Hos Føniks Computer er vi stolte over at kunne levere et bredt udvalg af markedets bedste og mest populære bærbare computere. Er du i færd med at lede efter din næste bærbar, skal du ikke lede længere. I vores store sortiment af bærbare computere finder du kvalitets mærker som Lenovo, Acer, MSI, HP, ASUS, Microsoft, Apple og mange andre anerkendte producenter. Uanset om du har fokus på en kraftfuld bærbar computer, der kan trække de nyeste programmer og spil, eller om det er et strømlinet design, som er afgørende for dig, kan du være sikker på, at vi har en bærbar computer, der opfylder dine præferencer og behov. Se nærmere på vores store udvalg og find din nye bærbar herunder.

Resultater: 10000
Resultater: 10000Overvej hvad din bærbare computer skal bruges til

Føniks Computer tilbyder et stort udvalg af bærbar computere, med mange forskellige specifikationer og i forskellige priskategorier. For at du får mest ud af pengene ved en ny bærbar, er det en god idé at du overvejer, hvilke formål din bærbar skal bruges til. 

Skal din bærbare kun benyttes til at gå på internet, streame film og redigere simple dokumenter, såsom tekstdokumenter? I så fald er der næppe brug for en bærbar computer med det kraftigste grafikkort. I stedet kan du måske nøjes med et integreret grafikkort og i stedet bruge pengene på de specifikationer du får mere ud af, såsom processoren, RAM, harddisk eller netværkshardware.

Har du derimod planer om at spille tunge grafikkrævende spil, så er et ordentligt dedikeret grafikkort en rigtig god investering da den ellers ikke vil kunne spille de grafikkrævende computerspil du gerne vil spille. Det kan dog også være en god idé at kigge vores gamer bærbare igennem, hvis det specifikt er gaming du er interesseret i med en bærbar. 

Men ligger du som de fleste et sted imellem, hvor du nogle gange bare skal bruge et simpelt tekstprogram, andre gange et lidt tungere program og nogle gange også har lyst til at spille lidt computerspil? Så kan det være en god idé at købe en bærbar, som både har et udmærket grafikkort, processor og tilpas med RAM.

De rigtige specifikationer til din bærbar

Før du køber en bærbar PC, kan det være en god idé at overveje, hvilke specifikationer den gerne skal have. Nedenunder er nævnt og forklaret nogle af de vigtigste funktioner i din laptop.

Skærm: Størrelsen og opløsningen på skærmen har begge stor indflydelse på den oplevelse, du får, når du bruger din laptop. Både en større skærm og en større opløsning er mere behagelige at arbejde med og kan give dig den bedste oplevelse når det kommer til computerspil eller streaming. En mindre skærm betyder til gengæld at du får en mindre bærbar, og dermed også en bærbar der vejer endnu mindre. Det rigtig valg afhænger udelukkende af dine præferencer.

Batterilevetid: Afgør, hvor lang tid din bærbar kan køre uden at være tilsluttet strøm. Der er vedde fleste af vores bærbar computere angivet fabrikantens specifikation af hvor mange timer, den bærbare kan holde på en enkelt opladning. Disse er ofte gennemsnitlige værdier, så alt efter om du bare skal tekstredigere mens computeren er sat på batterisparefunktion eller stream dine favorit serier, kan batterilevetiden variere meget.

Harddisk (HDD) og SSD: Dette er din bærbares ”langtidshukommelse”. En større harddisk gør det muligt at gemme mere data (programmer, filer, billeder osv.) på din laptop. De fleste bærbar computere har en indbygget SSD og ikke HDD, men der er stadig nogle der enten har begge, den ene eller den anden. Det er derfor værd at overveje, om din bærbar computer skal have en SSD, da disse er betydeligt hurtigere end de ældre HDD.

