Med en VoIP gateway kan dine telefonsamtaler foregå via din internetforbindelse. Der kan være mange penge at spare med en VoIP gateway. Er du interesseret i at få internettelefoni, så kan du med rette se nærmere på udvalget af VoIP gateways her på siden. Se nærmere på vores flotte sortiment af VoIP gateways nedenfor og find den, der matcher med dine behov og ønsker.

Resultater: 23
Resultater: 23


loader

Opgrader dit telefon-setup med VoIP gateways

Der findes i dag en række forskellige alternativer til de klassiske fastnet-telefoner og det fysiske kabelnetværk, der giver os mulighed for at ringe til hinanden på tværs af by- og landegrænser. Et af disse er VoIP, der i stedet for at benytte de nedgravede kobberkabler overfører lyden fra opkaldet – komprimeret til data – via internettet. VoIP er dermed et alternativ til traditionel telefoni. Det gør det muligt at foretage opkald over datanet baseret på IP. Derfor kaldes det også IP-telefoni.

Det giver brugeren en række smarte funktioner, som det klassiske telefonnet ikke understøtter, men det har til gengæld også forskellige ulemper. Det er nemlig nødvendigt at sørge for, at man har en stabil og hurtig internetforbindelse, der kan håndtere både almindelig trafik og VoIP-opkald, hvis man ønsker at få mest muligt ud af det. Derudover kan VoIP heller ikke benyttes, hvis strømmen går, da forbindelsen til internettet er alfa og omega.

Ønsker man det mest optimerede telefonnetværk, så bør man derfor overveje at kombinere de to. Dermed har man nemlig ikke blot mulighed for at foretage opkald i enhver situation, man kan også udnytte fordelene, som systemerne har hver især. Derfor forhandler vi her hos Føniks Computer et udvalg af VoIP gateways, der giver dig mulighed for at opgradere dit eksisterende telefonnet med de smarte VoIP-funktioner – på den måde får du det bedste fra begge verdener.

VoIP gateways til virksomheder og erhverv

Det er de færreste af os, der benytter fastnettelefoner derhjemme mere, men de er stadig udbredte blandt virksomheder. Og selvom VoIP telefoner også findes i en softwarebaseret version, så foretrækker mange stadig at holde telefon og computer afskilt. Derfor forhandler vi her hos Føniks Computer både et udvalg af de fysiske VoIP telefoner, men også dette udvalg af VoIP gateways og adaptere, der lader dig opgradere traditionelle telefoner og dermed skabe et effektivt hybridsystem.

På den måde skal virksomheden ikke ud at investere i helt nye telefoner, da en enkelt VoIP gateway – alt afhængigt af modellen – kan understøtte flere telefoner. Snarere end at skulle købe nye telefoner til hele kontoret, kan man med en VoIP gateway dermed opgradere hele systemet på én gang, og nogle modeller giver tilmed mulighed for også at tilslutte faxmaskiner og PBX-systemer.

Det er dermed blot at tage et kig på vores brede og varierede udvalg og finde den eller de modeller, der bedst imødekommer de behov, du eller din virksomhed har. Vores VoIP gateways kan benyttes af både privatpersoner og erhverv, der ønsker at etablere det mest funktionelle og effektive telefon-setup, og nyde godt at de fordele, som systemerne tilbyder hver især.

Stort udvalg af telefonadaptere og gateways med VoIP

I vores udvalg finder du dermed både VoIP gateways og VoIP telefonadaptere, der er kompatible med SIP-standarden samt en bred vifte af VoIP-systemer og analoge telefoner på markedet. De kan desuden integreres i kontoret på flere forskellige måder. Hvor nogle VoIP gateways er designet til at stå på vandrette flader, er andre vægmonterbare. Vi har det hele her hos Føniks Computer, og du kan læse mere om de enkelte produkter ved at klikke ind på dem.

I produktspecifikationerne finder du yderligere information om dimensioner, monteringsmuligheder, dataforbindelsesprotokoller og VoIP-protokoller, samt hvor mange porte de hver især har, og hvor mange telefoner de kan forbindes med. Vi fører VoIP gateways fra en række producenter som Cisco, Grandstream, beroNet og mange flere, så du har de bedste forudsætninger for at kunne finde en type, der lever op til de krav, du stiller i forhold til kvalitet, design og funktionalitet. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige VoIP gateway, står vi desuden altid til rådighed. Kontakt os derfor allerede i dag, så guider vi dig igennem dit køb.