Få IT-virksomheder opnår den samme succes som Apple, og det er med god grund. Apple formår nemlig at kombinere stilrent og tidsløst design med hardwarekvalitet i særklasse, og de står bag en lang række af markedets bedste og mest innovative tablets og smartphones. Vi tilbyder derfor her hos Føniks Computer nogle af Apples mest populære produkter inden for bærbare, computere, smartphones, tablets og meget mere. Hvis du er på udkig efter et specifikt Apple produkt, så kan du endelige kigget vores sortiment igennem hvor vi har iPhones, MacBooks, Ipads, Apple watches, iMacs, AirPods, mm. i forskellige prisklasser. Med konceptet refurbished har vi også flere Apple produkter, der er upcyclet og derfor kommer i en lidt billigere prisklasse til dig, der er bevidst om miljøet og godt kan lide genbrug og upcycling.

 

Resultater:
Resultater: 2690


loader

Køb Apple produkter hos Føniks Computer

Apple er en af de helt store IT-virksomheder som virkelig har slået sig igennem på markedet med deres innovative tech produkter og deres stilrene og tidsløse design. Ikke nok med at designet på Apple produkter er enkelt og elegant, så det passer til enhver stil, så er kvaliteten af hardware i produkterne også i særklasse. Hos Føniks Computer sørger vi altid for at have det nyeste af det nyeste, og derfor har vi selvfølgelig også et godt sortiment af Apple produkter, som du kan finde her på vores hjemmeside. Om du leder efter en ny iPhone, iPad, MacBook eller tilbehør til din Apple computer, så kan du finde det her hos Føniks Computer.

Apple iPhones

Vi fører et stort udvalg af både nye og ældre generationer af iPhones fra Apple, og da Apple altid er fremme i skoene med nye iPhone generationer, så holder vi os altid opdateret. Du kan derfor tjekke vores iPhone udvalg ud for at se, hvilke vi tilbyder, og om der er nogle, der passer til dine behov.

Apple iPads

En iPad fra Apple giver dig utallige muligheder for at være produktiv på farten, og med dens sleek og tynde look, er det let at have den i tasken, uden at den fylder for meget. Dette giver dig også større frihed, hvis du arbejder på en iPad frem for en bærbar, da den ikke vejer meget eller optager for meget plads. Bruger du din tid på at skrive meget, så kan et tastatur til din iPad være essentiel, da det bare gør hele din oplevelse så meget bedre. 

Apple udgiver hele tiden nye iPads, i takt med at teknologien udvikler sig, så det er essentielt at overveje, hvilken iPad der passer til dine behov.

  • Skal du vælge en iPad, Pro, Mini eller Air? 

  • Skal den bruges til hobby, studie eller arbejde?

  • Hvilken skærmstørrelse er passende til dit arbejde?

  • Hvilken størrelse memory skal din iPad have: 32GB, 64GB eller måske 1TB?

Der er mange tanker at gøre sig, når du skal vælge en iPad, så det er vigtigt, at du overvejer, hvornår og hvordan du gerne vil bruge din iPad. Hvis den er til studiet eller arbejdet, kan det være en idé at vælge en iPad med en rimelig skærmstørrelse, så du kan se, hvad du skriver, men som samtidig også har en god størrelse lager, så den kan håndtere en masse apps og filer. Hvis du til gengæld vil have en iPa,d der fylder så lidt som muligt, kan du med fordel kigge på en iPad Mini, der er nogle af de mindste iPads. De fylder næsten intet og er perfekte til at have med på farten, hvor du let kan kigge gennem dine feeds på sociale medier, læse en e-bog eller spille et af de fede spil på Apple Arcade. 

Er du til gengæld typen, der er kreativ og gerne vil have en iPad med ordentligt kraft, der virkelig viser nogle smukke og detaljerede pixels, så kan en iPad Pro være et super valg. Her får du en avanceret og kraftfuld iPad med hurtig ydeevne og grafik. Hvis du kombinerer Apple Pencil med iPad Pro, får du et fantastisk lærred af muligheder - du kan let tegne, tage noter og lave markeringer i dokumenter på din iPad. Apple Pencil er intuitiv og præcis med en fuldkommen fantastisk tryk- og hældnings følsomhed, der tager dig til et helt andet niveau. Med det fantastiske tegneprograms app Procreate kan du bringe dine tegninger til live, når du tegner med din Apple Pencil. 

