Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af brugte mobiltelefoner som vi har upcycled så de fungerer som næsten helt nye mobiltelefoner igen. Vores udvalg varierer ofte og vi kan derfor ikke nødvendigvis sige hvilke brands vi har på lager, men du kan være sikker på at det er nogle af de nyere modeller til en ordentlig pris. 

Med konceptet upcycle it prøver vi at være så bæredygtige som muligt, ved at give nyt liv til noget der måske vil have lagt i en skuffe og samlet støv, men som ellers kunne fungere fint igen hvis den fik skiftet skærm eller batteri. Med en mobiltelefon fra vores upcycle it kategori får du en bæredygtig mobil til rimelig penge - du gør altså både noget godt for miljøet og for din pengepung når du handler hos Føniks Computer.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

En mere bæredygtig hverdag med upcycle it mobiltelefoner

Vi lever i en verden hvor vi er yderst afhængig af den teknologiske verden og ofte har brug for at have en mobiltelefon i nærheden - om det er på baggrund af studie, arbejde eller familie. Så er en mobiltelefon altså en vigtig del af vores hverdag. Vi ved dog også godt at med teknologiens udvikling, så påvirkes miljøet også. Derfor er det vigtigt med flere bæredygtige alternativer til de masseproducerede mobiltelefoner. 

Her kommer upcycle it ind i billedet. Her får du bæredygtige mobiltelefoner af forskellige mærker, dog især iPhones, som er brugte mobiltelefoner der er blevet upcyclet så deres levetid er blevet udvidet så de kan bruges noget længere. Det kan være de er blevet upcyclet, eller opgraderet, ved at hardware som batteri eller skærmen er blevet udskiftet.

Med upcycle it får du altså en brugt mobiltelefon men som er fuldstændig funktionsdygtig. Dette er et godt alternativ for dig som er bevidst om miljøet og gerne vil bidrage til en bedre omverden, men som også er afhængig af at have en velfungerende mobiltelefon. 

Med upcycle it kan du altid være sikker på hvilken kvalitet den brugte mobiltelefoner er da vi benytter os af et grading system der går A, B og C. Du kan læse mere om hvad hver enkelt grading står for længere nede på siden. Du kan dog altid være sikker på at vi holder os inde for denne grading system, da der skal være værdi for dig og for miljøet. Derfor er det vigtigt at upcycle it mobiltelefonerne også er op til den rette standard så de kan få et nyt og længere liv. 

Se vores brede udvalg af brugte mobiltelefoner her på siden, hvor du kan læse mere om hver enkelt produkt under dens specifikationer så du er sikker på at vælge den rette til dit behov. 

Køb en brugt iPhone hos Føniks Computer

Selvom vi ikke med 100% sikkerhed kan sige hvilke mobiltelefoner vi fører inden for upcycle it kategorien da vores sortiment altid er skiftende, så kan du dog være sikker på at vi i hvert fald altid fører en eller flere Apple iPhones. Vi prøver i så vidt omfang at have nogle af de nyere generationer af iPhones der har fået nyt liv gennem vores upcycling process. 

Så hvis du er typen der foretrækker Apple produkter, så kan du være sikker på at finde brugte Apple iPhones hos os. Du kan se vores sortiment igennem for at se hvilke af vores bæredygtige iPhones vi fører lige nu og hvilken grade de er i. 

Er du i tvivl om hvilken grade du skal vælge for din brugte iPhone, så kan du læse mere om vores grading system forneden.

Hvilken upcycle it grade skal du vælge? 

Med de bæredygtige mobiltelefoner fra upcycle it kan du vælge mellem tre forskellige grades. Det vil sige, kvaliteten af mobiltelefonen, hvor den stadig er funktionsdygtig men kan have nogle kosmetiske tegn af at være blevet brugt. Upcycle it har tre grades: A Grade, B Grade, og C Grade. 

