærm er lavet til gaming, så sørger producenten for, at den kan alt det den skal, og ofte mere til. Det betyder, at du får en monitor med ekstremt høj opløsning, så skærmbilledet bliver knivskarpt, og hvert et spil står levende frem for dig. Fuld HD er det mindste, du kan regne med, og helt op til 4k er også en mulighed, alt efter om du spiller tunge RPG’er eller hæsblæsende multiplayer.

Desuden er der altid en høj opdateringshastighed, også kaldet refresh rate, på ASUS TUF og ASUS ROG monitors. Du kan altid regne med minimum 144Hz, men ofte en del mere end det, så du kan være sikker på, at selv intense øjeblikke i dit computerspil ikke får skærmbilledet til at give ud eller køre langsomt. På samme vis kan du også regne med, at din ASUS skærm til gaming har en virkelig lav responstid – imellem 5 til 1 millisekunder efter model. Det hjælper dig med at være den hurtigste spiller på banen, så intet går forbi snuden på dig, når du sidder og gamer for livet løs.

Du bør også overveje, hvorvidt du har brug for andet udstyr, hvis du virkelig gerne vil game til den helt store guldmedalje. En ASUS skærm i en stationær gamer PC kommer du langt med, men der skal lige lidt mere til. En hurtig gamer mus og et pålideligt gamer tastatur er også nødvendigt, og langt de fleste gamers vil også virkelig gerne have et gamer headset.

Der er virkelig mange gode valgmuligheder, men vi foreslår især, at du ser på Logitech G udstyr. En Logitech G mus garanterer dig, at du får en hurtig og effektiv mus til gaming. Logitech G keyboards er ligeledes stærke og har mange fede ekstra funktioner, så du kan få virkelig meget ud af. Ellers kan du også med god vilje overveje at se vore sudvalg af Corsair mus og Corsair tastaturer, da disse også er i fuldstændig topkvalitet.

ASUS ProArt og ASUS ZenScreen til den kreative

Kreativitet udfolder sig på mange måder, både i fritid og på arbejdet. Nu om dage udfolder den sig ofte på computeren, og det er begyndt at sætte krav til skærme – touch teknologi kan være nødvendigt, og de skal også være kraftfulde nok til, at de sammen med grafikkortet kan vise ikke så lidt i virkelig god kvalitet. Det er de fleste producenter godt klar over, og derfor kan du sagtens finde ASUS skærme til kreative ildsjæle.

ASUS ProArt er en serie af ASUS skærme, der er lavet specifikt påtænkt content creators. Fotografi, video editing, animation, spildesign, grafik, kunst arkitektur og ingeniørfag – der er ASUS ProArt monitors, der passer til hvem som helst. De er hurtige, har høj opløsning og er klare i farverne, samt har mini-LED-belysning, OLED-skærme, ASUS Smart HDR teknologi og meget andet godt at byde på. ASUS ProArt er den ASUS skærm, du leder efter, hvis du gerne vil skabe.

En ASUS ZenScreen har ikke nødvendigvis ligeså stærke specifikationer som ASUS ProArt. Det er dog alligevel en ASUS skærm, der passer virkelig mange kreative sjæle godt. En ASUS ZenScreen er en bærbar skærm. Du kan få dem speciallavede til bærbare, til din telefon eller til konsoller. Så kan du nemt og bekvemt have en skærm med dig hvor som helst, som du kan bruge til at udfolde dig på, præcis som du har lyst til – alt fra kreative opgaver til gaming er på menuen.

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment af ASUS skærme? Så skal du endelig ikke tøve med at stille dem! Vores kundeservice vil hellere end gerne svare på alle dine spørgsmål om ASUS skærme, og hvis du har spørgsmål angående andre produkter på vores side, så står vi også klar på chat, mail og telefon til at hjælpe der. Finder du noget, du gerne vil have, så bestiller du bare – vi sender det hurtigst muligt og fragtfrit til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor PC skærm skal jeg vælge?

Du skal vælge en computer skærm, der passer til dine behov. Du går aldrig galt i byen med en 24 eller 27 tommer skærm. Det er meget normale mål, især hvis du gamer. Har du ikke så meget plads, så kan en mindre skærm ned til omkring 19 tommer også gøre det, og hvis du vil have noget stort, så kan du overveje en 34 tommer skærm.

Hvorfor vælge buet skærm?

En buet skærm aktiverer dit perifere syn, hvilket giver dig meget bedre overblik over skærmen. Din indlevelse i film og spil bliver også bedre på grund af dette, og det giver overordnet en rigtig god opleveles, når du sidder foran en skærm med kurvatur.