På denne side finder du vores store sortiment af trådløse IP kameraer. Vil du forøge sikkerheden i virksomheden eller hjemmet, er dette udvalget for dig. IP kameraer er særligt egnede til overvågning, og den trådløse model er særdeles praktisk til dette formål. Vi fører trådløse IP kameraer fra en række af markedets bedste og mest anerkendte producenter, så du får et pålideligt kvalitetsprodukt, når du handler med os. Du kan desuden finde både prisvenlige og meget avancerede varianter, så uanset dine behov for overvågning, er du kommet til det rette sted. Se vores store sortiment nedenfor, og find det produkt, der passer til dine behov og ønsker, allerede i dag.

Resultater: 40
Resultater: 40


loader

Billige priser på trådløse IP kameraer

Hos Føniks Computer kan du finde alt til effektiv overvågning og i den forbindelse kan vi naturligvis også tilbyde trådløse IP kameraer til stærke priser. Når det kommer til sikkerhed, skal kvaliteten være i top. Derfor har vi allieret os med en række af branchens mest pålidelige og anerkendte producenter, så du altid er i trygge hænder, når du handler videoovervågning hos os. Du kan for eksempel finde trådløse IP kameraer fra Axis Communications, Foscam, D-Link, TP-LINK og mange flere. Udvalget består desuden af varianter til både privatbrug og til erhverv. Uanset, om du skal bruge en større overvågningsløsning til forretningen eller en billig løsning til hjemmet, går du ikke galt i byen med vores sortiment.

For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det helt rigtige trådløse IP kamera, har vi arrangeret det lettilgængeligt her på siden. Du kan blandt andet vælge dit kamera ud fra frame rate, understøttede hukommelseskort, netværksgrænseflade, producent og prisklasse. Har du allerede en idé om, hvilket produkt du kunne tænke dig, kan du navigere nemt og bekvemt i vores udvalg derved hurtigere finde den rette løsning for dig. Da vi ofte opdaterer udvalget med nye trådløse IP kameraer, tages der forbehold for løbende ændringer af udvalget her på siden.

Hvad er et IP kameraer uden kabel?

Men hvad er et trådløst IP kamera egentlig, og hvordan fungerer det? Et analogt overvågningskamera optager og lagrer billeder eller videoer på for eksempel et SD-kort, der sidder i selve kameraet. Til gengæld sender et trådløst IP kamera dets billeder og optagelser over et netværk. Disse billedfiler komprimeres af processorchippen i det trådløse IP kamera, men da et sådant overvågningskamera har markant højere opløsning end analoge, kan filernes størrelse stadig være ret krævende for netværkets båndbredde. Det er værd at justere sit køb efter.

Er du på jagt efter et topmoderne overvågningskamera, går du dog ikke galt i byen med et trådløst IP kamera. Det, at filerne sendes over et netværk, giver dig en høj grad af fleksibilitet. Efter behag kan du nemlig sidde på Bali og se, hvad der foregår hjemme i din have i Danmark. På den måde giver trådløse IP kameraer masser af frihed. Konfigureringen og installeringen? Den gør bestemt ikke livet besværlig for dig. Tværtimod er det såre nemt. Det kræver som udgangspunkt ikke meget mere end en hurtig opsætning, og at du selv laver et login med kodeord. Sørg for at koden er svær at gætte. Sørg også for at dit netværk, som IP kameraet uden ledning er koblet til, er privat. Derefter kan du med ro i sindet se optagelserne på din computer, telefon eller lignende. De sendes nemlig krypterede på netværket.

Centraliseret kontra decentraliseret system

Synes du, det lyder meget godt? Fordelene stopper ikke ved høj billedkvalitet og stor fleksibilitet. For de mere teknisk interesserede er det muligt at vælge mellem et centraliseret og decentraliseret system med sit eller sine trådløse IP kameraer. Mellem de to muligheder er den helt store forskel, at et centraliseret system bruger en dedikeret computer eller server, der fungerer som et slags omdrejningspunkt. Det er meget rart at have det hele samlet på sådan en, men går du meget op i at helgardere dig, så bør du overveje et decentraliseret system af trådløse IP kameraer.

Et decentraliseret system af IP kameraer uden ledning har nemlig den fordel, at enkeltdelene ikke afhænger af en kerne. Det er muligt at gøre brug af noget, der hedder VMS (video management software). I denne software ligger kapaciteten til at hvert enkelt trådløse IP kamera kan sende billedfilerne til en harddisk – uden om den centraliserende enhed. Dit valg af IP kamera uden kabel bør i høj grad være baseret på dine behov for sikkerhed. Bruger du kameraet til at holde øje med ungerne, når de er alene hjemme, så kan du sagtens nøjes med et centraliseret system. Skal du derimod bruge en stor mængde kameraer til at overvåge værdier på din arbejdsplads, så er et decentraliseret system at foretrække.

Råd til at vælge et trådløst IP kamera

Trådløse IP kameraer anvendes til mange formål: i banker, ved lyskryds, i private hjem. Det gør de på grund af den høje billedkvalitet og muligheden for at følge med på afstand. For mange købere har de forskellige, smarte funktioner også meget at skulle have sagt. Eksempler på dette er:

Skarphedskontrol, bevægelsessensorer, lysstyrkekontrol, digitalstøjreduktion, ansigtsregistrering og tovejslyd. Skarphedskontrol, ansigtsregistrering og bevægelsessensorer er velegnede til overvågning rettet mod ubudne gæster. Derimod er digitalstøjreduktion og tovejslyd oplagt, hvis du skal kommunikere med folk på den anden ende af det trådløse IP kamera.

Selvfølgelig skal det også på falderebet nævnes, at man med et IP kamera uden ledning slipper for netop ledningsrodet. Det giver flere muligheder for at installere det rundt omkring i hjemmet – og man kan nemt flytte det til en anden position. I vores udvalg af netværkskameraer her på siden har vi med stor sandsynlighed lige det, du står og mangler. Har du spørgsmål til vores trådløse IP kameraer, skal du være meget velkommen til at tage kontakt!