Hos Føniks Computer kan du finde et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til netværk, som her hvor vi har samlet et varieret udvalg af ikke-administrerede switches til skarpe priser. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder ikke-administrerede switches fra en lang række anerkendte mærker, så produktkvaliteten altid er i top. Uanset om du skal bruge en billig eller avanceret variant, går du ikke galt i byen med vores udvalg, da vi fører produkter i alle prisklasser. Tag et kig på alle vores ikke-administrerede switches fra populære mærker nedenfor og find en switch, der matcher dine ønsker og behov. God fornøjelse.

Resultater: 785
Resultater: 785


loader

Køb dine ikke-administrerede switches online her

Da vi hos Føniks Computer har gjort det til vores mission at kunne tilbyde de bedste ikke-administrerede switches på markedet, har vi allieret os med de mest erfarne producenter i branchen. Med mærker som TP-LINK, D-Link, Cisco, ZyXEL og NETGEAR, kan du roligt stole på et vaskeægte kvalitetsprodukt – tilmed til en stærk pris. Mange af disse producenter står bag både professionelle ikke-administrerede switches til erhvervsbrug, såvel som prisvenlige varianter til privatbrug i hjemmet. Uanset behov er vores udvalg derfor værd at se nærmere på.

For at gøre det så nemt for dig som muligt at finde frem til de helt rigtige ikke-administrerede switches, har vi lavet en søgefilter funktion til højre på siden. Her kan du gøre produktoversigten mere specifik i forhold til dine behov. Du kan for eksempel vælge producent, prisklasse og formfaktor – nemt og hurtigt. Hvad end du er ude efter ikke-administrerede switches, der kan monteres på stativ, væg eller skinne, kan du finde adskillige kvalitetsprodukter der passer til dig. Der tages forbehold for ændringer i vores udvalg, da vi regelmæssigt opdaterer sortimentet, så du altid kan finde de bedste ikke-administrerede switches på markedet her hos os.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os, både via vores chatfunktion og telefonisk.