Resultater: 227
Resultater: 227


loader

Ofte stillede spørgsmål om 4G-telefoner

Hvad betyder 4G?

4G står for fjerde generation mobil kommunikation. Det er en teknologi som giver dig endnu hurtigere mobildatahastigheder end de tidligere 3G-telefoner

Hvor hurtig er 4G?

Du kan få op til 1 Gbit/s hastighed med 4G.

Fungerer 4G-telefoner i hele landet?

Ja, 4G dækker det meste af Danmark.

Hvordan ved jeg, om min telefon er 4G-kompatibel?

Tjek specifikationerne på telefonen, eller kontakt producenten for at bekræfte, om din telefon er 4G-kompatibel.

Er det værd at investere i en 4G-telefon?

Hvis du kan lide at surfe på nettet uden afbrydelse og ønsker at kunne downloade film eller store filer hurtigt, så er en 4G-telefon klart det værd.

De bedste 4G-telefoner på markedet til konkurrencedygtige priser

Er du på udkig efter en hyper-moderne smartphone, der stort set kan det hele? Så er du kommet til den helt rigtige kategori. Herunder præsenterer vi nemlig en perlerække af de nyeste og bedste 4G-telefoner, fra hæderkronede mærker som Samsung, Nokia, HTC, ASUS og Google. Det kan være svært at beslutte sig, med så stærkt et udvalg at vælge imellem. Derfor er vi da også meget forstående, hvis du kontakter vores kundeservice, for at få lidt mere specifik information om de forskellige 4G-telefoner. Forhåbentligvis kan vi så i fællesskab finde frem til den helt rigtige model til dig. Se nærmere på vores udvalg i 4G telefoner fra Nokia, HTC, ASUS, Google, Samsung m.fl. her på siden for at finde den helt rette mobiltelefon til dine behov. 

Har du spørgsmål til vores kundeservice?

Har du spørgsmål til vores udvalg af 4G-telefoner eller mobiltelefoner generelt? Er du på udkig efter en bestemt mobiltelefon? Eller er du interesseret i at vide mere om vores produkter i telefoni/GPS? Så kan du altid tage kontakt til vores dygtige kundeservice på telefon, mail eller chat, så skal de nok besvare alle dine spørgsmål.