Skal du bruge et trådet IP kamera, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af trådede IP kameraer, der blandt andet byder på praktiske funktioner som dag-/nattefunktion. Vi har et bredt sortiment af trådede IP kameraer fra en lang række af de største mærker, så du får kvalitet i særklasse, når du handler hos os. Har du brug for hjælp til valg af produkt, er du meget velkommen til at kontakte os, både via vores chatfunktion og telefonisk. Se nærmere på udvalget nedenfor, og find lige præcis den overvågningsløsning, du har behov for.

Resultater: 405
Resultater: 405


loader

Pålidelige trådede IP kameraer til stærke priser

Når det kommer til overvågning af hjemmet eller virksomheden, bør man ikke gå på kompromis med udstyret. Det behøver du heldigvis heller ikke hos Føniks Computer, da vores udvalg af trådede IP kameraer byder på løsninger fra de mest erfarne og pålidelige producenter i branchen. Her kan du blandt andet finde netværksovervågningskameraer fra Hikvision, Axis Communications, Foscam, D-Link og TP-LINK, der alle er kendte for adskillige populære serier og varianter af IP kameraer.

Hos Føniks Computer ønsker vi desuden at kunne tilbyde overvågningsløsninger til ethvert behov. Det betyder, at vi både fører trådede IP kameraer til erhverv og privatbrug – i begge ender af prisskalaen. Derudover har du adskillige valgmuligheder, når det kommer til funktioner og kapacitet. Ønsker du for eksempel et specifikt videoformat, understøttet hukommelseskort, en særlig frame rate eller skal dine trådede IP kameraer understøttes af et specifikt styresystem? Det hele kan du finde i vores udvalg. Men hvad er et trådet IP kamera egentlig? Hvordan fungerer det?

Det specielle ved IP kameraer med ledning

Her vil vi gå i dybden med en forklaring på, hvad et IP kamera med tråd er. IP står for Internet Protocol. Det helt grundlæggende ved denne slags overvågningskamera er, at det er forbundet til et IP netværk. Modsat analoge overvågningskameraer, hvor billeddata lagres på f.eks. et SD-kort i kameraet, sendes billederne direkte fra det trådede IP kamera til en kontrolenhed. Denne kontrolenhed kan være en computer, en smartphone eller en tablet. Ofte forbindes IP kameraer med ledning til en network video recorder, eller NVR forkortet. I sidste ende lander billederne og optagelserne altså på din enhed. Principielt kan man altså modtage billed- eller videodata fra sit trådede IP kamera derhjemme, mens man er ude – uanset hvor man befinder sig.

I et trådet IP kamera med en ledning sidder der en processorchip, der komprimerer billedfilerne til mindre størrelser, så de nemmere kan sendes via netværket. Generelt optager kameraerne her på siden i højere opløsning end analoge overvågningskameraer. Mere detaljerede billeder fylder også mere. Derfor er komprimeringen ret nødvendig. Køber man en avanceret model med tårnhøj opløsning, kan det i den forbindelse også være nødvendigt at have et netværk med stor båndbredde for at understøtte den store dataoverførsel.

De gode grunde til at købe et netværkskamera

Det er den helt store fordel ved at købe et trådet IP kamera: man kan modtage billeder Fra dem, selvom man ikke er hjemme. Der er en stor grad af sikkerhed forbundet med at kunne følge med derhjemme på selv de største afstande. Så længe man har forbindelse til et netværk, kan man tilkoble sig sit trådede IP kamera. Foruden at kunne følge med kan man faktisk også på afstand indstille og konfigurere kameraet efter behov. Måske tænker du, at det må være svært selv at skulle konfigurere sit trådede IP kamera. Her kan vi dog berolige dig. Det er nemt og intuitivt at sætte kameraet op i første omgang. Derefter kan du roligt læne dig tilbage, måske hvis du er på ferie, og administrere det fra f.eks. en browser.

Selve opsætningen kræver, at man opretter et login, hvilket også er en fordel ved et IP kamera med tråd. Dermed har man nemlig en høj grad af kontrol over sikkerheden. Så længe man har en svær kode og sikret sit netværk ved at gøre det privat, er ens billeder og optagelser godt beskyttede. Desuden er de krypterede ved dataoverførslen.

Med et IP kamera får du en fleksibel overvågningsløsning. I vores udvalg finder du forskellige modeller, du kan placere både indendørs og udendørs. Overvej f.eks. et af vores termiske netværkskameraer, der er særdeles vejrbestandige. Der er også mulighed for at få trådede IP kameraer med tovejslyd, så du kan kommunikere med besøgende.

Brug dit trådede IP kamera smart

Hvad angår funktionerne på de trådede IP kameraer i vores udvalg, egner nogle sig rigtig godt til overvågning. Skarphedskontrol giver dig f.eks. bedre muligheder for at identificere besøgende. Men du kan også udnytte et trådet IP kamera med tovejslyd til at holde øje med og kommunikere med dine børn i hjemmet, mens du er ude. Drag eventuelt fordel af, at vi har konferencekameraer, der kan sende et flot billede online fra foredrag, forelæsninger eller konferencer. Det er især den høje kvalitet og de mange muligheder med de trådede IP kameraer, der gør, at de bliver brugt flittigt i alt fra banker til militære faciliteter.

Mangler du omfattende overvågning, kan du med fordel investere i flere IP kameraer med ledning. Et system af adskillige overvågningskameraer giver dig gode forudsætninger for at få fanget alt, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Da vi ofte opdaterer og udvider sortimentet med nye trådede IP kameraer, tages der forbehold for at der løbende udskiftes i vores udvalg. Har du spørgsmål eller brug for rådgivende i forbindelse med valg af trådet IP kamera, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!