Resultater: 232
Resultater: 232


loader

Ofte stillede spørgsmål om Samsung Galaxy

Samsung Galaxy er meget andet end bare mobiltelefoner, men det er oftest telefonerne, som der bliver tænkt på, når man tænker Samsung Galaxy. Det giver også god mening, for det er nogle af de bedste og mest populære mobiltelefoner på markedet! Det betyder dog, at der ofte er en hel del spørgsmål, når det kommer til disse smarte telefoner fra Samsung. Vi har samlet de oftest spurgte af disse lige her, så du forhåbentligt kan få svar på alt det, du gerne vil vide.

Finder du ikke lige svar på det, du er i tvivl om? Så kan du altid tage fat på vores kundeservice. Ring til os i vores åbningstider, eller skriv en besked eller mail, som vi kan komme tilbage til. Vi skal nok hjælpe dig, hvis du mangler en Samsung Galaxy.

Hvor meget koster den nyeste Samsung?

Samsung Galaxy Z Flip5 er de nyeste Samsung telefoner på markedet, og du kan få dem for omkring 8.000 kroner. Langt de fleste IT og elektronikforhandlere har adgang til disse smartphones.

Hvor meget koster en Samsung S22?

Der er lidt forskel på modellerne, men du kan købe en Samsung Galaxy S22 til blot 4.900 kroner! Hvis du vil have den mest avancerede model på markedet, så skal du derimod op omkring 10.000 kroner.

Hvor meget koster en Samsung Galaxy S21?

Alle Samsung Galaxy S21 modeller er ikke skabt ens, og derfor er prisen en kende forskellige. De billigste koster kun 4.000 kroner, imens de mest avancerede kommer op imod 7.200 kroner.

Hvad koster en Samsung Galaxy A52?

Du kan få en Samsung Galaxy A52 til omkring 3.300 kroner. Det er nogle rimelig billige mobiltelefoner, hvor du får rigtig meget for pengene.

Samsung Galaxy – et univers af telefoner

Der er mange mobiltelefoner, der lyser markedet op som stjerner på nattehimlen. Det giver dig meget at sigte efter, men hvis du vil være helt sikker på, at du får en telefon i den højeste kvalitet, så skal du følge den klareste af disse stjerner: Samsung Galaxy.

Samsung galaxy i sig selv byder dig på et univers af lækre mobiler til forskellige priser og behov. A-serien er helt perfekt, hvis du gerne vil have et budgetvenligt valg. Z-serien er avancerede og lækre, samt er foldbare. X-serien er det perfekte valg til erhvervslivet.

Sidst men ikke mindst er der også Samsung Galaxy S-serien. Her får du de fedeste nye mobiler, der har utroligt meget at byde på. Det er dem, som langt de fleste går og drømmer om, og de mest populære serier vi har er:

Generelt er højere tal lig med nyere udgivelser, men det betyder dog ikke, at Samsung Galaxy S21 ikke længere er relevant. Selvom det ikke er den nyeste serie, så er det stadig rigtig gode telefoner, og ofte koster de en slat mindre, fordi de ikke længere er det nyeste på markedet.

S21

Samsung Galaxy S21 udkom for første gang den 14. Januar 2021. De har derfor et par år på bagen, men giver dig stadig virkelig mange muligheder. Du får en klar og responsiv skærm, og billedkvaliteten er helt i top.

Ud over at disse ældre modeller af Samsung Galaxy yder rigtig meget, så er der også en utroligt vigtig faktor, der gør, at du bør overveje at vælge dem. Det handler om prisen.

På grund af at Samsung Galaxy S21 er en smule ældre modeller, så koster de en hel del mindre end de allernyeste. Du kan derfor få en fat i en moderne og lækker smartphone, til en virkelig god pris. Det er altid værd at overveje!

S22

Den 8. Februar 2022 udkom serien af Samsung Galaxy S22 og oplyste verden. Disse Samsung Galaxy telefoner byder på meget af det samme, som lillebroderen S21, men er overordnet blevet forbedret.

Det er derfor en generel bedre model af Samsung Galaxy, som du får dig her. Prisen ligger så også derefter, men da det stadig er en lidt ældre model, så er det ikke de dyreste modeller på markedet, og det kan ofte lokke med en del.

Her er det især værd at se på Samsung Galaxy S22 Ultra. De har et stort fokus på et bedre kamera, og forbedringerne kontra sidste generation er her i den grad betydelige.

S23

Den nyeste og fedeste model, Samsung Galaxy S23, blev udgivet den 17. Februar 2023. De har derfor ikke været på markedet i særlig lang tid, men det er de klart bedste og lækreste modeller af Samsung Galaxy, som der er at byde på.

