foto og video banner

Her kan du finde alt, hvad du har brug for af tilbehør til dit foto -og videoudstyr. Du kan starte din hobby eller karriere som fotograf eller filminstruktør med vores foto og videokameraer. De findes i varierende prisklasser og rangerer fra udstyr, der er tiltænkt hjemmebrug og professionelle videokameraer. Desuden har vi digitale kameraer både med og uden spejlrefleks. Føniks Computer har et stort og varieret udvalg af foto og video udstyr. At tage gode fotos og videoer kræver mere end bare et godt kamera. Det kræver også en god forståelse for kameraets funktioner, god komposition og belysning, og den rette redigering. Alt til foto og video kan du finde på siden her. 

foto og video banner

Her kan du finde alt, hvad du har brug for af tilbehør til dit foto -og videoudstyr. Du kan starte din hobby eller karriere som fotograf eller filminstruktør med vores foto og videokameraer. De findes i varierende prisklasser og rangerer fra udstyr, der er tiltænkt hjemmebrug og professionelle videokameraer. Desuden har vi digitale kameraer både med og uden spejlrefleks. Føniks Computer har et stort og varieret udvalg af foto og video udstyr. At tage gode fotos og videoer kræver mere end bare et godt kamera. Det kræver også en god forståelse for kameraets funktioner, god komposition og belysning, og den rette redigering. Alt til foto og video kan du finde på siden her. 

Foto -og videoudstyr til hobbyister og professionelle

Føniks Computer byder på alt inden for IT og elektronik, hvilket selvfølgelig også indebærer udstyr til videooptagelse og fotografering til både professionelle og hobbyister. Er du interesseret i at optage hjemmevideoer, professionelle kortfilm eller måske vil du gerne kunne tage professionelle billeder? Du finder alt udstyr til dette og meget mere i vores online udvalg af foto -og videoudstyr her på siden. 

Vi har samlet et stærkt udvalg af alt du kan ønske dig inden for foto -og videoudstyr fra nogle af de mest kendte mærker på markedet inden for film og foto, hvorfor du også kan forvente utrolig høj kvalitet og pålidelighed fra vores udvalg af produkter. Det er nemlig vigtigt for os, at kunne tilbyde dig det bedste når det kommer til fotograferings -og videoudstyr. 

Er du interesseret i et bestemt produkt eller mærke, så kan du finde det ved at kigge vores udvalgte kategorier igennem der tæller alt lige fra digitalkameraer til fotoalbums. Her kan du finde diverse udstyr til foto og film, hvor du også kan kigge efter bestemte mærker som bl.a. Canon, FujiFilm, Sony, Ricoh, EasyPix, GoPro og mange flere. 

Vil du vide mere om alle de muligheder, vores foto -og videoudstyr kan byde dig, så kan du læse mere det forneden og ellers kan du allerede nu gå på opdagelse i vores spændende univers af film og foto her på siden.

Fotografering – digitalt eller analogt?

Når det kommer til fotografering, så er der uendelige mange muligheder for at tage de smukkeste billeder. Dette uanset om du er interesseret i digitalkameraer eller analogkameraer – eller måske engangskameraet og dens enestående mulighed for helt unikke billeder? Hvad end du foretrækker, så giver Føniks Computer dig muligheden for at realisere dine fotograf drømme. 

Vi har nemlig sørget for at samlet et stærkt udvalg af både digitalkameraer, analogkameraer og engangskameraer, så du nemt kan finde det kamera der passer til dét du gerne vil. Det har aldrig været nemmere at finde et kamera til at tage billeder med, udvalget har nemlig vokset sig utrolig stort, og derfor finder du også både avancerede kameraer og enkle, budgetvenlige, kameraer hos Føniks Computer. 

Er du i tvivl om hvilken form for kamera du bør vælge – digital, analog eller engangs – så kan du læse vores gode råd til valg af det rette kamera og hvilke fordele de forskellige kameraer kan give dig. Vi tager det kort og godt, men du kan altid læse mere om de enkle muligheder under deres respektive kategorier.

Digitalkamera eller analogkamera – hvad er forskellen? 

Når det kommer til fotografering, så kan du helt enkelt vælge mellem et digitalkamera eller et analogkamera. Hvad de hver især kan tilbyde dig, er meget forskelligt, men de giver begge gode muligheder for detaljerede og unikke billeder. Og alt efter hvilken form for kamera du vælger, så har du muligheden for at lave filtre, redigere billederne, uploade dem online eller printe dem ud med det samme og meget meget mere.

Digitalkameraet giver dig muligheden for detaljerede og professionelle billeder, hvor du både kan zoome ind og ud så du kan tage det perfekte billede. Er du interesseret i mulighederne ved at tage professionelle billeder, så vil et digitalkamera være et oplagt valg, da du kan se billederne du tager direkte på kameraet og du kan også uploade dem til din computer med det samme. 

Et digitalkamera giver dig også muligheden for at købe lenser og objektiver, så du kan tage billeder i forskellige pespektiver og længder, hvilket er en god ide hvis du gerne vil tage mange forskellige billeder lige fra naturbilleder til portrætbilleder, da disse ofte kræver forskellige indstillinger på digitalkameraet. Du kan finde både avancerede og professionelle digitalkameraer, men der er også ukomplicerede og budgetvenlige digitalkameraer, hvor de ikke kan det helt store men hvor du kan uploade dine billeder nemt og enkelt – og så kan du også ofte bestemme lidt mere over, hvordan du tager billederne, i modsætning til et analogkamera. 

