printer
Der er mange printere på markedet at vælge imellem, og her hos Føniks Computer har vi et enormt bredt udvalg til utroligt skarpe priser. Uanset om det skal være en laserprinter, en blækprinter, en avanceret multifunktionsprinter eller en højteknologisk 3D printer, så kan du finde det hele i vores sortiment. Vi har både små og billige printere til hjemmet og de mindre forretninger, samt avancerede maskiner til de helt store erhverv. For at være sikker på, at du altid kan finde produkter i høj kvalitet, så har vi desuden printere fra alle de bedste producenter på markedet: HP, Canon, Epson, Brother, Samsung, Lexmark og mange, mange flere. Uanset hvilken type print du har brug for, så er vi sikker på, at vi kan hjælpe.

Resultater: 1998
Resultater: 1998


loader

Ofte stillede spørgsmål om printere

Printere bruges til mangt og meget af mange forskellige folk. Det betyder, at der ofte er nogen, der har et spørgsmål eller to, når det kommer til disse brugbare maskiner. Derfor svarer vi her på de spørgsmål, der oftest bliver stillet om printere.

Hvis du ikke lige kan se det spørgsmål, du gerne vil have svar på, så læs mere her på siden – måske svarer vi på det længere nede – eller tag fat i vores kundeservice.

Hvilken printer er billigst i brug?

Selve brugsomkostningerne på en laserprinter er billigere end på en blækprinter, men de koster ofte også en smule mere at købe. I længden af er en laserprinter for det meste det bedste valg, medmindre du specifikt har behov for en inkjet.

Hvad er bedst laser eller inkjet printer?

Det kommer an på formålet. Er det blot til tekst og standard dokumenter, så er en laserprinter ofte det bedste valg. Til billeder, eller andre print, der skal stå virkelig skarpt og pænt, så vil en blækprinter ofte give det bedste resultat.

Kan en printer blive for gammel?

Ja, en printer kan godt blive for gammel. Som med al anden elektronik og IT, så bliver det efterhånden slidt, og på et tidspunkt kan det ikke mere. Gode modeller kan dog holde i en del år.

Føniks – En verden af printere

Hos Føniks har vi et utal af printere for dig at vælge imellem. For folks behov for printere spænder vidt og bredt, så hvis vi skal kunne hjælpe alle med at finde den helt rigtige maskine, så bliver vores udvalg også nødt til at bestå af en verden af printere.

Det betyder også, at vi har utroligt mange forskellige typer, du kan vælge imellem. Leder du efter noget specifikt, så kan du med det samme kaste dig ud i den helt rigtige kategori:

Vi har i sandhed noget for hvem som helst, og indenfor hver en kategori af printere har vi et bredt udvalg, så du kan finde noget, der passer perfekt til dit behov og dit budget.

Uanset om det er en lille, billig printer til hjemmekontoret eller en kæmpe, avanceret multifunktionsmodel til erhvervslivet, så kan du være helt sikker på, at vi sidder inde med det hele.

Sådan vælger du den rigtige printer

For at du kan vælge den helt rigtige printer til dit behov, så er der nogle forskellige punkter, du med fordel kan overveje. For en multifunkstionsprinter er ikke bare en multifunktionsprinter, og dette gælder for langt de fleste typer af printere.

  • Hvad skal printeren bruges til?
  • Hvilken type er mest oplagt?
  • Blæk eller laser?

Ved at gå igennem disse punkter, kan du med stort sikkerhed finde frem til, hvad det er for en slags printer, du går og leder efter. Det er selvfølgelig ikke sikkert du er i tvivl, og i så fald, så foreslår vi blot at lede efter den helt rigtige til dit behov og budget.

Hvad skal printeren bruges til?

Først og fremmest bør man virkelig overveje, hvad det er, man skal bruge en ny printer til. For forskellige maskiner er oplagte til forskellige opgaver og miljøer, og det er de selvfølgelig designet efter.

Skal du blot printe noget derhjemme i ny og næ, så vælg en billig printer, der passer godt ind i hjemmekontoret og ikke fylder alt for meget. Her er der jo ingen grund til at gå over gevind. Ofte vil det være smart med laserteknologi her, da toner ikke kan tørre ud.

