Er du ude efter en god netværksforbindelse, så se nærmere på siden her. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af pålidelige og stabile modemmer og der er derfor god chance for, at du kan finde netop den variant, som du har brug for. Hvad end du skal bruge et DSL modem, et mobilt hotspot eller noget tredje, kan vi varmt anbefale et kig på vores udvalg. Du kan finde varianter fra en lang række kendte mærker og udvalget opdateres løbende med de nyeste modeller på markedet. Lyder det som noget for dig så tag et kig på vores modemmer nedenfor og gør en god handel.

Resultater: 106
Resultater: 106


loader

Køb dit modem til en skarp pris hos Føniks Computer

For at sikre at vores kunder kan finde det helt rigtige modem uanset behov og budget, har vi hos Føniks Computer samlet varianter i alle afskygninger. Er du for eksempel på udkig efter et trådløst modem eller måske en fax kombination, er dette udvalget for dig. Vi forhandler naturligvis produkter fra de bedste mærker på markedet, heriblandt Belkin, TP-LINK, Lenovo, NETGEAR, D-Link og mange flere. Du kan desuden finde både avancerede, professionelle varianter til erhverv og billige modemmer til privatbrug, lige her på siden.

Med vores søgefilter funktion til højre på siden kan du nemt finde frem til det rette modem til dit behov. Her kan du vælge producent og prisklasse, men også bredbåndstype og andre specifikationer, og derved gøre oversigten specifik i forhold til dine behov. For at kunne tilbyde dig de bedste og mest stabile modemmer på markedet, bliver udvalget løbende opdateret med nye produkter, og der tages derfor forbehold for udskiftninger af vores produkter. Vores service team står desuden altid klar med tips, råd og vejledning, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken variant der bedst passer til dine behov. Du kan både kontakte os via telefon og igennem vores chatfunktion, samt sende os en mail.