Resultater: 36
Resultater: 36


loader

Ofte stillede spørgsmål om iPhone 14

Har iPhone 14 en indbygget fingeraftrykslæser?

Nej, en iPhone 14 har ikke indbygget Touch ID-sensor men der er billed ID-sensor.

Hvor meget intern lagerplads har en iPhone 14?

iPhone 14 er tilgængelig i 128 GB, 256 GB og 512 GB.

Kan iPhone 14 understøtte 5G netværk?

Ja, iPhone 14 understøtter 5G-netværk, hvilket giver hurtigere og mere pålidelig internetforbindelse.

Oplev den ultimative mobile ydeevne med en iPhone 14

Med en Apple iPhone 14 har du en smartphone, der tilbyder noget af den nyeste teknologi og innovative funktioner, som du ikke finder i de tidligere generationer af iPhone. Med denne generation har du en smartphone der ikke kun er slank og elegant i designet, men som også kommer med en kraftfuld processor, der giver dig en hurtig og enkel brugeroplevelse. Med en forbedret batterilevetid og en fantastisk kamerafunktion, vil en iPhone 14 helt sikkert overgå alle dine forventninger. 

Når det kommer til ydelse, er iPhone 14 intet mindre end en kraftfuld maskine. Den drives af Apples nyeste A16 Bionic-chip, der giver en lynhurtig respons og gør at det er endnu nemmere at have flere apps i gang på en gang uden at den bliver langsommere. Du vil nemlig kunne bemærke en betydelig hastighedsforbedring i forhold til tidligere modeller, hvilket gør det lettere at multitaske på din Apple iPhone 14. Ikke nok med at der er markant forbedring af ydeevnen i iPhone 14, så kan dette også mærkes på det forlængede batterilevetid, der gør det til en leg at bruge din mobiltelefon hele dagen lang uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Den understøtter også lynopladning, hvilket betyder, at du hurtigt kan oplade din iPhone når du kommer dertil. 

Vælg den helt rette model af iPhone 14

Apple har ikke kun formået at designe én iPhone 14, men i klassisk Apple manér har de designet flere forskellige modeller som du kan vælge mellem. Dem har vi her hos Føniks Computer selvfølgelig samlet, så du nemt kan finde den model der interesserer dig mest: 

Du kan vælge lige præcis den Apple iPhone 14 der passer bedst til dine behov efter skærmstørrelsen, hvor en almindelige iPhone 14 selvfølgelig er den mindste, eller måske vil du gerne investere i en der er endnu større som med Plus udgaven? Du kan også vælge mellem deres Pro eller Pro Max modeller der giver endnu højere ydeevne og kamerakvalitet. 

Køb din nye iPhone 14 online hos Føniks Computer i dag

Apple iPhone 14 er den perfekte kombination af stilfuldt design og imponerende teknologi. Med dens innovative funktioner og skarpe, krystalklare skærm vil du elske at holde den i hånden og bruge den i hverdagen når du scroller gennem dine apps. Hvis du allerede har øje på en bestemte iPhone 14 du bare må eje, så er det med at slå til, men hvis du gerne vil undersøge de forskellige iPhone serier der findes kan du altid se nærmere på de forskellige gennem vores links forneden. 

Se vores iPhone 11 her.Se vores iPhone 12 her.Se vores udvalg af iPhone 13 her.