Resultater: 632
Resultater: 632


loader

Laserprinter - Fremtidens udstyr i dag

Laserprintere er en type printer, der anvender laser teknologi til at producere høj kvalitets tekst og grafik på papir. Denne type printer er populær på kontorer og i hjemmet, og der er flere fordele ved at bruge en laserprinter i forhold til andre typer printere. Det betyder selvfølgelig ikke, at der er noget galt med en blækprinter eller en termisk printer, men forskellige typer printere har selvfølgelig forskellige typer af fordele, og med en laserprinter kan du se frem til:

  • Høj hastighed
  • Top kvalitet
  • Toner til udskrivning
  • Smart teknologi

Så lad os dykke ned i, helt præcist hvad disse fordele byder dig.

Fordele ved en laserprinter

Hastighed

En af de største fordele ved en laserprinter er hastigheden. Laserprintere kan producere sider med tekst og grafik meget hurtigt, hvilket er en stor fordel, hvis du har brug for at udskrive store mængder dokumenter eller billeder i en travl arbejdsdag. Dette vil sjældent være det store problem i hjemmet, men til erhverv er det ofte alfa og omega, at kvantiteten af print er høj nok. For hvis I ikke kan få udprintet alt det, som I skal bruge, så begynder det at se sort ud. Skal I bruge en laserprinter til erhverv, foreslår vi at se på muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer.

Kvalitet

Før i tiden var blækprintere kendt for at udskrive i højere kvalitet end laserprintere. Nu om dage er de to typer printer dog så tæt på hinanden, at du med en god laserprinter ikke kan se nogen yderligere forskel. Du får derfor top kvalitet på dine udskrifter, når du køber en laserprinter. For selvom kvantitet er vigtigt, så er kvalitet heller ikke noget, som man har lyst til at gå ned på. Heldigvis tilbyder en laserprinter dig begge dele.

Toner

Det at en laserprinter bruger toner i stedet for blæk, giver også nogle markante fordele. For det første skal du ikke gå og overveje, hvorvidt blækken er tørret på dit udprint endnu - det er trods alt toner, og toner har ikke dette problem. Derudover har laserprintere ofte en større kapacitet for udskrift end andre printere, fordi tonerpatroner ofte er det større og indeholde det mere materiale til print. Dette betyder, at en laserprinter for det meste vil producere flere sider per patron i sammenligning med andre typer af printere, og du skal derfor heller ikke udskifte patronen særlig ofte.

Teknologi

Den moderne teknologi i en laserprinter er med til at give dig mange fordele. For eksempel er de oplagte ikke bare til erhverv på grund af deres hastighed, men også til hjemmet på grund af at en tonerpatron ikke kan tørre ud ligesom en blækpatron - du behøver altså ikke bruge en laserprinter meget, selvom de i den grad også er gode, når der skal en masse fra hånden. Laserprintere, alt efter modellen, kan også udskrive på forskellige typer af papir, som for eksempel karton, bølgepap og etikker, foruden selvfølgelig helt normalt papir.

Selve teknologien bag laserprintere er også med til at gøre dem mere holdbare. En laserprinter bruger en laserstråle til at producere print, så der er ingen kontakt imellem på den ende imellem printer og papir. Det betyder mindre risiko for fejl, og det betyder også, at printeren ikke bliver slidt op på samme måde som en normal blækprinter.

Al den smarte teknologi, der giver dig alle fordelene ved en laserprinter, koster ofte en smule mere, end hvis du bare køber en blækprinter. Heldigvis sparer dette sig ofte hjem i længden, ikke bare fordi en laserprinter giver dig lige det, du skal bruge, men også fordi at mængden af penge du bruger på toner, hvis der bliver brugt en vis mængde, er markant lavere, end hvis du hele tiden skulle købe blæk.

Hvordan vælger man den rette laserprinter?

Der er nogle specifikke ting, du skal overveje, når du vælger en laserprinter. Du skal først og fremmest tænke på, hvor meget du vil udskrive, og hvor ofte du vil bruge printeren. Hvis du har brug for at udskrive store mængder dokumenter dagligt, kan det være en god idé at investere i en dyrere laserprinter med en højere kapacitet for udskrift. Er det derimod blot til hjemmebrug i ny og næ, så kan du ofte nøjes med en forholdsvis budgetvenlig model.

Du skal også tænke på, hvilken type papir du vil bruge til udskrifterne. Hvis du har brug for at udskrive på tykkere papir, skal du sørge for, at printeren kan håndtere dette. Har du brug for, at printere kan håndtere etiketter eller pap, så skal du selvfølgelig også have en model, der er i stand til dette.

Det er også en rigtig god ide at overveje, om den nye laserprinter skal kunne andet end blot at printe ud. Med en multifunktionsprinter er der mulighed for at bruge den ikke bare til print, men også som kopimaskine, scanner og til fax. Det er især handy indenfor industri, så I slipper for at købe en helt masse forskellige maskiner, når i bare kan nøjes med en maskine.

Det er selvfølgelig også nødvendigt at overveje ens budget, når man vi se på en laserprinter. Heldigvis har vi hos Føniks Computer et enormt udvalg, som du med fordel kan se igennem. Vi har laserprintere til ned omkring 800 kr. og ligeledes har vi avancerede modeller op imod 100.000 kr. Der er altså et hav af forskellige muligheder!