Demo Outlet Kategori oversigt

Føniks Computer byder på et stort udvalg af demo produkter inden for et hav af forskellige kategorier. Så hvis du leder efter kvalitetsprodukter til en virkelig god pris, så skal du endelig slå til når du ser en af vores demo produkter! Du kan finde billige demo produkter inden for forskellige kategorier som it og elektronik, bærbar pc’er, gaming, husholdningsartikler, legetøj og meget mere. Vores demo produkter fungerer præcis som helt nye produkter, den eneste forskel er faktisk bare at et produkt under vores demo kategori kan have været fremvist, returneret eller repareret på et officielt værksted. De er altså af samme fine tilstand som nye produkter, dog hvis der er en forringelse af produktet, vil dette også fremgå af selve produktet. Med en 2 års fuld reklamationsret og 3 ugers returret, så er det bare med at kigge vores demo kategori igennem for at finde et billigt produkt der passer til dig.

Føniks Computer byder på et stort udvalg af demo produkter inden for et hav af forskellige kategorier. Så hvis du leder efter kvalitetsprodukter til en virkelig god pris, så skal du endelig slå til når du ser en af vores demo produkter! Du kan finde billige demo produkter inden for forskellige kategorier som it og elektronik, bærbar pc’er, gaming, husholdningsartikler, legetøj og meget mere. Vores demo produkter fungerer præcis som helt nye produkter, den eneste forskel er faktisk bare at et produkt under vores demo kategori kan have været fremvist, returneret eller repareret på et officielt værksted. De er altså af samme fine tilstand som nye produkter, dog hvis der er en forringelse af produktet, vil dette også fremgå af selve produktet. Med en 2 års fuld reklamationsret og 3 ugers returret, så er det bare med at kigge vores demo kategori igennem for at finde et billigt produkt der passer til dig.

Stort udvalg af demo produkter i vores demo kategori

Føniks Computer byder altid på et stort udvalg af produkter i vores demo kategori, hvor du kan finde kvalitets produktet til gode priser inden for flere forskellige kategorier af blandt andet it og elektronik, computere, husholdning, kontorredskaber, legetøj og meget mere. Uanset hvilken demo kategori du kigger på, kan du altid være sikker på at finde gode produkter til billige penge, hvor du kan være sikker på at få dig en god handel. 

Så kig endelig vores store udvalg af billige demo produkter igennem for at finde et produkt der passer til dig eller læs videre her, hvor vi vil gennemgå hver kategori mere detaljeret for at give et grundigt overblik over alle de muligheder der gemmer sig inde i hver demo kategori. 

Som du kan se nedenunder, så forhandler vi et hav af forskellige former for produkter inden for demo kategorien: 

  • IT og elektronik 

  • PC/bærbar

  • Gaming

  • Husholdning

  • Hus og have

  • Børn og legetøj 

  • Kontor

  • Faciliteter

  • Philips Hue

Det skal dog siges, siden produkterne under demo kategorien er demo produkter, så er det altid forskellige produkter du kan finde da udvalget kommer an på hvilke produkter der er blevet returneret, brugt som fremvisning eller har haft emballagen brudt eller ødelagt. 

Slaraffenland af it og elektronik til billige priser 

Under it og elektronik kategorien for demo produkter kan du finde et stort udvalg af forskellige produkter som bærbar computere, hardware, printere, mobiltelefoner, tv skærme og udstyr, kamera udstyr og meget meget andet. 

Du kan finde lavpris elektronik i massevis hos Føniks Computer, om du leder efter en ny bærbar computer til studiet eller til streaming derhjemme eller en fed ny gaming computer som du kan bruge til at spille flere af de nyeste computerspil på. Uanset hvilken slags bærbar pc du leder efter, så vil du helt klart kunne finde en demo model af en bærbar der kan lidt af hvert. Vi har blandt andet forskellige studie, arbejds og gaming computere i demo kategorien der venter på at få sig et nyt hjem. 

Hvis du stadig er interesseret i bærbare og pc’er, men er lidt mere til byg selv pc’er, så kan du også finde en hel del udstyr til at bygge din egen pc med. Her kan du finde demo produkter som blandt andet bundkort, CPU’er, grafikkort, harddiske og mere. De er selvfølgelig også til særdeles gode priser, hvor du nogle gange kan spare ret så meget på nogle kraftige grafikkort eller fede computer kabinetter.

Har du brug for et smart wi-fi system i hjemmet, så kan du være heldig at finde en smart Google Nest wi-fi router der kan gøre dit hjem mere smart og effektiv. Du kan også gå den mere traditionelle rute og se efter en trådløs router eller endda en bridge, for bedre netværksadgang i hjemmet. Hertil kan du også se om der er dét netværksudstyr, som blandt andet netværkskabel, du lige præcis leder efter til en rimelig pris end hvad du kan få den til fra “ny”. 

