Bærbar banner


Uanset om du skal bruge en bærbar computer til hverdag, arbejde, gaming eller studierne, så kan du helt sikkert finde det i vores store sortiment. Hos Føniks står der altid en billig bærbar fra et populært og anerkendt mærke, og venter på at du ligger den i kurven. For os handler det om, at du skal have adgang til en bærbar PC, der passer perfekt til dit behov og dit budget. Se endelig vores udvalg igennem – der er helt sikkert et bærbar computer tilbud, du kan nyde fordel af.

Resultater: 1173
Resultater: 1173


loader

Bærbar computer – ofte stillede spørgsmål

Har du et eller flere spørgsmål angående bærbare? Kast et blik lige herunder, for her svarer vi på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet om bærbare PC'er. Selv hvis du ikke finder svar på det, du gerne vil vide, så kan du læse mere her på siden eller spørge vores kundeservice til råds.

Hvad koster en god laptop?

Det kommer meget an på, hvad du skal bruge den til. Du kan finde en god laptop til hverdagsbrug og studiebrug for omkring 4.000 kroner. Skal du derimod bruge en bærbar til gaming eller professionel brug, så kan det godt være, at det bliver over 10.000 kroner.

Hvad skal man kigge efter når man køber bærbar computer?

Den fysiske størrelse på bærbaren og dens skærm har stor betydning for de fleste. Derudover bør man kigge efter mængden af lagerplads, så man har plads til alle sine filer. Til gaming og erhvervsbrug er det også vigtigt at tænke over CPU, GPU og RAM.

Hvor mange år holder en bærbar PC?

Gennemsnitligt er levetiden for en bærbar computer 3 til 5 år, alt efter brug. Behandler man sin bærbar godt, kan den endda med lidt held holde endnu længere.

Fordele ved en bærbar

Der er én bestemt fordel, der i den grad gør en bærbar computer til et bedre valg end en stationær computer. Hvis du sætter pris på mobiliteten, der har givet den bærbare PC sit navn, så findes der ikke et bedre valg.

Muligheden for at have dine PC med dig rundt omkring er ofte guld værd. Du kan flytte den fra lokale til lokale, gøre brug af den på en togtur, tage den med over i en anden bygning og meget mere – mulighederne er uendelige med en bærbar computer.

Med en bærbar slipper du også for at tænke over ekstra udstyr, da alt det mest nødvendige trods alt er indbygget i en bærbar PC. Det er altså et effektivt og nemt alt-i-ét valg.

Populære og anerkendte mærker

Nogle mærker af bærbare er bare bedre end andre, og det kan nemt ske, at du allerede har en favorit. Uanset hvad, så har vi helt sikkert et godt bærbar computer tilbud til dig, for vi arbejder med verdens bedste producenter.

 • Acer
 • Medion
 • HP
 • Samsung
 • Lenovo
 • Dell
 • MSI
 • Apple
 • ASUS

Et anerkendt mærke er med til at garantere dig, at du får fat i en bærbar i høj kvalitet. De ovenstående producenter er nogle af de mest populære, som vi arbejder med, men vi byder også på mange andre.

Det er derfor intet problem at finde en billig bærbar i vores sortiment, og på samme måde tilbyder vi også ekstremt avancerede laptops, hvis du har brug for det bedste af det bedste. Så længe du ved, hvad du skal med en bærbar PC, så kan vi hjælpe dig.

Hvad skal du bruge en bærbar PC til?

For at du ender med den perfekte bærbar, så er det nødvendigt at overveje, hvad du skal bruge en bærbar computer til. Laptops er trods alt meget forskellige, men overordnet kommer du nok til at bruge en bærbar til et eller flere af følgende:

 • Bærbar til hverdagen
 • Bærbar til arbejdet
 • Bærbar til studierne
 • Bærbar til gaming

Ofte skal man bruge en bærbar computer til mere end ét punkt. I så fald handler det blot om at finde en bærbar PC, der kan håndtere alt det, man skal bruge den til.

Hverdagen i hjemmet

Skal du bruge en bærbar computer til hverdagens opgaver? Når der mest skal surfes på nettet, betales regninger, sendes mails og browses sociale medier, så kan du sagtens nøjes med en billig bærbar.

Her foreslår vi en Lenovo IdeaPad, vor især en Lenovo IdeaPad 3 vil være oplagt. Disse bærbare er skabt til alment arbejde i hjemmet og på kontoret, og de er ekstremt populære ved alle, der er ude efter en billig bærbar.

Arbejdsregi

En bærbar computer er det ultimative værktøj til arbejde både i erhvervslivet og privaten. En IdeaPad kan klare langt det meste kontorarbejde, men noget arbejde kræver en mere kraftfuld bærbar.

Ofte vil de mest oplagte bærbare til erhvervslivet være Lenovo ThinkPads. De er er lavet specifikt til at fungere godt til erhverv, og det er nemt at finde en balance imellem ydeevne og budget, da der er mange forskellige modeller.

