IPHONE

Hos Føniks Computer fører vi selvfølgelig flere af de helt populær iPhones fra Apple. Her kan du finde både de helt nyeste modeller, men også flere af de ældre modeller der blandt andet har fået nyt liv gennem upcycle it - du kan derfor også finde billige brugte iPhones. Hvis du leder efter en ny iPhone kan du derfor være sikker på at finde et stort udvalg hos os, til vidt forskellige priser. Så du kan altid være sikker på at finde en iPhone der passer til dine ønsker, behov og dit budget. Føniks Computer holder altid øje med markedets trender og nye releases fra Apple, så kig endelig vores iPhone udvalg igennem for at finde din nye mobiltelefon hos os.

Resultater: 225
Resultater: 225


loader

Ofte stillede spørgsmål om Iphone

Hvordan vælger jeg den rigtige iPhone-model?

Når du skal vælge den rigtige iPhone-model, skal du tage hensyn til dine ønsker, behov og budget. Der er forskellige modeller at vælge imellem, inklusiv iPhone, iPhone Pro og iPhone SE, med forskellige hardware, skærmstørrelser og priser. Men uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den har fantastisk kvalitet.

Hvad er Apple iPhones kendt for?

Apple er kendt for deres innovative design og stilrene iPhones. iPhones er elegant, nydelig og enkelt og passer til enhver stil. iPhones er også kraftfulde og konkurrerer med andre mobiltelefoner på markedet.

Følg markedstendenserne med en smart iPhone fra Apple 

Apple er en af de helt store giganter inden for IT og elektronik verdenen, hvor de virkelig går foran på markedet med deres innovative design og dette kan man tydeligt se med deres smarte og stilrene iPhones. Her får du ikke kun en iPhone der er designet til at være elegant, nydelig og enkelt, og som passer til enhver stil, men du får også et produkt der virkelig kan noget - det er en kraftfuld mobiltelefon der virkelig kan konkurrere med alle de andre.

Føniks Computer holder hele tiden øje med markedstendenserne da vi gerne vil sørge for at du altid har muligheden for at få præcis de produkter du leder efter. Det betyder også at vi ofte holder øje med helt nye udgivelser fra Apple og du kan derfor altid finde de seneste iPhone modeller i vores store sortiment her på vores hjemmeside. Du finder derfor de nyeste iPhones i alle regnbuens farver, størrelser og mere, så du bør endelig holde øje med vores side for at være en af de første til at investere i en af de nyeste iPhones.

Du kan altid forvente høj kvalitet når du investerer i en iPhone fra Apple, hvor du ofte kan finde Super Retina XDR eller Retina HD skærme, der blandt andet, kan indeholde Pro-Motion teknologi. De nyeste modeller af iPhone har et avanceret dobbeltkamera-system hvor du har Ultravidvinkel og TrueDepth-kamera med autofokus - hvilket er perfekt for dig der gerne vil kunne tage nogle detaljerede billeder med din telefons kamera. Hardwaren er generelt helt i top, hvor de nyeste iPhones bl.a. er udviklet med A16 Bionic-chip eller A15 Bionic-chip med 5-core GPU. Du kan føle dig helt sikker når du logger ind på din iPhone, hvor du enten kan benytte Face ID eller Touch ID alt efter hvilken model du har. Dette betyder at det ikke er enhver der bare kan få adgang til din telefon. 

Ikke nok med at hardwaren i en iPhone er i topkvalitet, hvor den giver dig en superhurtig mobiltelefon hvor batterilevetiden er ekstrem lang, så er de også designet til at være smukke og enkle så de passer ind i enhver stil og til enhver smag. Hvor du blandt andet kan få en iPhone i Space Gray eller sort, men der er også modeller der er farverige - der er altså noget for enhver smag.

Hvilken iPhone passer bedst til dig?

Der kan være mange overvejelser du skal tage dig når du skal vælge en ny telefon og at dette gælder selvfølgelig også, når du skal overveje hvilken iPhone præcist der passer bedst til dine ønsker, behov, og budget. Da Apple hele tiden udvikler og udgiver helt nye iPhones, så ændrer hardwaren sig hele tiden men du kan dog altid være sikker på at de altid er i fantastisk kvalitet, så du kan aldrig gå galt i byen når du vælger din nye iPhone.

