Hos Føniks Computer finder du et bredt udvalg af udstyr til netværk, og vi holder os løbende opdaterede i forhold til de seneste udviklinger på markedet, så du har de bedste produkter at vælge mellem. Her på siden kan du se nærmere på vores sortiment af 10/100 hubs og switches til Ethernet forbindelser. Uanset hvor mange porte, du har brug for, eller om du ønsker billige eller avancerede 10/100 hubs og switches, er der god chance for, at vi har, hvad du søger. Se nærmere på udvalget nedenfor og find lige præcis den 10/100 hub og switch, du har brug for.

Resultater: 278
Resultater: 278


loader

Stort udvalg af 10/100 hubs og switches

For at sikre en høj kvalitet har vi hos Føniks Computer samlet 10/100 hubs og switches fra de bedste producenter på markedet. Leder du for eksempel efter 10/100 hubs og switches fra ZyXEL, TP-LINK, D-Link eller NETGEAR, er vores udvalg ikke til at gå glip af. Fælles for disse producenter er deres gennemtænkte design og varieret produktsortiment, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder deres bedste 10/100 hubs og switches.

Grundet vores omfattende udvalg har vi lavet en praktisk filterfunktion til højre på siden, hvor du har mulighed for at indsnævre din søgning. Har du for eksempel en idé om, hvilken producent du ønsker, eller vil du se nærmere på vores 10/100 hubs og switches i et specifikt prisleje, kan du med vores søgefilter gøre oversigten mere specifik. Her kan du også vælge antal porte, krypterings algoritme m.m. mere.

Hos Føniks Computer er vi altid glade for at hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige produkt. Har du spørgsmål angående udvalget eller særlige produkter, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, både via vores chatfunktion, via telefon og ved at besøge os i en af vores butikker.