Gør I brug af avancerede regnskabsprogrammer, har gang i 3D-rendering eller laver andre krævende opgaver, så skal der en bærbar til, der virkelig har meget at byde på. Her foreslår vi at se på følgende:

Ovenstående bærbare er enormt kraftfulde, og de kan klare selv de mest krævende programmer og apps. Hvis jeres virksomhed overvejer at investere i bærbare PC'er fra Føniks, så bør I se på muligheden for at blive erhvervskunde.

Kom godt igennem studierne

En billig bærbar er drømmen til studietiden. Det giver dig et pålideligt værktøj til at tage noter, skrive opgaver og at researche et hvilket som helst relevant emne. En budgetvenlig IdeaPad er endnu en gang en god ide, men der er også en anden mulighed.

Det oplagte valg til studierne er en Chromebook. Disse smarte bærbare PC'er er baseret om Googles browser, Chrome, og så længe de har adgang til internettet, så står de klar til at hjælpe dig. De bedste mærker af Chromebooks er de følgende:

 • Acer
 • Dell
 • Samsung
 • HP
 • Lenovo

Det behøver ikke være dyrt at finde en bærbar computer til studiebrug. Derfor byder vi altid på gode bærbar computer tilbud her hos Føniks.

Bærbar til gaming

Hvis du gerne vil game, så er det stort set altid nødvendigt med en god gamer bærbar. Disse bærbare PC'er vil ofte være ekstremt kraftfulde, og de kan derfor nemt bruges ikke bare til gaming men også til arbejdet eller studiebrug.

Vi har mange forskellige bærbare til gaming at byde på, men nogle af de bedste og mest populære er Lenovo Legion. De byder på en ekstremt høj ydeevne, så man aldrig mangler noget, når man sidder og gamer.

Gaming udstyr kan dog ende med at koste en del, så der er ikke noget at sige til, hvis man leder efter en budgetvenlig løsning. Hvis du vil have et rigtig godt bærbar computer tilbud, så så er Lenovo LOQ vejen frem.

En guide til at vælge den rette bærbarHvad er en Lenovo LOQ? En gennemgående guide.Guide til valget af den perfekte studie computer

Kig efter disse specifikationer

Til hverdagsbrug og studierne behøver man sjældent tænker over andet, end at man skal have fingrene i en god men billig bærbar. Skal der krævende programmer eller gaming på menuen, så er det dog nødvendigt at holde øje med følgende specs.

 • Skærm
 • Batterilevetid
 • Harddisk/SSD
 • Processor
 • Grafikkort
 • RAM

Skærm

Skærmen på din bærbar kommer langt hen ad vejen til at afgøre størrelsen. Det er derfor en god ide at tænke over, hvad skærmstørrelsen kontra den bærbare computers størrelse betyder for dig.

Opløsningen kan også være vigtig. Hvis du vil have det flottest mulige skærmbillede, så skal du vælge en bærbar PC med quad HD eller 4k. Det er dog værd at huske, at de fleste sagtens kan nøjes med full HD.

Batterilevetid

En bærbar computer er ikke meget værd, hvis dens batterilevetid er alt for lav. Sørg derfor for at vælge en bærbar, der kan klare sig længe nok uden strøm, især hvis du ofte har den med ude af huset.

SSD og RAM

Din harddisk, mere korrekt kaldet dit drev, vil stort set altid være en SSD nu om dage. Du gemmer dine filer og data på den, og du skal derfør sørge for, at der er nok lagringsplads til dit behov på din nye bærbar. 500 GB lagring vil være fint til de fleste.

RAM lagrer data midlertidigt, og hvis du gør brug af krævende programmer eller sidder og gamer, så skal du være helt sikker på, at du har nok. 8 GB er fint til hverdag og studie, men ellers skal du op på 16 eller ligefrem 32 GB RAM.

CPU og GPU

Processoren, ofte kaldet CPU'en, er din bærbars hjerne. En bedre CPU betyder en bedre bærbar computer, der samtidig vil være bedre til at køre flere programmer og apps samtidig. Det er derfor altid en god ide at vælge en bærbar med en god CPU.

Det er ikke sikkert, at der behøver være et dedikeret grafikkort i din bærbar. Grafisk arbejde og gaming vil dog ofte kræve det, og her skal du holde øje med, at bærbaren har et grafikkort, der opfylder dine krav.

Refurbished – bæredygtig og billig bærbar

En refurbished bærbar er det perfekte valg til dig, der gerne vil gøre noget godt for planeten, samtidig med at du får fat i en utroligt billig bærbar. Det er et bæredygtigt valg, der samtidig er sundt for din bankkonto.

Vores udvalg af refurbished bærbare er fra upcycle it, der har repareret og eventuelt udskiftet dele i ældre bærbare PC'er. De er derfor ikke helt nye, men de fungerer stadig utrolig godt, og en billigt og miljøvenligt valg kan få smilet frem på hvem som helst.

Find et godt bærbar computer tilbud her

Hos Føniks kan du altid finde et godt bærbar computer tilbud fra markedets mest populære mærker. Vi holder hele tiden vores sortiment opdateret, og vi kan derfor altid tilbyde dig en billig bærbar i høj kvalitet.

Hvis der er noget du gerne vil vide om en af vores bærbare, eller hvis du helt genrelt skal bruge hjælp, så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice. Ring eller skriv, så skal vi nok finde ud af noget sammen med dig.