ASUS PROART


Hvis du går og leder efter en ekstremt god skærm til professionelt arbejde, så er du kommet til den helt rigtige side ved Føniks Computer. Her på siden har vi vores store udvalg af ASUS ProArt skærme. ASUS ProArt er en serie af skærme fra ASUS, der er designet helt specifikt til professionelt arbejde. Hvis tunge grafiske programmer er din hverdag, og der ofte skal redigeres videoer eller arbejdes med 3D-rendering eller lignende, så har du brug for en stærk skærm, der rent faktisk kører alle disse programmer, samt vise grafikken ordentligt. ASUS ProArt er her helt perfekt og designet specifikt til opgaven, så det er bare at slå dig løs og finde lige den af dem, der passer bedst til dine behov.

Resultater: 46
Resultater: 46


loader

ASUS ProArt – Stærke skærme til professionelle

Er du en professionel og kreativ sjæl, der higer og søger efter en skærm med høj opløsning, nøjagtig farvekorrektion og ekstrem præcision? Så er ASUS ProArt skærme lige noget for dig. ASUS ProArt er de perfekte skærme til kreative ildsjæle, der ønsker at få den bedst mulige visuelle oplevelse, når de arbejder med video, billeder eller andet kreativt indhold.

For der er nogle krav din monitor skal leve op til, hvis du skal bruge den til 3D-rendering, videoredigering og andet tungt grafisk arbejde. Heldigvis er ASUS ProArt designet specifikt til disse formål, og du kan derfor regner med, at den kan alt det, du har brug for, når du går og leder efter en computerskærm til professionelt brug. Det er ligemeget om du skal bruge den til kreative projekter derhjemme, eller om der skal fuld gang i den på arbejdet. ASUS ProArt har al den saft og kraft, du har brug for, og en af disse monitors skal derfor nok hjælpe med at løse din problemer.

ASUS ProArt skærm – Funktioner og specifikationer

Funktionerne og specifikationerne på ASUS ProArt monitors er altid ekstremt gode. De skal trods alt passe til det arbejde, som de er designet og skabt til at hjælpe med at udføre, og her kræves der bare en hel del af skærmen. For hvis skærmkvaliteten ikke er høj nok, så er tungt grafisk arbejde nærmest ikke muligt. Opløsningen skal være god nok til, at du virkelig kan se hvad du laver, nærmest helt ned på pixel-niveau, og farverne skal være justerbare og klare, så du er sikker på, at det du arbejder med ender med at se vildt godt ud.

Her er nogle af de vigtigste og mest gængse funktioner og specifikationer ved ASUS ProArt, som det er værd at se nærmere på. Det varierer selvfølgelig fra produkt til produkt, helt præcist hvad det kan og hvilke specifikationer det har, men overordnet kan du regne med, at der er virkelig god kvalitet på disse stærke monitors.

Høj opløsning

ASUS ProArt skærme har altid en virkelig god opløsning. Dette er trods alt nødvendigt, med det arbejde de skal bruges til, og det er ASUS udmærket godt klar over. Du kan godt regne med, at alle deres skærme som minimum er fuld HD, hvilket da også er meget standard for en gode skærm nu om dage. Der er dog meget professionelt arbejde, der kræver en endnu højere opløsning, og det er selvfølgelig intet problem. Du kan sagtens finde ASUS ProArt skærme hos os, som har quad HD eller ligefrem 4k opløsning, hvis du på ingen måde kan gå ned på kvaliteten. Det betyder, at du vil få en utrolig skarp og detaljeret visuel oplevelse, når du arbejder med dit indhold.

Hvilken opløsning du skal vælge din ASUS ProArt i, kommer selvfølgelig an på dine behov, altså hvilke opgaver det er, den skal hjælpe dig med at løse. Hvis du ikke har brug for quad HD eller 4k opløsning, så er fuld HD dog et rigtig fornuftigt og mere budgetvenligt valg. Du skal bare sørge for ikke at gå ned på kvalitet, i forhold til, hvad du skal bruge din ASUS ProArt til.

Farvekorrektion

ASUS ProArt skærme er udstyret med et professionelt farvekalibrationsværktøj, der garanterer en nøjagtig farvegengivelse. Dette er essentielt for kreative sjæle, der ønsker at sikre, at deres indhold ser ud, som de ønsker, når det vises på skærmen. For hvis farverne ikke er i høj nok kvalitet, så kan du ikke være sikker på, hvorvidt du får lavet et produkt der er i høj nok kvalitet, hvilket mildest talt kan være en katastrofe. Sørg derfor for at have en skærm, der har god farvegengivelse og farvekorrektion. Sørg for at have en ASUS ProArt.

Præcision

ASUS ProArt skærme er også udstyret med en høj præcisionsteknologi, der garanterer, at du vil få en nøjagtig visuel oplevelse, når du arbejder med dit indhold. Dette er særligt nyttigt for kreative, der arbejder med video eller billeder, da de vil have kontrol over, hvordan deres indhold ser ud. For hvis du ikke kan være nøjagtig og præcis, så er der mange fejl, der nemt kan opstå. Det er derfor nødvendigt med en monitor, der har præcisionen i top, og det bliver ikke meget bedre, end hvis du får fat i en ASUS ProArt.

ASUS ProArt skærm – Fordele

ASUS ProArt skærme giver dig en optimal visuel oplevelse, takket være deres høje opløsning, farvekorrektion og præcision. Du vil ikke længere skulle bekymre dig om, om dit indhold ser ud, som det skal, når det vises på skærmen. Kvaliteten er helt i top, og du får med ASUS ProArt en stærk arbejdsskærm, der har en høj opløsning og som lader dig kører tunge grafiske programmer til den helt store guldmedalje. Der er derfor mange fordele at hente med en ASUS ProArt skærm.

Der er også andet, man kan overveje at anskaffe sig, hvis man allerede kigger efter en ASUS ProArt, eller en anden stærk ASUS skærm. Til kontorarbejde er der nogle virkelig gode Logitech mus og Logitech tastaturer. Her er især Logitech MX Master og Logitech MX Keys ekstremt gode valg, og hvis det skal gøres nemt med et mus og tastatur sæt, så kan vi også tilbyde Logitech tastatur og mus sæt her hos Føniks Computer.

Hvis du eller I sidder med et firma, der har brug for en eller flere stærke computerskærme, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Så kan I hente mange fordele, få ekstremt god rådgivning og eventuelt få rabat på produkter. Ud over stærke skærme som ASUS ProArt, så kan I også med fordel overveje at se på blæk og toner, printere og meget af vores andet kontorudstyr. Hos Føniks Computer har vi virkelig meget at byde på.