Hos Føniks Computer har vi et stort sortiment af blandt andet administrerede hubs og switches, der er vigtige elementer i lokale netværk. Står du og mangler administrerede hubs og switches til dit lokale netværk, finder du hos os et bredt udvalg fra anerkendte producenter, så du altid kan føle dig sikker på en god kvalitet. Vi forhandler administrerede hubs og switches i begge ender af prisskalaen så du, uanset budget og behov, kan gøre en god handel hos os. Lyder det som noget for dig så se nærmere på udvalget nedenfor og kontakt endelig vores kundeservice, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rette produkt.

Resultater: 1536
Resultater: 1536


loader

Administrerede hubs og switches til ethvert behov

Uanset om du skal bruge professionelle administrerede hubs og switches til erhverv eller en simpel variant til privaten, går du ikke galt i byen med udvalget hos os. Vi forhandler administrerede hubs og switches i alle prisklasser, og du har derfor rig mulighed for at finde den helt rigtige model. Med mærker som D-Link, Ubiquiti, ZyXEL og NETGEAR er du altid i trygge hænder, når du handler med os. Alle disse producenter står bag adskillige populære varianter og til fordelagtige priser naturligvis.

Mange af vores administrerede hubs og switches er monterbare på stativer, og uanset hvor mange RAM der er behov for, er vores udvalg et oplagt sted at starte. Med vores søgefilter funktion til højre på siden kan du selv vælge antal RAM, routingprotokol, producent, prisklasse og meget mere. Stiller du særlige krav, eller har du specifikke ønsker, kan du hurtigt finde frem til det rette produkt med vores søgefunktion.

Da vi ofte opdaterer udvalget med nye administrerede hubs og switches, tages der forbehold for regelmæssige ændringer. Vores service team er naturligvis altid klar med svar, hvis du skulle have spørgsmål angående udvalget eller have brug for hjælp i forhold til valg af produkt.