Kikkert og optik banner

Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af kikkerter og optik til både hobbyister og professionelle, og på denne side kan du se alle vores produkter. Vi forhandler kikkerter og optik fra mange af branchens mest velkendte producenter, og uanset dit prisleje har vi garanteret det produkt du leder efter. Prismæssigt sørger vi altid for at holde et fornuftigt niveau når det gælder kikkerter og optik, dog uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Lyder det som noget for dig så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores mange kikkerter og optikprodukter nedenfor.

Resultater: 345
Resultater: 345


loader

Kikkert, optik og meget mere til ethvert behov

For at imødekomme alle vores kunders behov har vi hos Føniks Computer gjort os umage med at samle et så varieret udvalg af alt inden for foto og videoudstyr som overhovedet muligt. Og derfor kan du også finde et stærkt udvalg af produkter inden for kikkert og optik, der selvfølgelig kommer i flere forskellige mærker og prisklasser så du altid kan finde et produkt til dine behov. 

Uanset om du kunne tænke dig en kikkert i den meget billige ende eller i den mere avancerede ende af prisspektret, er der altid en god chance, for at du kan finde lige den model, du søger. Vi forhandler kikkert og optik fra en bred vifte af de bedste mærker, herunder Canon, Fujifilm, Olympus, Sony, Panasonic, Kaiser, Ricoh og mange andre.

Vi har samlet hele vores udvalg af kikkert og optik produkter lige her på siden, men hvis du leder efter noget helt specielt, så kan du altid finde det ved at dykke ned i en af vores mere specialiserede kategorier – eller ved at søge efter det i søgefeltet til højre, hvor du også kan vælge producent, pris og leveringstid. 

Tilbehør som du kan regne med

Det er dog ikke kun kikkerter og optiskudstyr som vi tilbyder i vores online shop. Vi tilbyder også alverdens udstyr og tilbehør dertil, herunder hylstre og opbevaring til objektiver og objektivporte i højeste kvalitet. Så er dine objektiver altid sikret i transporten, uanset hvor du befinder dig. 

Vil du være helt sikker på at dit udstyr er godt beskyttet, så har vi bl.a. også et større udvalg af bæretasker til optik, herunder beskyttende kasser, etuier og generelle hårdføre tasker til utrolig skarpe priser. Med det rette tilbehør til kikkert og optik kan du være sikker på at dit udstyr er beskyttet når du tager det med dig på tur.

Vi forhandler naturligvis også objektivdæksler i adskillige afskygninger, samt sofistikerede trådløse fjernfokus-controllere. Dette er blot nogle eksempler på hvad du kan forvente af vores udvalg og vi opdaterer jævnligt samlingen med nye produkter. Benyt vores filterfunktion til højre hvis du har særlige præferencer og krav, og ellers kan du gå på udkig hvis du er interesseret i vores generelle udvalg af kikkert og optik.