Her finder du vores spændende udvalg af udstyr til VoIP (Voice-over IP) telefoni. Vi har både gateways og telefoner. Skal du have opstartet IP telefoni i dit hjem eller i din virksomhed, så kan du med sikkerhed finde den rette løsning her på fcomputer.dk. Se nærmere på vores sortiment af VoIP på disse sider og find den VoIP telefon eller gateway, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 237
Resultater: 237


loader

VoIP – hvad er det?

VoIP – Voice over IP – eller IP-telefoni er et alternativ til traditionel telefoni, der gør det muligt at benytte internettet til at foretage opkald snarere end fastnet. Idéen er ellers grundlæggende den samme, selvom IP-telefoni giver nogle nye muligheder og stiller nogle andre krav end den almene fastnetforbindelse. Hvor det førhen var internettet, der lånte plads i fastnet-systemet, der hovedsageligt gik gennem kobberkabler i jorden, er det nu telefonien, der låner plads i internetkablerne.

Det betyder også, at du kan benytte VoIP uden at være forbundet til andet end internettet. Systemet kan dog ikke fungere uden strøm, men alt du skal bruge for at kunne foretage opkald med denne metode er en kraftig internetforbindelse og så selvfølgelig udstyr, der er kompatibelt med denne teknologi. Det er netop det, du finder her i kategorien og de tilknyttede underkategorier.

Hos Føniks Computer forhandler vi nemlig både gateways, software og telefoner, der gør det muligt for dig eller dit firma at etablere et funktionelt VoIP-system. IP-telefoni benyttes nemlig ofte af firmaer, der ønsker et alternativ til det klassiske fastnetsystem. Alt afhængigt af om du/I foretrækker at sidde med en fysisk telefon i hånden, eller du/I er mere til software-baserede løsninger, har vi med sikkerhed produkter, der opfylder både krav og behov.

IP-telefoni har flere fordele

Idéen bag VoIP og IP-telefoni er ganske simpel: Når man benytter VoIP, komprimeres lyden til data, der transporteres via et datanet baseret på IP. Dette er ofte også med til at holde omkostningerne nede, hvis man sammenligner med typiske fastnetløsninger, der sender data gennem de nedgravede kobberledninger. Ofte er der nemlig ikke en fast abonnementsbetaling, og minutpriserne er også gerne billigere.

Jo flere, der skal bruge VoIP samtidig, jo stærkere internetforbindelse kræves der imidlertid, så det er vigtigt at sørge for, at man har internet med en hastighed og en styrke, der kan rumme både almindeligt internetforbrug og IP-telefoni.

I tillæg til de klassiske telefon-funktioner, får man med VoIP også mulighed for at benytte flere smarte funktioner som f.eks. at optage opkald eller at oprette køer, og man vil ofte opleve, at lydkvaliteten også er bedre. Dermed slipper man for at skulle bede folk om at gentage sig selv, fordi forbindelsen skrattede. Der er desuden heller ikke nogen grænser for, hvem du kan ringe til, uanset hvor i verden de befinder sig.

En anden fordel er desuden, at det ikke koster al verden at investere i de produkter, der er nødvendige for at kunne benytte sig af VoIP – særligt ikke hvis du vælger at handle her hos Føniks Computer. Vi har nemlig altid konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i at tilbyde et stort og varieret sortiment, så du har de bedste forudsætninger for at finde produkter, der matcher dine behov.

Kom godt i gang med VoIP og IP-telefoni

Der er dermed mange fordele ved at vælge at overgå til VoIP, og du finder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang, her hos os. Det gælder naturligvis, uanset om du foretrækker en klassisk fastnet-telefon, eller du hellere vil kunne foretage opkald direkte fra din computer eller din smartphone. Vi forhandler nemlig både VoIP telefoner og VoIP software, og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning i forhold til dine behov.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment med fokus på kvalitet, praktiske funktioner og stilrene design, så der er med sikkerhed også et produkt til dig. Måske du er på udkig efter de rigtige VoIP telefoner til firmaet? Måske du mangler VoIP software, der er kompatibelt med din computer? Eller måske du overvejer at investere i en adapter, hvormed du kan opgradere dit nuværende system? Vi har det hele – og mere til.