Mangler du noget særligt til netværk, er du kommet til det rette sted. På denne side finder du specifikt vores sortiment af hubs og switches. Hos Føniks Computer er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder de bedste hubs og switches på markedet. Vi har derfor allieret os med markedets bedste producenter, så du altid får kvalitet i særklasse, når du handler med os. Vi forhandler desuden produkter i begge ender af prisskalaen så uanset dit budget, og hvad end du skal bruge administrerede switches eller netværkshubs, er vores udvalg ikke til at komme udenom. Se nærmere på udvalget nedenfor og find den hub ellers switch, du skal bruge.

Resultater: 1605
Resultater: 1605


loader

Stort udvalg af netværk-hubs og -switches

Hubs og switches kan du altid finde et bredt udvalg af hos Føniks Computer. Vi forhandler både switches med få og mange porte og flere varianter er monterbare på stativ. Vores udvalg af netværks hubs og switches består desuden af produkter fra de mest populære producenter i branchen, heriblandt TP-LINK, D-Link, Ubiquiti, NETGEAR og mange flere. Vi tilbyder naturligvis mange forskellige former for hubs og switches, så uanset om du skal bruge 10/100, Gigabit, RACK monterbare, ekspansionsmoduler eller SOHO hubs og switches, er dette udvalget for dig.

Det er ikke altid lige nemt at finde den rette netværksløsning, der passer perfekt til ens behov, slet ikke med et udvalg så stort som vores. Det har vi dog heldigvis fundet en løsning på i form af vores smarte søgefilter funktion til højre på siden. Her har du mulighed for at personliggøre produktoversigten, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Leder du for eksempel efter hubs og switches inden for en bestemt prisklasse, eller har du en specifik producent i tankerne, kan du nemt og hurtigt søge ud fra dine ønsker. Du kan også vælge hvilken netværkstype, du skal bruge, antal RAM og meget mere.

Hvad er en hub og en switch?

Er du i tvivl om, hvad hubs og switches er, sørger vi her for at give en dybdegående forklaring. En hub er en netværksenhed, som gør det muligt at koble flere computere til et enkelt netværk. Den indeholder forskellige porte, så når noget data ankommer til én port, kopieres det til de andre porte. Fra hubben sendes ensartet data ud til de forskellige tilkoblede computere. Det er derfor, at det af hubs og switches er hubs, der vælges til arbejdspladser, hvor mange computere skal forbindes til et centralt netværk.

Derimod bruges en switch til at tilkoble forskellige enheder til et enkelt computernetværk. Den kan også fungere som bærer af elektronisk data sendt på tværs af netværk. Switches omtales indimellem som bridging-enheder, da sammenkædningen af netværkssegmenter kaldes bridging. Da den kan skelne mellem de forskellige enheders adresser, kan den sende data specifikt og lokalt til én computer. På den måde ’switcher’ den mellem forskellige computere. Derfor siges det også, at mellem hubs og switches er det switches, der har den højeste ydeevne. Men hvad betyder forskellene på hubs og switches for dit valg, og hvordan skal du beslutte dig? Det vil vi gerne forklare videre om.

Forskellene på switches og hubs

Hubs og switches er henholdsvis passive enheder og aktive enheder. Herved forstås, at switches aktivt skelner mellem, hvilke enheder data skal sendes til. Det kan forklares med det følgende, konkrete eksempel: Når fire computere er tilkoblet en hub, og et par af dem kommunikerer internt, strømmer al denne trafik blot gennem hubben og ender hos alle fire computere. I switches distingveres de forskellige computere derimod fra hinanden, og hvert individuelt element udvælges til at blive sendt til en pågældende computer. Nogle kalder af den grund switches semi-intelligente.

Måske tænker du nu om hubs og switches, at du bare skal have en switch for dens overlegne ydeevne. I en situation hvor du derhjemme har over tre computere, er det da også fordelagtigt at have en switch frem for en hub. Men har du tre computere eller under, vil det af hubs og switches være et fint valg med førstnævnte. Overvej i første omgang, hvilke behov du har for ydeevne. Skal der være mulighed for at invitere venner til LAN, hvor I skal spille store multiplayer-spil? Eller forekommer der meget musikdeling og streaming i dit hjem? Så er en switch nok det mest oplagte valg til dig.

Generelt bruges hubs i små hjemmenetværk, til at overvåge netværk og til at organisere sammenkoblinger. Switches er i højere grad brugt til at styre datastrømmen på netværket, koble computere sammen rent fysisk og til at overføre data mellem enheder. Med alt dette in mente følger det også ret naturligt, at hubs og switches adskiller sig på prisniveauet. Hubs har lidt lavere ydeevne end switches, og de er derfor også generelt mere budgetvenlige.

Find den rigtige netværksløsning hos os!

Sammenligner man hubs og switches med routere, er routeren mere kompleks funktionsmæssigt. Disse kan forbinde flere enheder på samme netværk med andre netværk/internettet, og fås ofte med mulighed for WiFi samt Ethernet-kabel. Her hos Føniks Computer er det vigtigt for os både at have budgetvenlige og avancerede modeller klar til dig i hver kategori. Har du spørgsmål til vores udvalg af hubs og switches? Så vil vi hellere end gerne høre fra dig og hjælpe dig!

Føniks Computer er ekspert inden for IT og elektronik – så lad os hjælpe dig med dit køb

Hos Føniks Computer har vi mange års erfaring inden for IT & elektronik og vi kan derfor rent enkelt betegnes som eksperter inden for dette område både fordi vi har arbejdet med det i mere end 25 år men også fordi vi har nogle af de dygtigste medarbejde i vores salg og service afdeling. Vores viden rækker sig bredt inden for dette fagområde og indebærer selvfølgelig også netværksudstyr.

Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning med dit køb, så står vi altid til rådighed på mail, telefon og chat i hverdagene, hvor vi hjertens gerne vil hjælpe dig godt på vej mod det bedste køb du kan gøre dig. Find vores kontaktinformationer øverst på siden, så sidder vi klar med gode råd.