Du kan dog gøre dig overvejelsen om du vil investere i en af de mange forskellige modeller af iPhone som blandt andet iPhone SE, iPhone Pro eller iPhone Plus. Hardwaren, skærmstørrelsen og prisen er forskellig fra model til model, og det er derfor en god ide at overveje om du foretrækker en større model eller en mindre, og om du gerne vil gå max ud med f.eks. en Pro Max mode.

Eftersom Apple hele tiden idegenerer og skabe innovative nye serier af iPhones kan du også overveje hvilken serie du er mest interesseret i, om det skal være en af de nyeste eller om du foretrækker en ældre model som f.eks. iPhone 11 eller om du vil investere i den nyeste af det nyeste. Du kan se de forskellige modeller igennem, blandt andet forneden, hvor du kan se deres hardware specs og farvevarianter.

Se vores iPhone 12 herSe vores iPhone 13 her.Se vores iPhone 14 her

Så er du i hvert fald godt på vej mod at tage det første skridt mod en splinterny Apple iPhone.

Køb en brugt iPhone hos Føniks Computer

Vil du gerne have en ny iPhone men budgettet er i den lavere ende, så skal du ikke fortvivle. Hos Føniks Computer har du muligheden for at finde en brugt iPhone i vores refurbished kategori. Her får du en iPhone fra upcycle it, der er har fået nyt liv gennem for eksempel en opgradering af hardware. Du får derfor en iPhone der er billig, men som stadig er fuldt funktionel, du sparer bare endnu flere penge på en telefon der virker lige så godt som de helt nyeste iPhones - det er smart og miljøvenligt. Når du investerer i en refurbished iPhone fra upcycle it, så hjælper du nemlig ikke kun din egen pengepung, men også miljøet.

Hvis du er interesseret i en refurbished iPhone fra upcycle it, så kan det være en fordel at overveje hvilken grade du gerne vil have din brugte mobiltelefon til at være. Hos upcycle it er refurbished elektronikprodukter nemlig rangeret i tre grades: Grade A, Grade B og Grade C. Disse er baseret på produktets æstetiske og kosmetiske kvalitet, idet den ellers er helt funktionsdygtig. 

Grade A er for dig der gerne vil have et bæredygtigt alternativ i forhold til de helt nye iPhones på markedet, og som derfor gerne vil have en ny iPhone men ikke på bekostning af miljøet. Med denne rangering får du en iPhone med ingen til meget få brugstegn. 

Grade B er for dig gerne vil have værdi for pengene, og som derfor ønsker et produkt der er så billigt som muligt men som stadig ser ud og fungerer som en næsten ny iPhone. Du får derfor en yderst billig iPhone med denne rangering, hvor der vil være nogle mindre brugstegn i en grad de fleste kan acceptere.

Grade D er for dig der gerne vil have en iPhone men hvor den gerne må have tydelig brugstegn da den skal bruges i et miljø hvor der hurtigt forekommer slid på din mobiltelefon.

Se vores refurbished iphone udvalg her

Tilbehør til din iPhone

Når du har investeret i en iPhone, så kan det også være en suveræn idé at investere i noget godt mobiltilbehør og udstyr til din iPhone så den er fuldt beskyttet. Her bør du blandt andet overveje at finde panzer glas og et smart cover, så din mobiltelefon er beskyttet mod slag og slid og dermed kan bruges i endnu flere år før den skal udskiftes. Foruden det er smart at beskytte din telefon med et mobilcover, så kan du også overveje hvilke farve dit iPhone cover eventuelt kan have, hvis du gerne vil have den også skal se æstetisk pæn ud.

Du kan også passende tænke over om du gerne vil have nogle smarte headphones til din iPhone, som for eksempel de favorable AirPods der giver god lyd og et æstetisk look der bare vil noget. Du kan fuldende Apple looket med flere af deres smarte produkter, hvor du for eksempel kan kigge på MagSafe - et magnetisk etui, kortholder eller begge, der giver dig større fleksibilitet når det kommer til opladning og de kort du kan have med dig på farten. 

Der er et utal af mulighed når det kommer til tilbehøret til din iPhone og du kan med fordel kigge vores store udvalg igennem for at finde det der passer til din stil og præferencer.

Har du spørgsmål til dit køb af iPhone?

Har du fundet en iPhone der passer perfekt til dig, men har nogle spørgsmål omkring specifikationer, shipping eller noget helt tredje så skal du være velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport. 

Vi sidder parat til at rådgive dig med dit køb over telefon, mail eller her på chatte.