Processor: Kaldes også nogle gange computerens hjerne. Processoren afgør i stor grad, hvor hurtig din bærbar computer er. Jo hurtigere processoren er, jo flere programmer kan du også køre på samme tid. Hastigheden på den bærbares processor afhænger i høj grad af dens CPU Clock rate, som angives i Hz (hvor højere er bedre). Uanset hvad du har tænkt dig at benytte din laptop til, så er en hurtig processor en fordel.

Grafikkort: Sørger for den grafiske billedbehandling i programmer og computerspil. Har du planer om at spille grafikkrævende spil på din bærbare, så vil et dedikeret grafikkort være et rigtig godt valg. Har du derimod ingen planer om at spille computerspil, og skal du ikke benytte grafikkrævende programmer, så er et integreret grafikkort måske det bedste til dig. De fleste moderne processorer kommer med et indbygget, integreret grafikkort. Er du i tvivl om processoren i en bærbar har et integreret grafikkort, så undersøg processorens specifikationer på producentens hjemmeside eller kontakt Føniks Computers kundesupport.

RAM: Kort for Random Access Memory. Kan beskrives som din laptops arbejdshukommelse. RAM benyttes når programmer midlertidigt skal lagre data. Skal flere programmer kunne køre flydende samtidigt, så er det vigtigt at have nok RAM. For de fleste vil 8-16GB RAM være en passende mængde, men hvis du har planer om at redigere video og billeder, eller spille grafikkrævende spil så er det en god idé at overveje nogle lidt højere RAM. 

Vi forhandler bærbare computere fra de førende producenter

Her på siden kan du finde et stort udvalg af gode bærbare computere. Vi har en lang række af produkter fra nogle af de førende producenter på markedet, heriblandt kan du finde:

  • Acer

  • Samsung

  • Lenovo

  • Dell

  • Fujitsu

  • HP

  • Microsoft

  • MSI

  • Apple

Disse er alle veletablerede mærker, som har været på markedet i mange år. Derfor kan du være sikker på at en bærbar computer fra disse er bygget med stor erfaring i ryggen.

På udkig efter en kraftig gamer laptop?

Hvis du tit er på farten, og samtidig godt kan lide at slappe af med at spille computer, så er en bærbar computer, specifikt designet til gaming, måske løsningen. Producenter som Acer, MSI og Lenovo har en serie af gamer bærbare, som er proppet med noget af den kraftigste hardware der er på markedet.

Både processor, grafikkort, RAM, SSD og skærm er i absolut topklasse hos disse produkter. Selvom prisen på disse ofte ligger noget over en billig bærbar computer, så kan en kraftig gamer bærbar erstatte behovet for en stationær PC. Af denne grund behøver du altså ikke at have to computere, hvor ingen af dem helt udfylder dit behov.

Gode priser på bærbare

Vi har laptops til ethvert behov og budget. Find en gamer bærbar, en fritids bærbar eller en god arbejdscomputer her i udvalget af lette og elegante bærbare computere pakket med kræfter. Selvom din bærbare computer er kompakt, er der ikke gået på kompromis med indholdet.

Find en lynhurtig bærbar computer med avancerede grafikkort som giver de bedste visuelle oplevelser og problemfri grafik på din skærm. Har du brug for at kunne tilslutte eksterne enheder eller tilbehør, kan du finde en laptop med adskillige porte og stik-indgange. Så vil du ikke opleve problemer, når du skal oplade eller tilslutte dine foretrukne enheder til din computer.

Køb din næste bærbar hos Føniks Computer

Vi har som altid et stort sortiment af gode kvalitets bærbare fra flere populære mærker, hvor vi hele tiden udvider vores sortiment så du altid kan finde det nyeste og bedste. Tjek vores store sortiment ud her på siden, for at finde din næste bærbar computer. 

Har du nogle spørgsmål til vores bærbare, deres hardware eller noget tredje så er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på mail, telefon eller gennem vores chat. Du er også velkommen til en vejledende snak om vores sortiment i en af vores fysiske butikker i Aarhus og København.