Hvem er vi?

Hvem er Føniks Computer?

Føniks Computer A/S, CVR 26208637, har solgt elektroniske produkter siden september 1997.
Vi startede som en lille virksomhed med bare en enkelt ansat - direktøren selv, byggede og solgte computere. I første omgang fra et lille kælderlokale, men hurtigt blev det en succes, og der blev ansat flere folk og åbnet en fysisk butik i Aarhus. Allerede i 2001 åbnede butikken på Frederiksberg, og siden har vi arbejdet hårdt på at udvide sortimentet, yde den bedste kundeservice og give den mest ærlige rådgivning på markedet.

I dag er Føniks Computer et aktieselskab med hovedsæde på adressen Anelystparken 11A, 8381 Tilst, samt en afdeling i København på adressen Falkoner Allé 47, 2000 Frederiksberg. Pt. beskæftiger vi 25 fuldtidsmedarbejdere samt 15 deltidsansatte,og vi har en egenkapital på mere end 20 millioner kr.

Vi har et stort lager, fysiske butikker med masser af udstillede produkter, egen produktion af stationære computer, samt egne værksteder til servicering og reparation.

Kombinationen af vores Webshop og 2 fysiske butikker, betyder at du har mulighed for selv at afhente din vare få timer efter bestilling eller selv aflevere dit produkt til service. Du har mulighed for at tale ansigt til ansigt med både teknikere og salgspersonale, og vi sætter en ære i at møde vores kunder i øjenhøjde.

Vi kan kontaktes pr. telefon på 70606064 og på mail; kontakt@fcomputer.dk

Læs vores serviceløfte for at se, hvad vi gør for at skabe glade kunder.