Hos Føniks Computer tilbyder vi ikke blot computere til stærke priser, men også printere i topkvalitet som du kan se nærmere på her på denne side. Uanset hvilken variant du har brug for, går du ikke galt i byen med vores udvalg. Vi kan blandt andet tilbyde blækprintere, multifunktionsprintere og højteknologiske 3D printer fra de bedste mærker. Er du på udkig efter en laserprinter eller måske en omkostningseffektiv kvitteringsprinter, kan vi også i den forbindelse lokke med mange smarte varianter. Du får altid kvalitet fra øverste hylde når du handler hos os så se nærmere på vores udvalg på disse sider og find netop den printer, der passer til dine behov og ønsker, allerede i dag.

Resultater: 2426
Resultater: 2426Printere til alle behov

Der er selvsagt stor forskel på printere, da de tjener mange forskellige behov. Derfor kan du hos Føniks Computer finde et utal af forskellige typer, da vi ønsker at kunne matche ethvert ønske. Er du ansvarlig for en butik, kan vi blandt andet tilbyde adskillige omkostningseffektive kvitteringsprintere og mærkatprintere, der både er hurtige og enormt brugervenlige. Står du overfor en større opgave, er en af vores storformatsprintere måske noget for dig. Vi fører desuden avancerede termiske og matrix printere, samt alsidige multifunktionsprintere i alle prisklasser. 3D printere er i rivende udvikling og vi byder naturligvis på de bedste på markedet. Derudover kan du altid finde de mere traditionelle modeller, heriblandt blæk-, foto- og sort/hvid printere. Uanset om du skal bruge en farvelaserprinter eller en CD/DVD variant, går du ikke galt i byen med vores omfattende sortiment.

Den bedste kvalitet

Hos Føniks Computer går vi ligeså meget op i kvalitet som vores kunder og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde produkter fra de bedste mærker i branchen. Med producenter som Brother, 3D Systems, Canon, Citizen, Epson, Hewlett-Packard, Intel, Lexmark og Kinoca Minolta er kvaliteten altid i top. Uanset om du skal bruge en kablet eller trådløs model og uanset hvilken mediestørrelsesklasse du har brug for, kan vi varmt anbefale et kig på vores mange prisvenlige kvalitetsprodukter. Har du allerede en ide om hvilken forbindelsesteknologi, strømenhed eller producent du kunne tænke dig, kan du med vores søgefilterfunktion til højre gøre oversigten mere specifik.