Har du dit eget kontor eller er du en mindre virksomhed der leder efter en printer til lidt billigere penge, så er der også rig med mulighed for blandt andet at finde nogle smarte laserprinter i både sort og hvid, og i farve. Disse kan fås til ret så billige penge! Dertil er der også muligheder for tonerpatroner og blæk til alverdens printere i vores underkategori for “scan/print”, der selvfølgelig er fuldt funktionsdygtige og dækket af 2 års reklamationsret. 

Der er et ocean af underkategorier for demo produkter i it og elektronik, hvor du selvfølgelig også kan finde produkter indenfor video- og fotograferings udstyr. Så kan du nemt og billigt filme og tage billeder af familie ture og store begivenheder, uden at det skal koste det helt store. Når det kommer til familien, så kan det også blive lettere at tage på familieture sydpå når du køber en smart GPS til bilen fra demo kategorien. Den er både funktionsdygtig OG billig, så der er flere penge til familieferien. 

Så kig endelig vores store udvalg igennem af it og elektronik demo produkter, det kan være du finder hvad du leder efter eller finder den næste store gaver til barne, barnebarnet eller bedsteforældrene!

Bliv fanget i den virtuelle verden med fede bærbare, stationære og tablets 

Vi har et stort udvalg af bærbare computere i vores demo kategori fra flere kendte kvalitetsmærker som blandt andet Lenovo, ASUS, Acer, Dell, HP og mange flere til virkelig fornuftige priser. Selvom bærbar modellerne varierer, så kan du altid være sikker på at der er lidt af hvert og for enhver smag. Dette om du leder efter en bærbar pc der skal bruges til studiearbejde og kan køre Office programmerne, en mere kraftig arbejdscomputer der kan køre mere krævende programmer eller en smart og let bærbar computer der kan bruges til surfing på nettet og streaming af dine favorit serier - du kan være sikker på at finde den her. 

Du kan altid finde forskellige modeller af bærbare pc’er i forskellige størrelser, ydeevner og udseende, og du kan derfor også vide dig sikker på at der i hvert fald er en bærbar til enhver smag. Men hvis du ikke er til den smarte, lette og fleksible løsning med en bærbar på farten. Men i stedet foretrækker stationære computere, så kan du også være heldig med at finde sådan en i vores demo sortiment. 

Her kan du også finde flere anerkendte mærker som Lenovo, ASUS og mere, der giver dig kvalitets stationære pc’er til en ordentlig pris. Her får du en kraftfuld computer du kan have stående på kontoret eller soveværelset som du kan bruge til afslappende gaming, skrivning af opgaver, streaming af serier og endnu mere. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge den til. 

Når det kommer til underholdning eller læsning på farten, kan du også finde flere tablets og e-bogslæsere under vores demo kategori for “tablets og e-book readers” der giver dig muligheden for at være på farten, samtidig med at du kan have en smart lille tablet med dig. Med en demo tablet kan du for eksempel få en let og smart iOS eller Android tablet til billige penge, som du kan streame serier på, skrive noter til studiet eller læse på. Hvis du er til læsning på en tablet der minder mere om papir, så har vi også ebogs læsere i vores demo sortiment til nogle ret så gode priser, så få hellere tjekket vores sortiment én gang for meget, end for lidt.

Så kig endelig vores udvalg igennem af demo produkter inden for bærbar og pc kategorien, hvor du kan finde billige bærbar computere, tablets og tilbehør.

Gaming udstyr til den seriøse gamer der gerne vil have det lidt billigere 

Hvis du er gamer, så ved du også at gaming kan være en ret så dyr hobby. Vi er derfor stolte over at vi kan byde på muligheden for billige gamer udstyr, bærbare og hardware til nogle lidt mindre priser end normalt med vores demo produkter. Under vores demo kategori for gamer udstyr kan du finde flere forskellige gaming produkter, så du kan være sikker på at finde noget der passer til din smag eller lige dét du leder efter. 

Vi har selvfølgelig flere demo gamer bærbar pc’er fra forskellige anerkendte mærker som ASUS, Lenovo, Acer og MSI der med deres avancerede specifikationer og materialer, kan give dig gaming på første klasse. Selvom modellerne af gamer bærbare kan variere, kan du tro der altid er nogle ordentlige kraftfulde maskiner på lager. Det er gamer bærbare der kan og vil noget. Vores gamer bærbare har blandt andet nogle af de nyeste grafikkort fra NVIDIA og AMD, så du kan være sikker på at kunne køre nogle af de lidt nyere computerspil. Der er også kraftige processorer (CPU) og RAM på omkring den 16GB, der giver dig gaming for alle pengene.   