Grade A

En mobiltelefon i Grade A henvender sig til dig der ønsker en brugt mobiltelefon i næsten den samme stand som en helt nye mobiltelefon, men som også gerne vil have et bæredygtigt alternativ til de masseproducerede mobiltelefoner der konstant sælges. En mobiltelefon i Grade A er næsten i den samme kosmetiske stand som en ny mobiltelefon, men den kan have nogle ganske få brugstegn. 

Grade B

En mobiltelefon i Grade B henvender sig til dig der vil have værdi for pengene, hvor du altså får mere men for færre penge. En brugt mobiltelefon i Grade B vil derfor have nogle brugstegn, men noget de fleste vil være helt tilfredse med - især hvis det er værdi for pengene der tæller for dig. 

Grade C

En mobiltelefon i Grade C henvender sig til dig der skal bruge din mobiltelefon i et miljø der fysisk belaster din telefon, hvor den ofte vil blive udsat for slitage og derfor gerne kan have tydelig brugstegn. Selvom en brugt mobiltelefon i Grade C har tydelig tegn på brug, så er den stadig lige så funktionsdygtig some både Grade A og Grade B mobiltelefoner - den er bare endnu billigere. 

Så når du vælger en af vores bæredygtige mobiltelefoner eller brugte iPhones, så er det en god idé at tænke over hvilke funktion mobilen skal have i din hverdag. Skal du bruge en mobiltelefon til almindelig brug, hvor den ikke som sådan skal ligne at den er brugt, så er en bæredygtig mobiltelefon fra i Grade A eller Grade B et rigtig godt valg. Hvis du skal bruge den til hårdt fysisk arbejde eller du måske er typen der ofte ‘glemmer’ eller taber dine telefoner, så kan en Grade C være lige så godt - især da prisen virkelig er lav.

Med en upcycle it mobiltelefon får du også fuld garanti - det er helt klart! 

Du er sikkert velkendt med at købe brugt fra bekendte eller fremmede over Facebook Marketplace, hvor de garanterer at den brugte mobiltelefon helt sikkert virker - men så går der en uge eller nogle måneder og så vil skærmen ikke tændes eller batteriet går bare helt ned. Da den er købt brugt, så har der bare ikke været noget at gøre. Der har derfor altid været en stor risiko ved online køb af brugte mobiltelefoner og brugte Iphones. 

Dette problem hører dog fortiden til! Med en brugt og bæredygtig mobiltelefon fra Føniks Computers upcycle it kategori får du fuld garanti på den brugte mobiltelefon, så du skal ikke være bekymret hvis der er noget der går galt. 

Vi tester selvfølgelig alle de telefoner vi upcycler, men nogle gange kan noget gå galt, og derfor har vi en garanti der skaber værdi for både dig og miljøet. Vores upcycle it mobiltelefoner har en standard 2 års garanti hvor der er en mulighed for at få den til 3-4 år. Du er derfor garanteret hvis nu der er et problem, som er blevet overset. 

Det har ikke været lettere eller sikrere at købe bæredygtigt teknologi.

Kom og vær bæredygtig med Føniks Computer og køb din nye telefon med upcycle it 

Vi har et bredt udvalg af upcycle it mobiltelefoner, dog af varierende mærker, men du kan altid være sikker på at finde en mobiltelefon der passer til dig i Grade A, B eller C. Vi kan dog sige, at vi ofte har Apple iPhones i vores upcycle it kategori. Så hvis du leder efter et bæredygtigt alternativ og du foretrækker Apple produkter, så kan en brugt iPhone være et oplagt valg for dig - især med dens attraktive og billige pris. 

Se endelig vores udvalg af brugte mobiltelefoner igennem for at finde dit næste bæredygtige valg. Så kan du sammen med Føniks Computer hjælpe vores allesammens miljø.

Har du spørgsmål til dit køb? 

Er du interesseret i en af vores bæredygtige brugte mobiltelefoner, men måske har nogle spørgsmål til vores upcycling process eller grading system, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Føniks Computer er altid parat til at vejlede dig i dit køb og svare på eventuelle spørgsmål. Du kan tage kontakt til vores kundesupport gennem mail, telefon eller over chatten her på siden.