Mulighederne er uendelige med Apple iPads, så kig endelig på vores udvalg af iPads for at finde den tablet, der passer bedst til dine behov.

Den populære Apple MacBook 

Du kan ikke komme udenom den populære bærbare fra Apple, der ligesom Apples andre produkter giver dig topkvalitet og et lækkert design. Når du køber en MacBook, får du virkelig en kraftfuld bærbar, der virkelig vil noget for alle pengene. Det er muligt at køre programmer som Adobe Photoshop, der virkelig kræver power fra din bærbare, men med din MacBook er det intet problem. Med indbyggede apps i selve bærbaren er det også super nemt at være produktiv og effektiv i din dagligdag. Hvis du allerede er en daglig bruger af Apple produkter, kan du også let koble dig på din nye MacBook - det er også nemt at arbejde mellem alle dine Apple produkter gennem iCloud. 

Hos Føniks Computer har vi selvfølgelig også et stort udvalg af MacBooks i forskellige størrelser og priskategorier. Er du på udkig efter en ny MacBook, men vil du gerne spare nogle penge og samtidig hjælpe miljøet, kan du kigge på vores Refurbished MacBooks, som er genbrugte bærbare, der har fået en opgradering, så de kan bruges i nogle år endnu.

Tilbehør til iPhone, MacBook, tablet og meget mere

Med dit Apple produkt, om det er iPhone, iPad, MacBook eller andet, har du muligheden for at vælge mellem et ocean af tilbehør, der gør din brugeroplevelse endnu bedre. Apple giver dig kvalitets tilbehør, der gør din hverdag endnu lettere, om det er nye strømforsynings-muligheder til dine produkter, et smart cover til din iPad, Bluetooth tastatur og mus til mere effektiv arbejde på iPad eller lækker lyd gennem deres AirPods. Apple tilbyder det meste, og vi har selvfølgelig også produkterne hos os.

Beskyttelse til din iPad

Hvis du har en iPad, så kan det være en god idé også at købe beskyttelse til den, så du er sikker på, at den ikke får skrammer eller ridser, når du bruger den hver dag. Hos os kan du købe forskellige covers, beskyttelsesomslag og flipomslag til iPads produceret af Apple. 

Tjek vores udvalg ud på siden for at finde dit næste iPad cover.

Strømforsyning til din iPhone, iPad og MacBook

Hos Føniks Computer tilbyder for selvfølgelig også et godt udvalg af adaptore og opladere til iPhone, iPad og MacBooks produceret af Apple, så du er sikker på, at du altid har den bedste kvalitet inden for opladning af dine Apple produkter. Du kan vælge mellem forskellige strømforsyningsadaptere med USB og USB-C connections, og så sælger vi også lightning cables, så du lynhurtigt kan oplade din iPhone eller iPad. 

Hvis du har en nyere iPhone, kan du også benytte dig af muligheden for trådløs opladning, hvor du kan bruge Apples MagSafe Charger, som er en trådløs opladningsmåtte, for at oplade din mobiltelefon. Denne har vi selvfølgelig også på lager. 

Leder du efter en ny oplader, strømadapter eller lightning kabel til dit Apple produkt, kan du kigge vores udvalg igennem for at finde den, der passer til dit produkt. 

Trådløse tastaturer og mus til iPads

Et af de helt lækre slags tilbehør til iPad er de smarte Apple keyboards, der kan fås for sig selv eller i en smart tastatur og folio løsning, så du kan tage den med på farten. Uanset hvilken Apple tastatur du vælger, så er der kvalitet for alle pengene. Et tastatur til din iPad kan være en god idé, hvis du ofte bruger din iPad på studiet, hvor du skriver mange noter. I stedet for at skulle bruge touchskærmen, kan du i stedet bruge et tastatur, der er en mere ergonomisk og komfortabel løsning for dine hænder på længere sigt. Med et Apple tastatur til din iPad kan du også arbejde mere produktivt, da du kan skrive endnu hurtigere med et tastatur, end hvis du kun skrev på touchskærmen. For endnu mere produktivitet og komfortabilitet kan du også bruge en Apple Magic Mouse, der gør det endnu nemmere både at bruge din iPad og din MacBook, når du for eksempel browser rundt i forskellige programmer.

