brother printer

En printer er et vigtigt stykke værktøj, og ofte skal den klare flere opgaver end blot at udskrive papir. Derfor har vi hos Føniks Computer et bredt udvalg af printere, og nedenfor kan du se vores printere fra producenten Brother. De står bag en lang række effektive printere til kontor eller hjemmebrug. Nogle med farveprint, mulighed for at printe i A3-format eller automatisk dobbeltsidet print. Andre med sort/hvid laserprint, høj printhastighed og LCD-display. Vi forhandler også etiketteprintere og multifunktionsprintere med scanning, kopiering og endda fax. Uanset hvad du leder efter, kan du med al sandsynlighed finde en Brother printer, der passer til dine behov. Se vores store udvalg nedenfor.

Resultater: 290
Resultater: 290


loader

Brother printer - Japansk kvalitet og historisk udvikling

Er du på jagt efter en kvalitetsprinter, er du kommet til det helt rigtige sted. Den japanske virksomhed Brother har en lang og glorværdig historie, der strækker sig helt tilbage til 1908. Fra indledningsvist at have produceret symaskiner kastede Brother sig senere over skrivemaskiner, inden de blev til nogle af pionererne inden for print og udskrivning – en position virksomheden stadig bestrider.

Med en Brother printer kan du være sikker på at få et produkt formet af mange års erfaring og specialiseret viden. Det gælder, uanset om du er på jagt en laserprinter, multifunktionsprinter eller endda en etiketteprinter. Brother har en ISO 9001-certificering for effektiv ledelse, og de har ligeledes flere officielle miljøcertificeringer. Du kan derfor printe med god samvittighed og med vished om et godt resultat. De mest populære Brother printere inkluderer:

  • Sort/hvid laserprintere – perfekt til virksomheder og kontorer, der har brug for mange og hurtige udskrifter
  • Multifunktionsprinter – gør det nemmere at printe, scanne og kopiere fra flere forskellige enheder
  • Etikette- og labelprinter – lynhurtige labels til forretninger og foreninger

Hos Føniks Computer fører vi et meget varieret udvalg af printere fra Brother. Vi opdaterer sortimentet løbende og sælger selvfølgelig også det nødvendige udstyr til din Brother printer som papir og blækpatroner andetsteds på siden. Er du nysgerrig på vores produkter, er det bare med at gå på opdagelse. Alternativt kan du også kontakte vores kundesupport, hvis du har spørgsmål om vores sortiment. 

Køb Brother laserprintere her.Køb Brother labelprintere her.Køb Brother blækprintere her.

Brother printere sætter fart på arbejdet

Skal du bruge en printer til din arbejdsplads eller dit hjemmekontor, er der en række krav, som helst skal opfyldes. Printeren skal kunne udskrive hurtigt, den skal være pålidelig, og så skal den helst også være brugervenlig. Brother printere scorer højt på alle parametre.

Til kontorarbejde er der ofte behov for at udskrive mange dokumenter, hvad enten det drejer sig om memoer, rapporter eller noget helt tredje. En langsom og ustabil printer kan her hurtigt blive en flaskehals, der sænker produktiviteten betydeligt. Heldigvis får du med en printer fra Brother en hastighed, der næsten er et trykkeri værdigt. Selv den mest prisvenlige Brother printer kan levere mere end 20 sider i minuttet, og deres skarpeste modeller kan næsten levere én side per sekund. Særligt hvis du ikke har behov for farve, kan en sort/hvid laserprinter spare på printerblækket og levere nogle meget imponerende udskriftstider. Brother producerer dog også flere habile farveprinterne.

Alle funktioner lige ved hånden

Vil du have alle funktioner lige ved hånden og samtidig få din Brother printer til en god pris, kan det anbefales, at du tager et kig på vores store udvalg af multifunktionsprintere. Her får du masser af funktioner som print, kopi, scan og fax samlet på et sted i en brugervenlig og funktionsdygtig maskine. Brother printere med multifunktioner kan betjenes via en smart touchscreen, hvor du nemt kan indstille papirstørrelse, farvevalg, skuffevalg m.m.

