Printere

Hos Føniks Computer tilbyder vi ikke blot computere til stærke priser, men også printere i topkvalitet som du kan se nærmere på her på denne side. Uanset hvilken variant du har brug for, går du ikke galt i byen med vores udvalg. Vi kan blandt andet tilbyde blækprintere, multifunktionsprintere og højteknologiske 3D printer fra de bedste mærker. Er du på udkig efter en laserprinter eller måske en omkostningseffektiv kvitteringsprinter, kan vi også i den forbindelse lokke med mange smarte varianter. Du får altid kvalitet fra øverste hylde når du handler hos os så se nærmere på vores udvalg på disse sider og find netop den printer, der passer til dine behov og ønsker, allerede i dag.

Resultater: 3217
Resultater: 3217


loader

Printere til alle behov og præferencer

Hos Føniks Computer kan du finde et hav af forskellige printere til alverdens behov. Vi ved hvor stor forskel der er på printere og hvor vigtigt det er at kunne finde præcis den printer der passer til dine behov og budget, når det kommer til en printer der skal kunne holde i mange år og til mange udprint. Du kan derfor finde et utal af forskellige printertyper hos os, da vi ønsker at kunne matche ethvert ønske. 

Er du leder i en butik, hvor i har behov for omkostningseffektive printere, så kan vi blandt andet byde på kvalitets kvitteringsprintere og mærkatprintere, der både er hurtige og virkelig brugervenlige. Her får du virkelig kvalitet for pengene, hvis du leder efter en printer der er essentiel for en mindre eller større butik. Er du en større virksomhed der søger en printer der kan klare et stort antal print og scan i løbet af en arbejdsdag, så har vi også et stort udvalg af erhvervsprintere der passer ind i forskellige størrelse kontormiljøer. Du kan finde trådløse og kablede printere i forskellige størrelse og inden for forskellige budgetter. Står du for eksempel over for en større print opgave, så er en af vores storformatsprintere måske lige noget for dig. 

Vi fører desuden avancerede termiske og matrix printere, samt alsidige multifunktionsprintere i alle prisklasser, hvor du kan være sikker på at finde en model der passer til dine præferencer og dit budget. Hvis du leder efter 3D printere, så kan du også være sikker på at finde dem her, da vi naturligvis byder på de bedste på markedet. Derudover kan du altid finde de mere traditionelle modeller, heriblandt blæk-, foto- og sort/hvid printere. Uanset om du skal bruge en farvelaserprinter eller en CD/DVD variant, går du ikke galt i byen med vores omfattende sortiment.

Er du kommende fotograf eller kunstner - så tag et kig på vores fotoprintere

Vi har mange printere i vores sortiment, men hvis du er interesseret i det kunstneriske så kan en fotoprinter være et virkelig oplagt valgt af printer at investere i. Her får du en kvalitetsprinter, hvor funktioner og features har fokusset på at genskabe de farver og nuancer som er i billedet du har taget eller det digitale maleri du har malet. Du kan finde et stort udvalg af forskellige fotoprintere, både store og små, der kan printe præcise billeder af det grafiske værk du har skabt. 

Du kan med fordel kigge vores udvalg igennem af forskellige printere, hvor du finder de helt store producenter, der leverer højkvalitets materiale, så du kan se dine værker i imponerende kvalitet. Her finder du kvalitets fotoprintere til hjemmet eller de smarte kompakte printere, som du kan tage med dig når du er på tur. Det har aldrig været nemmere at printe fotografier, digital kunst eller grafiske værkere. 

3D printer til hjemmet eller kontoret

Leder du efter en 3D printer, så er du kommet til det rette sted. Hos Føniks Computer har vi et større udvalg af forskellige 3D printere både til kontor, institutioner og til hjemmet. Vi har de helt store der passer perfekt ind på private og offentlige institutioner til en mere avanceret pris, idet de er større og kan lidt mere - her har du nemlig muligheden for at lave lidt større 3D værker. Hvis du bare skal bruge den til privat brug, så kan du med fordel investere i en af de mange kompakte modeller på markedet som blandt andet en Polaroid PlaySmart 3D printer eller en af de smarte 3D-udskrivningspenne som Gembird eller Polaroid Play+.

Du kan se det brede udvalg af 3D printere igennem her på siden, hvor du kan finde forskellige modeller i hver sin prisklasse, så du kan finde en model der passer til dig uanset om du er nybegynder eller professionel.

Altid den bedste kvalitet af printere

Kvalitet er altid vigtigt for os, ligesom det er for vores kunder, og derfor er vi stolte af altid at byde på printer produkter fra de bedste mærker i branchen. I vores sortiment kan du nemlig finde producenter som Brother, 3D Systems, Canon, Citizen, Epson, Hewlett-Packard, Intel, Lexmark og mange mange flere, hvor du kan være sikker på at kvaliteten altid er helt i top. Du finder flere forskellige modeller af printere fra de forskellige producenter, hvor du selvfølgelig også kan finde forskellig tilbehør til printerne, så alt er samlet ét sted for at gøre det nemmere for dig når du investerer i en ny printer hos Føniks Computer. 

Uanset om du skal bruge en kablet eller trådløs model, leder efter en bestemt størrelse eller skal bruge en bestemt funktion på din printer, så kan vi varmt anbefale et kig på vores mange prisvenlige printere af høj kvalitet. Har du allerede en ide om hvilken forbindelsesteknologi, strømenhed eller producent du kunne tænke dig, kan du med vores søgefilter funktion til højre nemt finde frem til et bestemt produkt. 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvilken printer skal jeg vælge?

Du bør vælge den printer der passer bedst til dine behov. Hvis du skal printe billeder, så er en fotoprinter ideel. Hvis du skal printe plakater eller dokumenter i større format så kan en storformatprinter være et godt valg. Leder du efter en printer der kan lidt af hvert, så er en multifunktionsprinter det perfekte valg for dig. 

Føniks Computer byder på mange printere til ethvert formål.  

Hvilken printer er billigst i brug?

En laserprinter er markant dyrere første gang man investerer i en, men på længere sigt så kan en laserprinter være billigere i omkostning end for eksempel en blækprinter. Det afhænger dog af producent og model af printer, så det er en god ide at undersøge den enkelte models specifikationer.

Hvad koster en 3D printer?

Du kan finde 3D printere i forskellige prisklasser hvor de helt avancerede, der egner sig godt til institutioner og større virksomheder, kan koste omkring 800.000 kr., hvor du kan finde mere kompakte modeller til blandt andet 4.000 kr. og 700 kr. 

Hos Føniks Computer forhandler vi 3D printere i flere forskellige prisklasser, så ethvert budget kan følge med, uanset om du er privatperson eller virksomhed.

Spørgsmål til vores kvalitetsprintere 

Er du interesseret i en af vores mange modeller af printere her på siden, men er i tvivl om bestemte specifikationer eller hvilket der egner sig bedst til dig, så kan du med fordel kontakte vores kundeservice. De sidder altid parate til at rådgive dig med dit køb, så du kan være sikker på at få det helt rigtige produkt. For hos Føniks Computer handler det ikke om at sælge det dyreste, men at sørge for at du får den helt rigtige printer med hjem. 

Du kan kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller gennem chatten her på siden!