Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af sikkerhedsudstyr så uanset, om du skal sikre hjemmet eller kontoret, kan du få en simpel og sikker løsning hos os. Her på siden ser du specifikt vores udvalg af IP kameraer (internet protocol), der er særligt velegnede som overvågningskameraer. Vores udvalg består både af trådede og trådløse IP kameraer, og du kan finde mange af de helt store producenter. Vi forhandler både billige IP kameraer og mere avancerede og omfattende overvågningsløsninger, og udvalget opdateres hyppigt med nye produkter. Vil du undgå uvelkomne gæster og sørge for familiens eller medarbejdernes sikkerhed, kan vi derfor varmt anbefale et kig på dine mange muligheder på denne side.

Resultater: 420
Resultater: 420


loader

Sådan fungerer IP kameraer

Der er en god grund til, at dette udvalg af overvågningskameraer ligger under vores netværk kategori. IP kameraer (Internet Protocol kameraer) fungerer nemlig på den måde, at et eller flere af kameraerne kobles til et IP netværk. Igennem dette netværk modtager det kontroldata og sender billedata den anden vej. Måden, et IP kamera kobles til netværket er den samme, som telefoner eller computere tilkobles. De er ofte forbundet til en NVR (network video recorder) gennem eksempelvis WiFi. Til kontrast bruger analoge overvågningskameraer kabler og hukommelseskort. Dog fås IP kameraer også med kabel, hvis det er det, du foretrækker.

Hvad er det så præcis, der bliver sendt fra et IP kamera til netværket? Meget ligesom et digitalkamera tager de billeder og komprimerer dem i filer, der kan sendes på netværket. Det er processorchippen i kameraet, der står for komprimeringen af filerne. Generelt er billedkvaliteten bedre end på et analogt overvågningskamera. Afhængig af modellen kan billederne være i enormt høj opløsning, så du kan få knivskarpe, high-definition billeder fra IP kameraer. Jo højere opløsning kameraet optager i, jo mere plads optager filerne dog også. Derfor kan IP kameraer med høj opløsning godt kræve en stærkere bredbåndsforbindelse.

Fordelene over andre overvågningskameraer

Imidlertid er det ikke kun ved den høje billedkvalitet at IP kameraer udmærker sig. Billedfilerne transmitteres til en computer, tablet eller en telefon. Heri ligger uden tvivl den største fordel ved IP kameraer. I princippet kan du sidde hvor som helst i verden og følge med i, hvad der foregår i din have eller på din arbejdsplads. Ikke nok med at du kan se, hvad der foregår, du kan også styre og indstille kameraet på afstand.

Derudover kræver IP kameraer blot en relativt beskeden indsats for at få dem installeret. Opsætningen og konfigureringen er hurtigt ordnet. Når man i konfigureringen har aktiveret en port forwarding, kan IP kameraet mobiliseres fra afstand. Dine billeder er stadig helt sikre, for de er krypterede, og man anvender et login med kode til det. Dog er det i denne forbindelse vigtigt at vælge et unikt login med en svær kode og sikre dit netværk ved at gøre det privat.

Investerer du i et IP kamera, kan du slippe for ledningsrod. På den måde får du et fleksibelt produkt, der kan placeres netop, hvor du har brug for det, og du kan flytte det efter behag. De kan anvendes både indenfor og udenfor, og mange modeller har tovejslyd, så du kan snakke til gæster, og de kan besvare dig.

Der er forskellige formål med et IP kamera

Er du interesseret i at sikre dit hjem, er et eller flere IP kameraer helt absolut værd at overveje. I private hjem og på arbejdspladser finder man ofte denne slags overvågningskameraer. Men der kan være andre grunde end sikring mod uvedkomne gæster til at anskaffe sig et. Vil du gerne kunne følge med i, hvad der foregår hjemme, når du er på arbejde, kan du installere et IP kamera her. Faktisk har vi også modeller, der er særligt velegnede til at udsende optagelser af konferencer og foredrag. Det er specielt, fordi billedkvaliteten er så fremragende.

Også i banker, militære faciliteter og trafikkryds anvendes IP kameraer. Forklaringen er ikke kun den høje billedkvalitet. Det er også deres utallige, smarte funktioner. I den prisvenlige ende finder du modeller med bevægelsesdetektion og ansigtsregistrering. I den avancerede ende kan du få modeller med smart teknologi som forvrængningskorrektion og Clear Image Zoom. Klikker du ind på et specifikt produkt, kan du finde en liste over egenskaberne i beskrivelsen. 

Føniks Computer er ekspert inden for IT og elektronik – så lad os hjælpe dig med dit køb

Hos Føniks Computer har vi mange års erfaring inden for IT & elektronik og vi kan derfor rent enkelt betegnes som eksperter inden for dette område både fordi vi har arbejdet med det i mere end 25 år men også fordi vi har nogle af de dygtigste medarbejde i vores salg og service afdeling. Vores viden rækker sig bredt inden for dette fagområde og indebærer selvfølgelig også netværksudstyr.

Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning med dit køb, så står vi altid til rådighed på mail, telefon og chat i hverdagene, hvor vi hjertens gerne vil hjælpe dig godt på vej mod det bedste køb du kan gøre dig. Find vores kontaktinformationer øverst på siden, så sidder vi klar med gode råd.