Resultater: 310
Resultater: 310


loader

Label printer – ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om noget angående label printere? Så er du ikke alene, for vi får ofte spørgsmål om disse smarte maskiner. Derfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål om label printere lige herunder. Ellers er der mere information længere nede på siden, og vores kundeservice selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Kan man selv printe klistermærker?

Ja, man kan sagtens selv printe klistermærker og labels. Det vil ofte være nemmest med en label printer, men så længe man har de korrekte typer af ark til print, så er det intet problem.

Hvad er en termisk printer?

En termisk printer er en type af printer, der i stedet for blæk eller toner bruger varme til at printe med. De bliver hovedsageligt brugt som label printere.

Hvilken DYMO skal jeg vælge?

Du bør vælge en DYMO printer, der passer til dit behov. Der er altså ikke ét rigtigt valg – man bør undersøge, hvad ens behov er, og eventuelt snakke med en fagkyndig om ens muligheder. Eventuelt vil vores kundeservice hellere end gerne hjælpe.

Label printere til ethvert behov

Har du behov for at udskrive etiketter og labels? Man kan selvfølgelig komme langt med diverse printere, men du får det klart bedste resultat med en dedikeret label printer, da de er specielt lavet til netop dette formål.

Det sker her og der, at der er brug for en label printer i hjemmet, men ofte er det dog i erhvervslivet, at de finder deres hjem. For det er især i erhvervslivet, at der ofte er et behov for at udskrive store mængder af etiketter og labels med høj hastighed.

Faktisk er det lige før, at du kan vide dig sikker på at finde et behov for en label printer, så længe der er med industri at gøre. Label printere bliver brugt i for eksempel fødevareindustrien, til medicinsk udstyr, angående lagerstyring, i forretninger og en masse andre steder.

Da dette betyder, at der er behov for mange forskellige slags label printere, så har vi her hos Føniks sørget for at have en label printer til ethverv behov. Det er altså ligegyldigt hvor og hvad I skal bruge en label printer – vi skal nok hjælpe jer.

Et hav af fordele med en label printer

Det giver rigtig god mening at investere i en label printer i stedet for en standard printer, selvom de langt hen ad vejen kan bruges til mange af de samme ting. Der er trods alt nogle fordele ved at bruge en label printer i stedet, og man kan især se frem til:

  • Hurtige og effektive print
  • Det rigtige design til labels og etiketter
  • Etiketter i høj kvalitet og holdbarhed
  • Specifikke ekstrafunktioner

Det er altså ikke for sjov, at label printere er blevet så populære. De giver en reel fordel, og der er mange industrier, som ville fungere helt anderledes, hvis de ikke havde adgang til label printere.

Fart og præcision

Først og fremmest får man utroligt hurtige og præcise print af præcis de etiketter og labels man skal bruge, når man gør brug af en label printer. Her ville en normal printer simpelthen ikke være i stand til at følge med.

Samtidig er label printere ofte designet, så de passer specifikt til jobbet de skal bruges til. De er altså bare meget nemmere at have til at stå i en bus eller at have med rundt på lageret. Her ville en gængs printer bare være for stor og kluntet.

Label og etiketter - det rigtige design

En af de største fordele ved label printere er, at de kan udskrive etiketter i forskellige størrelser og med forskellige designs. Dette gør det muligt for virksomheder at tilpasse deres etiketter til deres specifikke behov.

Kvalitet og holdbarhed

Der er flere industrier, hvor kvalitet og holdbarhed på labels er alfa og omega. Her er det nødvendigt med en label printer, så man får højkvalitetsprint, der kan modstå slid og barske miljøer. Etiketter og labels skal trods alt helst undgå skader og slid.

Ekstra funktioner

Udover at udskrive etiketter kan label printere også udføre andre funktioner, såsom at tilskære labels og tilføje lamineringslag til dem. Dette kan hjælpe med at øge holdbarheden af ​​etiketterne og gøre dem mere modstandsdygtige overfor slid.

Overvej typen af printer

Når man vælger en label printer, er der flere faktorer, man skal overveje. Først og fremmest skal man tage højde for den type etiketter, man vil udskrive, og hvor mange man generelt har brug for.

I forlængelse af dette er det også nødvendigt at overveje hvilken type printerteknologi, der passer bedst til den type print, man har behov for. Ofte vil en label printer være en termiske printere, men det betyder ikke, at man ikke kan finde modeller der bruger blæk eller toner.

Herefter er det i den grad også vigtigt at overveje, om der er behov for en lille eller stor label printer, samt om man har behov for en bærbar model. Det kan trods alt nemt være de små ting der gør forskellen.

Se det store udvalg hos Føniks Computer

Er du eller din virksomhed interesseret i at købe en eller flere label printere? Så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer.

Vi har et bredt udvalg af label printere fra de mest populære mærker på markedet. Det vil især være DYMO printere, som de fleste er ude efter, men Brother, Zebra og andre mærker er også rigtig gode.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til label printere? Uanset om de skal bruges i en større virksomhed eller til privat brug, så kan vi helt sikkert hjælpe. Alt man behøver at gøre, er at spørge vores kundeservice til råds.

I hverdagene inden for vores åbningstider er vi blot et opkald eller en chatbesked væk, og ellers er man altid mere end velkommen til at sende en mail. Vi skal nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige label printer.