Apple AirTag for dig der ikke vil miste dine nøgler, tasker og den slags 

Er du typen, der ofte glemmer, hvor du har lagt din nøgler og altid skal lede efter dem, lige inden du skal ud af døren, så kan et AirTag fra Apple være lige noget for dig. Med et Apple AirTag kan du let holde styr på dine ting ved at sætte det fast på dine nøgler, taske eller andet. Hvis de så bliver væk, så kan du let spore dem i Find-appen, hvor det vises på radaren. 

AirTag fungerer super enkelt ved, at den sender et Bluetooth-signal, der registreres af andre enheder i nærheden af den. Enhederne sender så AirTag placeringen til iCloud, og du kan derfra se, hvor dens præcise placering er i Find-appen. Hvis du er nervøs omkring sikkerheden, skal du ikke være de,t da det hele fungerer 100% anonymt. Det er muligt at bruge dit AirTag i over et år, hvor din iPhone giver dig besked, når et nyt batteri skal i, og så fungerer den i slud og regn, så ingen bekymringer der!

Et Apple AirTag kan bruges til at tracke næsten alt, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Har du en udendørskat, som du gerne vil se, hvor er henne? Så kan du let og enkelt sætte en AirTag på kattehalsbåndet og finde dens lokation på radaren i Find-appen. Der er simpelthen et ocean af muligheder for at holde øje med de ejendele, du holder allermest kær.

Kvalitets headsets fra Apple 

Vi fører selvfølgelig også flere af Apples headsets her på siden, hvor du kan vælge mellem in-ear headsets med eller uden ledning eller nogle ordentlige hørebøffer, så du altid kan lytte til musik på farten. Som med alt andet fra Apple er deres headsets også af suveræn kvalitet, og derfor er det ikke underligt, at de også er nogle af de største på markedet på baggrund af deres AirPods. 

Se vores udvalg af AirPods, Beats by Dr. Dre, EarPods og AirPods Max her på siden.

Refurbished bringer nyt liv til brugte Apple produkter

Med konceptet Refurbished, også kaldet upcycle it, bringer vi nyt liv til blandt andet MacBooks, iPhones og iPads, der er genbrugte produkter, der ‘får nyt liv’, enten ved at de kan være blevet renset og genopsat eller fået udskiftet eller opgraderet en del eller to. Det betyder simpelt, at de er blevet upcycled på et autoriseret værksted, så de kan blive brugt igen. 

Genbrug og upcycling er det helt nye, og i takt med at vi skal passe mere på miljøet og naturen, så er det bare super smart at kunne tænke genbrug med ens teknologi. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af produkter på vores hjemmeside som vi har upcycled, hvor vi selvfølgelig også har nogle Apple produkter til dig, der foretrækker Apple. 

Kig vores sortiment fra Refurbished igennem, hvis du er på kig efter en:

  • Brugt MacBook

  • Brugt iPhone

  • Brugt iPad

De kan have mindre brugstegn og uoriginale dele, men hvis du vil gøre et godt kup samtidi,g med at du hjælper miljøet ved at købe et upcycled Apple produkt, så skal du helt klart tjekke vores udvalg ud. Det er en fed måde at hjælpe miljøet på, samtidig med at du kan købe nogle Apple produkter billigt. 

Køb dit næste Apple produkt hos Føniks Computer

Hvis du leder efter et nyt produkt fra Apple, om det er en iPad Pro, iPhone 11, et Apple Watch eller noget helt fjerde, så kan du helt sikkert finde det hos Føniks Computer. 

Hvis du eventuelt har fået øje på et Apple produkt, du er interesseret i, eller du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte kundesupport i chatten på siden, over e-mail eller telefon, som du kan finde øverst på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig i gang med dit nye køb.

FAQ

Hvad koster jeres levering?

Vi tilbyder gratis fragt på alle leveringer, hvis du vælger levering til PakkeShop med GLS.

Hvad er returretten?

Du har altid 3 ugers returret ved os.