Du får her en generel opgradering fra S22 modellerne. De ser meget ens ud, de er i samme familie og samme stil, men S23 gør bare det hele bedre, hurtigere og mere effektivt. Det er den fedeste Samsung Galaxy, der er på markedet.

Her gælder det også, at hvis du gerne vil have det bedst mulige kamera fra denne serie, så skal du se på Samsung Galaxy S23 Ultra. Så kan du tage professionelt udseende billeder, imens du sidder med den Samsung Galaxy, som alle drømmer om at have.

Samsung Galaxy har alt det, du har behov for

Ligegyldigt hvilket mærke af mobiltelfoner du foretrækker, så er der nogen ting, der er vigtige for næsten alle. Disse specifikationer er derfor blevet optimeret til perfektion på Samsung Galaxy. Der er her tale om:

  • Display
  • Kamera
  • Lagerplads
  • Batterilevetid

Nogle af disse ting er helt sikkert vigtigere for nogen end for andre. Men én ting er helt sikkert, og det er, at alle de ovenstående specifikationer er relevante at overveje, når du skal have en ny Samsung Galaxy. Du kan eventuelt bruge vores filterfunktion øverst på siden til højre, som gør det nemt at finde det, du leder efter.

Display

Én ting der uden tvivl er vigtig at overveje, når du er på jagt efter en ny Samsung Galaxy, er hvordan displayet tager sig ud. Det er trods alt på telefonens skærm, at alting foregår, og det har derfor en enorme indflydelse på din oplevelser som bruger.

Først og fremmest skal man huske, at jo større et display din Samsung Galaxy har, jo større en telefon ender du også med. Det er selvfølgelig fedt med et stort display, hvis du ofte ser film eller spiller spil på telefonen. Det gør den til gengæld lidt sværere at håndtere.

Du bør derfor overveje fordelene og ulemperne ved et stort kontra et mindre display, og hvad der er vigtigst for dit behov. Nogen foretrækker i dengrad et mindre, imens andre enten vil have større eller er ligeglade.

Det er også vigtigt at overveje opløsningen. En Samsung Galaxy med en høj opløsning på QHD (1440p) eller UHD (2160p) vil have et enorm flot skærmbillede, men også koste lidt mere.

Behøver du ikke det flotteste skærmbillede og vil gerne spare lidt penge, så er HD (720p) eller FHD (1080p) også fint. De fleste foretrækker dog full HD eller bedre.

Kamera

Nogen gange ved du godt, at der er en vigtig dag i vente, og så har du masser af tid til at få fingrene i et professionelt kamera. Det kunne være til et bryllup, en fødselsdag eller lignende. Ofte i hverdagens trængsel og alarm møder du dog uventede situationer, hvor et godt kamera er guld værd.

Derfor er en Samsung Galaxy med et godt kamera altid en god overvejelse. Så har du altid mulighed for at fange de oplevelser, der betyder noget for dig. Her er der tre elementer, som du især bør overveje, hvis du skal tjekke, om en given telefon har et godt kamera.

Først og fremmest er antallet af megapixels en god indikator for kvalitet af kameraet på din Samsung Galaxy. Hertil er det også vigtigt med en stor billedsensor, da dette giver dig bedre billeder – især i svag eller dårlig belysning. Sidst, men ikke mindst, er OIS også smart, da det hjælper med flotte billeder, selvom man måske ryster lidt.

Lagerplads

Hvis du sjældent beholder billeder på din smartphone, og du ikke bruger særlig mange apps, så kan du spare en del penge, ved at købe en model, der har meget lidt lagerplads – for eksempel 64 eller 128 GB. Det er dog ikke nok til alle.

Der er mange Samsung Galaxy modeller, der har utroligt meget plads at gøre med. For efterhånden er der mange, der bruger deres telefoner til rigtig meget, og derfor skal der også være plads til en hel del. Vi har modeller af Samsung Galaxy med helt op til 1 TB, om nødvendigt!

Batterilevetid

Det er altid træls, når man skal til at lade mobilen op. Derfor er det en god ide at overveje en Samsung Galaxy, der har en lang batterilevetid. Så slipper du for konstant at lade den op, eller at være bange for at bruge den, fordi den kan løbe tør for strøm på ingen tid.

Har du spørgsmål til vores udvalg?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til vores udvalg af Samsung Galaxy, er der andre af vore smartphones, du gerne vil vide noget om? Eller har du generelle spørgsmål til vores telefoni/GPS produkter? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at spørge vores kundeservice.

Vi sidder klar på telefonen i vores åbningstider alle hverdage, og ellers kan du altid skrive til os i chatten eller per mail – så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som vi kan. Hvis du mangler en ny Samsung Galaxy, så vil vi gerne hjælpe til, så du slipper for at sidde og vente.