Nedenfor har vi samlet et bredt udvalg af Brother printere. Brother har eksisteret siden 1908 og mere end 100 års erfaring har gjort deres printere til nogle af de bedste på markedet i dag. Der er rigtigt mange forskellige varianter at vælge imellem og alle udmærker sig ved en høj kvalitet og moderne funktioner. Uanset om din næste printer skal være trådløs eller kunne printe i A3 format, så vil en Brother printer være det ideelle valg. Vi forhandler modeller i begge ender af prisskalaen så tag et kig på vores brede udvalg nedenfor og vælg den model, der passer til dit behov og budget.

Resultater: 265Brother printer – altid bedst til prisen

Med en Brother printer behøver du ikke at gå på kompromis med din printer. Uanset hvilken type du er ude efter, er du altid i trygge hænder hos Brother. Producenten står både bag S / H laserprintere, multifunktionsprintere med farve, varianter med indbygget scanner og fax, og meget mere. Også i forhold til mediestørrelse har du mange valgmuligheder, herunder A3, A4, A4/Legal, A4/Letter, m.fl. Vi kan derudover ofte lokke med særlige tilbud på udvalget modeller så hold løbende øje med siden hvis du vil spare penge på din Brother printer. Uanset om du skal bruge en til kontoret og derfor stiller høje krav til funktioner og features, eller blot skal bruge en simpel variant til hjemmet, er du kommet til det rette sted.

Kablet eller trådløs - Valget er dit

Brother printere fås naturligvis både kablede og trådløse, og vi forhandler desuden modeller til specifikke arbejdsområder. Du kan for eksempel finde smarte, brugervenlige Brother etiketprintere med de nyeste funktioner. Tid er penge i enhver butik – derfor er etiketprintere fra Brother både hurtige og omkostningseffektive. Har du allerede en idé om hvilken produktlinje du er interesseret i eller kunne du tænke dig udelukkende at se på printere med en særlig mediestørrelsesklasse? Benyt vores smarte filterfunktion til højre og gør oversigten mere målrettet dine behov. Hos Føniks Computer er vi desuden altid parate med tips og gode råd, skulle du være i tvivl om hvilken variant der bedst vil passe til dig. Du er velkommen til at ringe på telefon 70 60 60 64 og til at sende en mail til kontakt@fcomputer.dk.