mobiltelefoner

Hold dig opdateret med omverden og dine bekendte med en mobiltelefon fra Føniks Computer. Vi har et stort udvalg af mobiltelefoner fra de største producenter på markedet som bl.a. Apple og Samsung der giver dig mobiltelefoni i højeste kvalitet. Er det en helt ny mobil du er interesseret i eller vil du spare penge på en refurbished mobil? Så kan du vælge lige præcis hvad du er interesseret i i vores udvalg af mobiltelefoner.

Resultater: 919
Resultater: 919


loader

Kæmpe online udvalg af mobiltelefoner hos Føniks Computer

Er du på udkig efter en helt ny mobiltelefoner? Så er du kommet til det helt rette sted da du her på siden finder Føniks Computers flotte udvalg af mobiltelefoner fra de allerbedste mærker på markedet. Du finder blandt i vores online udvalg mobiltelefoner fra LG, Samsung, Apple, Sony, Nokia, og mange mange flere. 

Hvis det er en ny mobiltelefon du er på udkig efter, så vil du kunne finde det her hos Føniks Computer. Vi har sørget for at samle et udvalg af mobiltelefoner i både budgetvenlige priser og avancerede priser, i såvel smartphones som de klassiske mobiltelefoner med knapper. Der er altså mange forskellige muligheder at vælge mellem alt efter dine ønsker. 

Vælg den rette mobiltelefon til dine behov

At vælge den rigtige mobiltelefon kan være en udfordrende opgave, da der er så mange muligheder på markedet det kan f.eks. være at du ikke ved om du skal vælge en 4G-telefon eller en af de nyere 5G-telefoner, for hvad betyder det egentlig at det er 3G, 4G eller 5G? Eller måske ved du ikke helt om du skal vælge mellem Android eller IOS? Vi vil så gerne gøre det nemmere for dig at tage et overvejet valg når det kommer til en ny mobiltelefon da det gerne skal være en god investering for dig. Derfor har vi samlet nogle smarte tips forneden, der gerne skal hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning om din nye mobiltelefon.

Overordnet, så er det altid en god ide at overveje følgende når du skal købe en ny mobiltelefon: 

  • Hvad er dit budget? 
  • Har du et foretrukkent mærke?
  • Hvor stor skal skærmen være? 
  • Er det at tage billeder i høj kvalitet et must for dig? 
  • Er du på udkig efter en mobiltelefon der kan mere end udover det sædvanlige ift. ydeevne? 

Vi prøver at svare på nogle af dine spørgsmål forneden som du måtte have om købet af din nye mobiltelefon. 

#1 Overvej nøje hvad dit budget skal være

En af de nok vigtigste overvejelser at gøre dig i søgen efter en ny mobiltelefon er hvor meget du gerne vil lægge af til det i dit budget, da priserne kan variere fra mobil til mobil på markedet for mobiltelefoni. Det kan derfor være en god ide først at have en generel ide om hvordan dit budget forholder sig til hvilken mobiltelefon du gerne vil kigge på: skal det være en budgetvenlig mobil til under 1000 DKK eller må den gerne være mere avanceret i prisen og mere mod de 8000 DKK? Det kan være du gerne vil have en mobiltelefon der er lige midt imellem i forhold til dit budget. 

Budgettet for din nye telefon afhænger selvfølgelig også af hvad det er du præcis søger efter i en mobiltelefon. Er du på udkig efter en basal mobiltelefon der kun skal kunne ringe eller skrive SMS'er, så bør du også have et relativt småt budget til dette, da disse telefoner ikke kræver alverdens i hardware – især fordi det ikke er nødvendligt at skulle gå på nettet eller bruge specielle apps. Her finder du bl.a. de pålidelige og brugervenlige Doro telefoner der er lille i pris, men stor i kunnen når det kommer til det basale. Vil du tilgengæld gerne have det nyeste og mest moderne teknologi, så kan du forvente at skulle sætte dit budget højere, da disse mobiler ofte også er i et højere prisleje grundet nyere mere moderne hardware. 

Du kan altid bruge vores prisfunktion til højre på siden hvor du kan søge efter mobiltelefoner inden for en bestemt priskategori hvis det er prisen der vægter mest i din søgen efter den ideelle mobil eller hvis du gerne vil indsnævre din søgning. 

#2 Hvilken operativsystem foretrækker du?

Det er ikke kun computere der har operativsystemer, det er faktisk også mobiltelefoner, og du har sikkert lagt mærke til den populære og evige feud mellem Android og iOS brugere. Dette er de to primære operativsystemer (OS) på markedet for mobiltelefoner og hvis du allerede har en præference, så behøver du ikke overveje længe hvilken du vil gå efter med en ny mobil. Hvis du gerne vil udfordres med nyt styresystem til mobilen, så kan dette være en overvejelse hvis budget, størrelse eller farve er det der betyder mest for dit valg af mobiltelefon. 

