telefoni og gps banner

Her på siden finder du Føniks Computers udvalg af udstyr til telefoni og GPS. Vi har både en bred variation af mobiltelefoner samt fastnet telefoner, og desuden et hav af tilbehør hertil. Vores udvalg af GPS’er består blandt andet af GPS til biler, cykling, gåture og løb samt tilbehør hertil. Uanset hvad du står og mangler til telefoni eller GPS, så kan du med sikkerhed finde det her på siden. Se nærmere på sortimentet på disse sider og find netop det, du skal bruge af udstyr til telefoni og GPS. 

telefoni og gps banner

Her på siden finder du Føniks Computers udvalg af udstyr til telefoni og GPS. Vi har både en bred variation af mobiltelefoner samt fastnet telefoner, og desuden et hav af tilbehør hertil. Vores udvalg af GPS’er består blandt andet af GPS til biler, cykling, gåture og løb samt tilbehør hertil. Uanset hvad du står og mangler til telefoni eller GPS, så kan du med sikkerhed finde det her på siden. Se nærmere på sortimentet på disse sider og find netop det, du skal bruge af udstyr til telefoni og GPS. 

Mobiltelefoner, GPS-udstyr, smartwatches og innovativ teknologi lige ved hånden

Føniks Computer byder på et online mekka af alt inden for det nyeste IT og elektronik, herunder de nyeste mobiltelefoner fra de førende producenter på markedet, GPS- og navigationsudstyr af højeste kvalitet, og meget andet innovativt teknologi der kan gøre din hverdag endnu nemmere. Vi har samlet alt inden for telefoni og GPS ét sted, så det er nemmere for dig at finde det du leder efter uanset om det mobiltelefoner eller fastnettelefoner, GPS til bilen eller et nyt smartwatch til løbeturen. 

Du kan læse mere forneden om de forskellige kategorier her på siden, for at få et større indblik i alle de muligheder du har lige for hånden, eller du kan tage springet og hoppe ind i en af de mange kategorier fyldt med innovativ teknologi inden for telefoni og GPS hvis du allerede ved hvad du leder efter – vi er sikker på du nok skal finde det i en af vores kategorier. 

GPS og tilbehør til bilen, cyklen eller løbeturen

I denne kategori finder du alt hvad hjertet begærer inden for GPS-udstyr, så du nemmere kan navigere rundt i byen eller naturen, i bil, cykel, motorcykel eller på gå-ben. Der er det nyeste af avanceret teknologi inden for GPS og navigation som du kan bruge når du skal på tur rundt i Danmark eller udlandet. Der er både udstyr til køretøjer af forskellige arter, uanset om du er på cykel eller i bil, og så finder du også smarte ure med indbygget GPS. 

De nyeste mobiltelefoner

Hvis du er på udkig efter en helt ny mobiltelefon, om det er Android eller iOS, så kan du altid finde et stort udvalg af både de nyeste mobiltelefoner men også ældre modeller der stadig er på markedet. Der er både smartphones og klassiske mobiltelefoner der er perfekt til dem der ikke ønsker touch-screen, og så kan du også finde vores udvalg af refurbished mobiltelefoner til en endnu billigere pris. 

Tilbehør til mobiltelefonen

Vi har sørget for at samle alt inden for tilbehør til mobiltelefonen er samlet et sted under mobiltilbehør så du nemt kan finde alt du har behov for til din mobiltelefon såsom mobilcovers, powerbanks og kabler, og meget andet mobiltilbehør så du altid har alt du skal bruge til din mobiltelefon derhjemme og på farten.

Navigationsudstyr 

Er du interesseret i navigationsudstyr til løbeturen, gåturen eller til når du fisker? Så finder du et hav af forskelligt udstyr til at navigere dig hen hvor du skal om det er i skoven, byen eller på havet. Du finder smartwatches med tracking og tilbehør dertil, men også smart marine-navigation som fiskefindere. Der er derfor lidt af hvert uanset om du befinder dig på jord eller hav.

Et stort udvalg af diverse telefoner

Hvis det ikke er mobiltelefoner du er interesseret i, så har vi faktisk et ret stort udvalg af fastnettelefoner, trådløse telefoner uden touch-screen, konferencetelefoner og en helt masse udstyr til dette i vores kategori for telefoner. Her finder du både telefoner til derhjemme men også til kontoret, så du altid kan holde kontakten ved lige under møder og mere.

Hold styr på hvem der ringer til dig med en smart telefonsvarer

Hvis du har en fastnettelefon, så kan det være du også har brug for en telefonsvarer så du nemt kan holde styr på hvem der ringer til dig. Her kan folk lægge beskeder til dig, som du kan lytte til hvis du ikke har muligheden for at tage din telefon, og du kan nemt ringe tilbage til folk uden problemer. En telefonsvarer er et næsten essentielt udstyr til dig der har en fastnettelefon derhjemme.

Walkie talkies til dig selv eller børnene?

Vi har også walkie talkies der er perfekte kommunikationsudstyr til både børn og voksne, da det både er et redskab du nemt kan bruge på en arbejdsplads til at holde kontakten med kollegaer, men den kan ligevel bruges af børn der vil kommunikere på tæt hold når der leges i haven. Vi har et større udvalg af walkie talkies til både budgetvenlige og avancerede priser.

Køb alt inden for telefoni og GPS hos Føniks Computer

Hvis du er på udkig efter en ny telefon, en GPS, en telefonsvarer til kontoret eller en god gammeldags telefon uden alle de smart-funktioner vi har nu til dags, så er du landet på den rigtige side. Her har vi samlet en masse fede produkter under telefoni og GPS, så du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Her hos Føniks har vi altid skarpe priser, og de nyeste varer tilgængelige. Så bestil i dag og få fri fragt!