WALKIE TALKIE BANNER

Her finder du nemt en walkie talkie. Her ved Føniks Computer har vi udvalgt nogle gode walkie talkier, som har en rækkevidde på adskillige kilometer. Det kan fint bruges af børn til leg i hus og have, men de er også af så god kvalitet, at de kan bruges af voksne til arbejde, sjov og meget mere. Det lange rækkevidde giver masser af muligheder, så du får klart signal i alle situationer. Brug dem, når mobilerne ikke kan få signal og til meget mere. Tag et kig på udvalget, og find den walkie talkie, som passer bedst til dine behov.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Kommuniker på afstand med en walkie talkie

Hvis du skal kommunikere med andre på kort afstand er en walkie talkie det perfekte valg for dette. Dette gælder både på arbejdspladsen, især en byggeplads, og under outdoor/indoor aktiviteter hvor der er mange aktører i gang og i hurtigt skal have kontakte til hinanden. En walkie talkie er blandt andet et ideelt valg for kommunikationen hvis du arbejder på en festival eller til en koncert, hvor der skal være nem og hurtig kontakt til forskellige afdelinger. 

Hos os finder du et bredt udvalg af walkie talkies, der byder på en lang rækkevide og klar lydkvalitet når der skal kommunikeres. Vi har både walkie talkies til avancerede priser og til virkelige budgetvenlige priser, så enhver kan være med, uanset hvilken model der vælges. Vores udvalg af walkie talkies kommer i forskellige størrelser, farver og priser, og er alitd nemme at betjene.

Walkie talkies – også perfekt til børn og unge

Det er dog ikke kun voksne eller arbejdspladser der kan have gavn af walkie talkies. Det er også kommunikationsudstyr der er perfekt til børn og unge, når der leges i naturen eller i haven. Med en walkie talkie kan børnene have direkte kontakt til hinanden når de er udenfor, hvor det kun er fantasien der sætter grænser til hvilke lege der skal leges, og du finder derfor også prisvenlige walkie talkies der egner sig perfekt til de helt unge. 

Køb walkie talkies eller andet kommunikationsudstyr hos Føniks Computer

Er en walkie talkie det helt rette valg for dig eller er du på udkig efter andet udstyr indenfor telefoni? Du finder selvfølgelig også mobiltelefoner, smartwatches eller andet, der kan være gode alternativer til en walkie talkie hvis det skal bruges til mere end bare kontakt på kort afstand. Du kan se vores udvalg af mobiltelefoner i gennem eller eventuelt kontakte Føniks Computers kundeservice hvis du har spørgsmål til vores walkie talkie udvalg.