Der er fordele og ulemper ved både Android og iOS i forhold til den brugeroplevelse som du gerne vil have og du kan derfor overveje dine personlige præferencer for måden hvorpå mobilen ser ud når du bruger den: altså, hvordan ser logo ud på dine apps, de emojis du kan bruge og hvor meget selvbestemmelse har du i hvert system.

Det er det velkendte du får med iOS da det er Apple der bruger dette system og derfor ændres meget lidt mellem iPhone, iPad og MacBooks og denne OS er derfor ideel for dig der allerede er stor fan af Apple. Til gengæld kan designet være anderledes fra Android enhed til Android enhed da det er forskellige producenter der bruger denne OS – hvorfor du måske ikke kun bør overveje OS hvis det er Android du er interesseret i, men også hvilket mærke du foretrækker da f.eks. ikke kun er Samsung Galaxy der bruger Android OS.

Valget mellem Android og iOS er for mange et spørgsmål om hvilken mobiltelefon de har haft før og om hvor meget de gerne vil styre af selve telefonen. Du får mere at sige med Android, hvor du kan eksperimentere med udseende og meget andet, hvor iOS har færre ting du kan ændre på men det er dog også ved at vende idet Apple bl.a. har opsat forside design mere a la Android med widgets og mere. Overvej det nøje, men uanset hvad, så har begge OS nogle fantastiske mobiltelefoner at vælge mellem.

#3 Skærmstørrelsen er ofte vigtig for mange

For mange er skærmstørrelsen på mobiltelefonen essentiel for valget af hvilken mobil der vælges da den skal føles helt rigtig i hånden når den både bliver holdt, men også når du er under opkald eller skriver beskeder til bekendte. Der er en markedstendens til at producere større og større skærme, men hvis dette ikke er i din præference bør du ikke bliver skræmt væk alligevel. Det er nemlig også de fleste mærker af mobiltelefoner hvor du finder både store og små udgaver af de populære flagskibstelefoner, så du nemt kan vælge den størrelse af skærm du foretrækker. 

Du kan kigge på de individuelle modeller af mobiltelefoner for at se hvilken størrelse mobilen er men der findes også bestemte serier inden for både iPhone og Samsung der altid findes i bestemte størrelser. Når det kommer til Apple så er det bl.a. deres iPhone modeller med Pro, Max eller Plus der ofte er lidt større og deres "almindelige" modeller, mini eller SE, der er mindre. 

#4 Vurder hvilken ydeevne du foretrækker for dine behov

For mange er ydeevne noget de tænker over når det kommer til valget af en bærbar eller computer, men det kan faktisk være en god ide at overveje hvilken ydeevne din mobiltelefon skal have alt efter hvilke behov du har for den. Hvis du har brug for en mobiltelefon til krævende opgaver som gaming eller redigeringsprogrammer, så bør du overveje en mobiltelefon med en kraftfuld processor og en helt masse RAM. Det kan være en ASUS mobiltelefon i deres ROG-serie er vejen frem for dig der gerne vil game på din mobiltelefon. 

Hvis du "bare" skal bruge din mobiltelefon som de fleste almen borgere, så er dette ikke noget du nødvendigvis bør tænke over da de fleste mobiltelefoner er skabt til almindelig hverdagsbrug: SMS, opkald, scrolle gennem sociale medier, spille mindre krævende mobilspil og redigere billeder i almindelige apps. 

#5 Kameraens funktioner og opløsning

De fleste mobiltelefoner på markedet tager fantastiske billeder og kan bruges af enhver uden problemer, men hvis du gerne vil eksperimentere med fotografering bør du overveje at gå efter en mobiltelefon med et ekstraordinært godt kamera i forhold til opløsning og pixels. 

Mange forskellige mærker af mobiltelefoner

Hos Føniks Computer har du muligheden for at vælge mellem et hav af forskellige af de bedste mærker på markedet for mobiltelefoner. Er du på udkig efter en bestemt producent eller model af mobiltelefon, så kan du finde det lige her i vores online sortiment. Du kan blandt andet finde mobiltelefoner fra disse fantastiske mærker: 

Kig vores udvalg igennem og find den perfekte mobiltelefon til dig!

Har du spørgsmål til vores mobiltelefoner eller har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning i forhold til at vælge den helt rette mobiltelefon, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks Computer. Vi sidder parate på mail, tlf.: 70 60 60 64 og chat til at rådgive dig med dit køb af en ny mobiltelefon eller hvis du har generelle spørgsmål til vores udvalg af telefoni/GPS her på siden. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.