netværk banner

Her kan du finde vores store udvalg af udstyr og tilbehør til netværk til skarpe priser. Uanset, hvad du står og mangler til dit netværk, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Vi tilbyder både løsninger til trådløst netværk, routere, bridges og meget mere. Vi forhandler udstyr fra en lang række af markedets mest anerkendte og populære producenter, så du altid kan føle dig sikker på en høj produktkvalitet, når du handler hos os. Se nærmere på det brede udvalg af udstyr og tilbehør til netværk her på siden og få glæde af vores mange spændende topkvalitets produkter.

netværk banner

Her kan du finde vores store udvalg af udstyr og tilbehør til netværk til skarpe priser. Uanset, hvad du står og mangler til dit netværk, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Vi tilbyder både løsninger til trådløst netværk, routere, bridges og meget mere. Vi forhandler udstyr fra en lang række af markedets mest anerkendte og populære producenter, så du altid kan føle dig sikker på en høj produktkvalitet, når du handler hos os. Se nærmere på det brede udvalg af udstyr og tilbehør til netværk her på siden og få glæde af vores mange spændende topkvalitets produkter.

Alt i netværk

Fra kabler og netværkskort til antenner, bluetooth og trådløse access points. Hos Føniks Computer har vi bestræbt os på at samle et så stort og varieret udvalg af løsninger til netværk som overhovedet muligt. Skal du bruge noget særligt, har du meget at vælge imellem her på siden. Vi forhandler for eksempel routere, bridges, hubs og switches fra en række af markedets største producenter. Du kan blandt andet finde produkter fra TP-LINK, ASUS, D-Link, Ubiquiti, NETGEAR. Dette er blot nogle blandt de mange af de mest erfarne producenter på markedet, som vi har i vores sortiment.

Intet gør os gladere end tilfredse kunder, og vi ønsker derfor at kunne matche ethvert behov. Uanset, om du skal bruge et modem, et smart IP kamera eller et særligt trådløst netværk, er du derfor kommet til det rette sted. Du kan derudover finde både VoIP produkter, udstyr til netværkssikkerhed, overvågningsløsninger, samt transceivere og multiplexere i den bedste kvalitet, her på siden.

Få en fornemmelse for de mange muligheder

I vores udvalg har vi usædvanligt mange produkter til netværk. Men hvilket produkt står netop du og har brug for? Det hjælper vi dig med at finde ud af med følgende opdeling.

Opsætning af netværk – Skal du have opsat et nyt netværk? Det er der bestemt råd for her på siden. Vi har trådløse netværk til dig, der ikke gider at skulle trække kabler gennem huset. I den forbindelse fører vi også netværkskort til alle slags enheder, så du kan få trådløs netværksforbindelse på din computer. Hubs og switches er fine valg, hvis man skal have opsat et stabilt netværk, men den mest avancerede netværksløsning fås fra vores routere. Alt er hurtigt sat op og klar til brug, specielt med vores hjælp.

Forstærkning af netværk – Er din netværksforbindelse ikke så stabil eller hurtig, som du ønsker, har vi netværkskabler. Med disse kan du forbinde eksempelvis din router til din computer, så stabiliteten sikres bedre. Har du kun en enkelt enhed, der skal bruge netværksforbindelse, er et modem også en god mulighed, for det er designet til at bære signalet mellem computer og internettet.

Kommunikationsudstyr – I vores udvalg hører også VoIP (Voice-over IP). Her finder du alt, du skal bruge til telefoni. Det kan aldrig skade at have en telefon med smarte funktioner på kontoret. Her hos Føniks Computer fører vi også transceivere (sender/modtager enheder) og multiplexere, der kan effektivisere din kommunikation.

Alt til sikkerhed – Afslutningsvist har vi masser af smarte sikkerhedsprodukter i vores udvalg. Der er både software- og hardware-beskyttelse til dit netværk. Derudover er der topmoderne overvågningskameraer og panoramakameraer, ligesom vi har praktiske, trådløse overvågningskameraer.

Smarte features

Dykker du dybere ned i denne kategori, vil du opleve, at vi fører produkter med egenskaber, der kan gøre din hverdag meget nemmere. Det vil vi gerne anskueliggøre for dig. Tag derfor vores produkter fra Ubiquiti. Access points fra Ubiquiti indeholder nogle af de vildeste teknologiske innovationer. De gør det muligt at centralstyre et netværk. Den centraliserede kontrol betyder, at du kan få et overblik over et netværk og styre systemtrafikken på et intuitivt interface. Det kan være ganske smart at bruge i privaten, men faktisk er det også enormt velegnet til brug for firmaer, der skal varetage netværk til et stort antal ansatte og/eller gæster.

Ubiquiti access points er andet et eksempel på vores avancerede udstyr. I vores udvalg finder du også overvågningskameraer, og i den forbindelse kan vi også tilbyde dig nogle meget innovative egenskaber. Du finder modeller med lysstyrkekontrol, skarphedskontrol og hvidbalance. Med disse funktioner får du netop billedet, som du gerne vil have det. Sker der noget uforudset, er det de små detaljer, der kan afgøre udfaldet i sidste ende. Du kan også finde en model, der kan rotere og fastfryse digitalbilleder og som har et hav af forudindstillede positioner. På den måde kan det fange alt, der sker. Er du typen, der sætter pris på, at dit overvågningssystem fungerer til perfektion, bør du overveje et af disse produkter.

Gør en god handel hos Føniks Computer

Her hos Føniks Computer er det afgørende for os, at vi har de bedste produkter til dig, hvad angår netværk. Det sikrer vi ved at have nogle meget dygtige tekniske eksperter til rådighed. Den store viden, vi ligger inde med, kommer dig til fordel, når du skal handle hos os. Det vidner vores anmeldelser på Trustpilot også om. Vi kan både hjælpe dig, hvis du er helt uinteresseret i elektronik og bare gerne vil have hjælp til at få sat et basalt netværk op hurtigst muligt. Dog er vi også klar til at hjælpe dig, hvis du leder efter en meget specifik feature, for eksempel til dit overvågningssystem.

Der bliver jævnligt tilføjet og udskiftet produkter i vores sortiment, så har du svært ved at finde, hvad du skal bruge, er vores service team altid klar til at hjælpe. Du kan både skrive til os via vores chatfunktion, ringe til vores kundeservice eller sende en mail.