I erhvervslivet er det dog nogle helt andre tanker, du bliver nødt til at gøre dig. Mindre forretninger, eller større virksomheder der kun printer i ny og næ, kan sikkert også nøjes med en lille, billig printer.

Det kan dog sagtens være, at I bruger print hele dagen lang. I så fald, så er det ikke sikkert, at en lille sag kan klare ærterne. Her kan en større printer, hvor der ikke skal skiftes toner/print så ofte være smartere.

Der er også stor forskel på, om I har brug for en helt stor maskine, eller om en mellem størrelse fungerer for jer. Det kan også sagtens være, at der er brug for flere printere, og at nogen af de mskal være forskellige typer.

Hvilken type er mest oplagt?

Typen af printer og hvad den skal bruges til hænger på mange måder sammen. For skal der udskrives kvitteringer eller labels, så vælger man selvfølgelig et produkt, der er lavet til dette – uanset om det så er til fritid eller erhverv.

Derudover vil det oftest være enten en form for blækprinter eller laserprinter, som man vælger. Men her er det stadig oplagt at tænke lidt videre, alt efter hvad I vil have ud af printeren.

Skal der printes virkelig stort, så er en storformatsprinter nok nødvendig. Det kan også være, at kontoret har brug for en printer der kan scanne dokumenter, eller som har andre smarte funktioner – her er en multifunktionsprinter oplagt.

Det handler altid om at vælge den rigtige printer til det rigtige job. Hvis man lige ser sig lidt omkring, er det ofte et oplagt valg, men der er dog én ting, som man næsten altid bør overveje.

Blæk eller laser?

Blæk og laserprintere er efterhånden meget tæt på hinanden i effektivitet og ydelse, og for mange vil det ikke gøre en stor forskel. Dog er der alligevel nogle småting, der hver især gør dem bedre og dårligere til forskellige opgaver, og især til virksomheden kan dette være værd at overveje.

Laserprintere er oplagte til jer, der mest af alt udskriver dokumenter og anden form for tekst, især hvis der skal skrives rigtig meget rigtig hurtigt. Det er nemlig her at de virkelig er gode, og ofte overgår blækprinterne.

Handler det derimod om det flottest mulige print, der skal stå så skarpt og klart, så bør man overveje en printer, der bruger blæk. De giver bare et print, der er den smule pænere i gennemsnittet, og de er derfor oplagte til billeder og lignende.

De mest populære mærker

Hvis I er ved at have styr på, hvilken type og hvilken slags printer det er, I har behov for, så er I rigtig godt på vej. Men det kan også være værd at overveje brand, for nogle brands er exceptionelle på bestemte punkter, og ellers kan det bare være, at der et bestemt, som man foretrækker.

Der er utroligt mange gode producenter af printere, og her hos Føniks gør vi vores ypperste for altid at have de nyeste og mest populære modeller, samt nogle mere niché produkter, så du kan være sikker på, at finde det, du skal bruge. Vi foreslår især at se på følgende producenter af printere:

Disse mærker har alle udmærket sig indenfor printerverdenen, og de laver ekstremt gode produkter til både erhverv og hjemmet. Uanset hvilken type printer man er ude efter, så har flere af disse mærker helt sikkert noget, der kan bruges. Det er også derfor, at vi især vil foreslå at se på dem.

Printere til erhverv

Hvis I leder efter en eller flere printere til erhvervslivet, så er det en god idé at overveje muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det lader os arbejde tæt sammen med jer, så vi sammen kan finde de bedste løsninger til jeres behov.

Vi har særdeles skarpe priser på printere, samt tilbehør hertil, og der er gode muligheder for modeller af enhver slags. Uanset hvad I leder efter, når det kommer til printernes verden, så er vi helt sikre på, at vi sagtens kan hjælpe jer.

Har du noget, du gerne vil spørge os om?

Har du fundet ud af alt det, du gerne vil vide om printere, eller står du stadig tilbage med spørgsmål? Uanset hvad det måtte være, så er du velkommen til at spørge om vores udvalg helt generelt, om bestemt producenter eller om en helt bestemt printer.

I vores åbningstider i hverdagene kan du ringe til os, og ellers er det bare at skrive en mail eller en besked i chatten – så får du vores opmærksomhed så hurtigt som overhovedet muligt. For ingen, privat eller virksomhed, skal stå uden en printer. Det skal vi hos Føniks nok sørge for.