Du kan læse mere om digitalkameraer her, hvor du også kan se hele vores udvalg af kameraer og tilbehør dertil.

Analogkameraet giver dig til gengæld muligheden for at tage billeder med et klassisk filmkamera, hvor du skal købe film til at sætte i kameraet og derefter fremkalde det når du har fået taget de antal billeder der er muligt. Du kan ikke redigere billederne i selve kameraet og det er heller ikke muligt at overføre billederne digitalt, men de bliver så også meget mere personlige og unikke af denne grund.

Hvis du er vild med 80'er og 90'er billederne, hvor de er lidt grynede, eller måske huji filtret på Instagram, så vil et analogkamera være et oplagt valg for dig. Det kan nemlig give dig det film-look som du gerne vil have på billederne, og du kan også specifik købe analogkamera og analogfilm hvor der er indbygget filtre for det helt rette udseende til dine billeder.

Et analogkamera kan også bruges til at tage professionelle billeder med, det kan dog kræve at du øver dig noget mere med dit kamera inden du foretager dig de helt store fotoshoots – men når du først er lært at bruge et analogkamera, så kan du få dig nogle virkelig fede og unikke billeder.

Vil du gerne se vores udvalg af analogkameraer der bruger film og vil du gerne lære mere om dem, så kan du læse mere om analogkameraer her.

Skab unikke øjeblikke med et engangskamera

Vil du gerne kunne skabe unikke øjeblikke, der virkelig fanger momentet, så vil et engangskamera oftest kunne gøre lige netop dette for dig. Du behøver ikke nødvendigvis et smart digitalkamera eller filmkamera for dette, et engangskamera kan nemt og enkelt fange de små øjeblikke på en sjov og unik måde – og også på en endnu billigere måde. 

Med et engangskamera kan du tage billeder når du er ude at rejse, holder fødselsdag eller måske holder sommerferie med hele familien. Det er også et kamera der kan bruges til store begivenheder som bryllup, konfirmation og en rund fødselsdag, hvor alle der er inviterede kan have muligheden for at tage unikke billeder der giver minder for livet – for både gæster og dem der holder begivenheden. 

Valg af det rigtige kameraudstyr

Når det kommer til valget af det rigtige kameraudstyr, så er der flere faktorer som du bør overveje. Der er nemlig, som du allerede har læst, flere forskellige former for kameraer at vælge mellem og herunder også flere forskellige varianter der alle kan noget helt særligt når det kommer til fotografering. 

Du kan derfor overveje følgende, når du skal købe dit nye kamera hos Føniks Computer. 

  • Hvad vil du bruge kameraet til? – billeder til sociale medier, professionelt arbejde eller til familiealbummet. 
  • Vil du have et avanceret eller enkelt kamera? – DSLR giver dig f.eks. flere avancerede muligheder. 
  • Er du interesseret i digitale eller fysiske billeder? – overvej hvordan du gerne vil opbevare billederne. 
  • Dit budget – prisen på et kameraer varierer meget, så dit budget er utrolig vigtigt for kameraets funktioner.

Valget af kamera kommer meget an på dit budget, om du gerne vil tage billeder som en hobby eller professionelt, og hvilke former for billeder du gerne vil tage – digitale eller analoge – og alt dette påvirker også hvilket kameraudstyr du bør vælge. Du kan kigge rundt på vores forskellige kameraer og deres funktioner, for en endnu bedre forståelse af kameraet inden du vælger det.

Videokameraer – en verden af muligheder

Er du interesseret i et videokamera og de uendelige muligheder sådan et kan give dig, så kan du finde et stærkt udvalg af mange forskellige videokameraer online hos Føniks Computer. Vi har alt lige fra helt almindelige videokameraer der kan bruges til hjemmevideoer, optagelse af kortfilm og begivenheder, til mere specialiserede videokameraer som bl.a. GoPro, Droner og DashCams.

Vi har altid et stort og spændende udvalg, hvor du har muligheden for at finde et videokamera der passer til dine interesserer uanset om du er interesseret i videoudstyr der kan hjælpe dig med at filme familiebegivenheder som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og ferier, eller hvis interessen falder mod at lave dine egne hjemmelavede film. 

Hvis du er interesseret i et videokamera, så kan du se alle vores videokameraer her – hvor du også kan læse mere om de muligheder du har, når du købet et videokamera.

Har du brug for vejledning til dit køb af foto og videoudstyr?

Hos Føniks Computer går vi op i gode priser, gratis fragt og god kundeservice. Derfor kan du altid få vejledning og gode råd til dine køb, uanset hvilket produkt du kigger på, da vores kundeserviceafdeling er top eksperter inden for IT og elektronik – også når det kommer til foto og video. 

Du kan derfor tage fat i vores kundecenter på mail, telefon og chat i vores åbningstider i hverdagene. Hvor du kan få personlig rådgivning, når det kommer til købet af dit nye foto eller videoudstyr. Du finder altid vores kontaktinformationer øverst på siden, hvor du kan vælge din foretrukne kontaktmulighed og så står vi ellers klar til at vejlede dig.