Er du til gaming men foretrækker du at bygge din egen gamer pc, så har du også chancen for at spare penge med vores demo gamer produkter. Her kan du vælge mellem forskellig gamer hardware til billige penge, hvor du kan købe kølere, kabinetter, grafikkort og meget mere. Du kan altså spare lidt penge når du bygger dit nye gaming pc ved at kigge efter det gaming hardware du skal bruge blandt vores demo produkter i “gamer udstyr” demo kategorien. 

Ikke nok med at du kan finde gamer bærbare og gamer hardware billigt hos Føniks Computer, så kan du også finde flere slags gamer udstyr i vores demo kategori. Her kan du blandt andet finde nogle smarte og højopløsnings computer skærme fra Samsung, AOC og ASUS der kan fuldende dit gaming setup derhjemme. Det er også muligt at finde flere gamer headsets, fra blandt andet Fourze, der kan give dig en ultimativ gaming oplevelse ved at du virkelig kan leve dig ind i spillets verden med lydende der omslutter dig - og så kan du selvfølgelig også høre dine fjender nærme sig din position noget tydeligere, så du kan være klar til at reagere når de angriber.

Vores udvalg af gamer udstyr i demo kategorien for gaming er ikke fuldendt uden højpræcisions gamer mus og gamer tastaturer eller smarte og komfortable gamer stole. Der er altså lidt af hvert at vælge mellem når du kigger vores gaming demo kategori igennem. Så læn dig tilbage, nyd vores sortiment, og udvid dit setup derhjemme med billigt gamer udstyr fra Føniks Computer.

Alverdens husholdningsartikler lige ved hånden 

Leder du efter noget nyt til hjemmet eller til dig selv, så har Føniks Computer selvfølgelig også alverdens forskellige husholdningsartikler inden for flere forskellige kategorier. Demo produkterne i kategorierne kan variere, alt efter hvilke produkter vi har på lager, men du kan altid være sikker på at finde nogle fantastiske demo produkter inden for helbred og skønhed, husholdningsapparater og køkkenapparater. 

Er du mere til afslapning, så har vi også forskellige massageapparater og humidifiers, der kan få dig til at slappe helt af og bare nyde hverdagen derhjemme. Så kig endelig gennem vores helbred og skønheds demo kategori for at bringe afslapning ind i hverdagen til en lidt billigere pris end du kan finde andre steder. 

Skal du have billig luksus køkken produkter i dit køkken, så kan du med fordel kigge vores køkkenapperat kategori igennem for de mest perfekte demo produkter til køkkenet. Her kan du finde lidt af hvert af køkkenudstyr og køkkenapparater til fordelagtige priser, som for eksempel en kaffemaskine, moccamaster, brødrister og meget mere. Alt sammen fra anerkendte producenter der skaber kvalitets køkkenudstyr. 

Vi fører også flere husholdningsapparater der ikke nødvendigvis er inden for skønhed eller køkkenudstyr, men vi har også flere produkter som hårde hvidevarer og støvsugere, du kan bruge i dit hjem i din hverdag. Se vores store udvalg igennem for at finde et demo produkt der passer til dine behov - så kan du få luksus til få penge!

Hvad er et demo produkt? 

Det kan være du er i tvivl om hvad præcist et demo produkt er, og dette er selvfølgelig okay. Men fortvivl ej, for her kommer der en kort beskrivelse af hvad vores demo kategori går ud på og hvad præcist et demo produkt er.

Et demo produkt er et nyt, eller næsten nyt, produkt der enten er blevet fremvist, returneret eller repareret på et officielt værksted. Derfor vil langt de fleste af vores demo produkter fremstå i en fin tilstand, uden fejl, men hvor de blot sælges som demo produkter, da de har været fremvist eller emballagen har været brudt. 

Der vil derfor ikke kunne forekomme fejl eller mangler ved demo produktet, men hvis der gør, så vil dette altid fremgå af beskrivelsen af demo produktet. Du kan dog være rolig med at det stadig er produkter der virker fuldt ud, men til en særdeles god pris idét emballagen er brudt eller produktet har været fremvist. 

Som med andre produkter hos Føniks Computer får du med et demo produkt, i vores demo kategori, 2 års fuld reklamationsret og den velkendte 3 ugers returret. Du er altså fuld beskyttet når det kommer til et køb af et demo produkt, som du vil være ved et køb af et helt almindeligt produkt på vores side. 

Har du spørgsmål til vores demo produkter eller til dit køb af et? 

Hvis du har spørgsmål så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt med Føniks Computers kundesupport som sidder parat til at vejlede dig inden for vores demo kategori og dens produkter. Så hvis du har specifikke spørgsmål til kategorien eller hvad demo produkter helt præcist er, og du ikke har fået svaret her på siden, så kan du kontakte os på mail, telefon eller over chatten her på siden.

Vores kundesupport sidder selvfølgelig også parate til at rådgive dig med dit køb af et demo produkt.