Her finder du vores flotte sortiment af VoIP telefoner. Er du interesseret i at få VoIP telefoni, eller har du det måske allerede, så kan du her finde et bredt udvalg af smarte VoIP telefoner. Alle vores telefoner er af høj kvalitet, og du kan få dem i mange forskellige designs og prisklasser. Se nærmere på udvalget af VoIP telefoner nedenfor og find netop den VoIP telefon, der matcher med dine behov og ønsker.

Resultater: 221
Resultater: 221


loader

VoIP telefoner lader dig foretage opkald over internettet

Der er stadig mange – særligt firmaer – der benytter sig af den klassiske fastnet-telefon, selvom der findes mere praktiske alternativer. VoIP er et af disse alternativer, men det er faktisk et alternativ, der kombinerer det bedste fra begge verdener. VoIP står for ’Voice over IP’ og denne form for IP-telefoni giver mulighed for at benytte internettet, når der skal foretages opkald, snarere end fastnettet. Dette giver nye og mere avancerede muligheder, samtidig med at du kan få et setup, der ligner et klassisk fastnet-setup til forveksling.

Når man benytter en VoIP telefon, komprimeres lyden af opkaldet til data, som derefter sendes over et datanet baseret på IP snarere end gennem de nedgravede kobberkabler, der understøtter det meste fastnet-telefoni. På den måde kan man blive helt uafhængig af fastnet-netværket og foretage opkald, blot man har en internetforbindelse, der er kraftig nok.

Da dette er en internetbaseret løsning, findes der naturligvis VoIP software, der kan erstatte den fysiske telefon helt, men der er visse fordele ved at vælge den fysiske version. Ikke nok med at det ikke belaster computeren eller tager plads på skærmen, så giver den fysiske telefon dig også et godt overblik over både særlige funktioner, kontakter og igangværende opkald – særligt hvis du vælger en model med indbygget skærm. VoIP telefoner er på den måde det oplagte valg for alle, der foretrækker de klassiske fastnet-telefoner frem for software-baserede løsninger, da VoIP giver mulighed for begge dele.

Bordtelefoner der understøtter IP-telefoni

En VoIP telefon er dermed grundlæggende en hardwarebaseret telefon, der er designet til at bruge VoIP, når der foretages opkald. De ligner typiske fastnettelefoner – både trådløse og kablede – men de har gerne særlige designtræk som f.eks. den smarte touchskærm, der lader dig se opkalds-id, kontakter og meget mere. En VoIP telefon er dermed, kort sagt, en bordtelefon, der understøtter IP-telefoni.

Når din VoIP telefon er sat op, så er den klar til brug, og du skal ikke tænke på at skulle starte software på din computer eller afsætte processorkraft til det, da den fysiske telefon kører sit helt eget system, selvom den lader dig foretage opkald over nettet. Foretrækker du at kunne holde din computer og din telefon adskilt, men samtidig nyde godt at alle de innovative funktioner, VoIP tilbyder, kan den fysiske VoIP telefon være den rigtige løsning for dig. Tag derfor et kig på udvalget her ovenfor, hvor du kan læse meget mere om, hvad de forskellige produkter tilbyder, i den tilknyttede produktinformation.

Flotte design og smarte funktioner i telefoner med VoIP

Selvom man foretrækker det klassiske format, er det dermed ikke ensbetydende med, at man vælger en mindre avanceret løsning. Disse har nemlig flere fordele sammenlignet med VoIP softwaren, der lader dig foretage opkald fra din computer. Vælger du en af vores VoIP telefoner, vil opkaldet f.eks. ikke optage skærmplads, og samtidig giver de fysiske modeller dig et fuldt overblik over telefonen, dens funktioner og igangværende opkald.

De forskellige VoIP telefoner fås naturligvis også både i klassiske og moderne design, der hver især har en række praktiske funktioner. Nogle design har endda en praktisk touch-skærm, der gør det nemt at benytte telefonens forskellige features, finde kontakter og lignende.

Leder du efter den rigtige løsning til dit firma eller din arbejdsplads, forhandler vi også flere modeller, der er designet specifikt til konferencebrug. I den helt anden ende af spektret finder du helt de trådløse, håndholdte modeller, hvis kompakte design naturligvis understøtter de samme funktioner, men giver dig mere bevægelsesfrihed. Er du interesseret i en af disse løsninger – eller alt derimellem – så er vores udvalg af VoIP telefoner det oplagte sted at starte. Her finder du mange forskellige modeller fra anerkendte producenter, der har udviklet VoIP telefoner i høj kvalitet.