Multifunktionsprintere er særligt velvalgte til dig, der har flere og varierede printopgaver. De konkrete specifikationer varierer på tværs af modeltyperne, men typisk får du:

  • Hurtig scanne- og printhastighed for en effektiv arbejdsgang
  • Mulighed for at anvende mange forskellige papirstørrelser og -typer
  • Understøttelse af flere forbindelsesmetoder såsom cloud-services
  • Høj pålidelighed og sikkerhed

Særligt på kontorfællesskaber eller arbejdspladser, hvor mange anvender den samme printer, er de mange funktioner i en Brother printer utroligt praktiske at have adgang til. Samtidig sikrer du dig med de omfangsrige papirskuffer og en stor toner, at der kun sjældent skal skiftes papir eller blæk, og at et vigtigt udskriftsjob dermed kun sjældent går i stå af den grund med en Brother printer.

Høj sikkerhed med en printer fra Brother

Sikkerhed er måske ikke det første, man tænker på, når det kommer til printere. Men derfor er det alligevel fornuftigt at prioritere sikkerheden, hvis man udskriver driftskritiske eller personfølsomme dokumenter. Nu om dage er sikkerhedsforanstaltninger endda særligt vigtige takket være de trådløse funktioner, der gør moderne printere mere praktiske, men samtidigt også mere udsatte for uvedkommende indtrængende.

Med en printer fra Brother kan du heldigvis udskrive dine dokumenter i visheden om, at producenten tager sikkerhed meget alvorligt. Køber du en erhvervsrettet Brother printer, vil den være udstyret med brugerautentificering og  sikre kommunikationsprotokoller, der beskytter dine udskriftsjob. Mange printere fra Brother er også udstyret med funktionen Lock 3.0, der lader dig begrænse adgangen til printerens avancerede funktioner, så du har fuld kontrol over dens anvendelse.

Sikkerhed handler dog ikke kun om beskyttelse af data og dokumenter. Driftssikkerhed er mindst lige så vigtigt. En Brother printer er konstrueret til at håndtere store og kontinuerlige printopgaver af alle slags. Den anbefalede månedlige mængde af udskriftsjobs varierer, men flere af Brother printerne kan klare op til 3.500 sider om måneden uden at knurre. Samtidig tilbyder Brother hele 3 års garanti, og virksomheden har dansk support og værksted.

Energieffektiv og stille print

Print har historisk set været en omkostningsfuld opgave – både for virksomheder og miljøet. Heldigvis har mange producenter gjort deres ypperste for at nedbringe ressourcespild, og det gælder i høj grad også for Brother. Således tilbyder producenten, at man omkostningsfrit kan sende brugte blækpatroner fra en Brother printer tilbage til dem, så de kan genbruges. Brother samarbejder i den forbindelse med en lang række danske kontor- og papirforretninger, så man også kan aflevere patronerne der.

Virksomhedens grønne initiativer kommer også dig som forbruger til gavn. En Brother printer er designet til at bruge så lidt strøm og blæk som overhovedet muligt. Dette kan du selvfølgelig også selv være med til at påvirke gennem de mange indstillingsmuligheder.

En lidt anden miljøpåvirkning kommer fra støjforurening. En larmende printer kan hurtigt forstyrre arbejdet, og printer du meget, kan det godt betale sig at gå efter en støjsvag Brother printer. Heldigvis producerer Brother mange af slagsen, og under den enkelte printers udvidede specifikationer, kan du altid se printerens lydniveau i dBA – både i tomgang og når den er operativ. Her kan du også finde en lang række andre informationer såsom driftstemperatur, størrelse, strømforbrug, tilslutningsmuligheder, maksimal opløsning og medietype. På den måde kan du med al sandsynlighed finde en Brother printer, der passer lige til dine behov, i vores brede udvalg.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Brother printere?

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment af printere fra Brother eller til et specifikt køb, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport. Du kan kontakte os gennem mail, telefon eller over chatten her på siden, hvor du kan finde informationen øverst på siden. 

Er du erhvervsdrivende? Så kan du tage kontakt til vores erhvervsafdeling, hvor vi kan være behjælpelige med vejledning og tilbudsgivning. Du kan finde kontakt informationen på vores erhvervsafdeling her.